Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Όπου Νόμος είναι το ''δίκιο'' του ΚΚΕ....



Είναι αναπόφευκτο. Μια οργανωμένη μειοψηφία με αφοσιωμένα στελέχη προσηλωμένα με θρησκευτική αυστηρότητα στην Κομμουνιστική λατρεία του σταλινικού δόγματος, πρόπλασμα-πρότυπο της κοινωνίας των σκλάβων που επαγγέλλεται να δημιουργήσει, πανέτοιμη για όλα, έχει πεισθεί, ότι αυτή και μόνον αυτή κατέχει την απόλυτη αλήθεια. Αυτή μόνον προασπίζει το ένα και μόνο θεμιτό συμφέρον του ''προδομένου λαού'' της.

Φυσικό επόμενο λοιπόν να νιώθει αυτή η μειοψηφια, πως έχει το αναφαίρετο δικαίωμα και καθήκον να επιβάλλει με όλα τα μέσα την μονολιθική της πλάνη, όπως καθημερινά πράττει. Ανεξαρτήτως απ' ο,τι σκέφτεται η κοινή γνώμη ή μάλλον ουσιαστικώς απ' ό,τι παρεμποδίζεται να σκεφθεί. Ότι δηλαδή, κατέστη πλέον νόμος αδιάψευστος σε όλα τα πειράματα εφαρμογής του ενός και μοναδικού κομμουνισμού, του σταλινικού, επί ατυχών πειραματανθρώπων...

Ο μοναδικής βαρβαρότητας κομμουνιστικός ολοκληρωτισμός, τα γκουλάγκ και τα δημόσια ψυχιατρεία για τους άπιστους του κομμουνιστικού παραδείσου με περισσότερα από 100 εκατομμύρια νεκρούς παγκοσμίως, η δουλόφρων υποταγή, η ισότητα στην δυστυχία και την πείνα, η εξαθλίωση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας για τους επιζώντας...

Έτσι στις 22/7/2008 ενώ όλοι οι άλλοι, σύμπας ο Ελληνικός λαός αγωνιά ασφυκτιά για το τώρα, για το σήμερα, για το αύριο που ήλθε. Για το οικονομικό αδιέξοδο της χώρας μας, αλλά και για τα δυσεπίλυτα Εθνικά προβλήματα που έχουν συσσωρευθεί, μέσα στη γενικευμένη κρίση που βιώνουμε χωρίς προοπτική.

Σε μια οφθαλμοφανή λειψανδρία (εκτός αν πεταχτεί κανένας υπερήφανος από το σύριζα) ηγεσίας που οδηγεί σε τραγικό αδιέξοδο, έχουμε και το ΚΚΕ που βρήκε θέμα να ασχοληθεί.

Στο χυδαιότερο έντυπο της Δημοσιογραφίας, κατά την ρήση Πάγκαλου- (αναφερόμεθα στην καθημερινή ''φωνή του Κυρίου'' της εκκλησίας του Περισσού) το ΚΚΕ εξέμεσσε αυτή την φορά κατά της Δικαιοσύνης.

Αναφερόμενος ο Ριζοσπάστης, στις απεργίες και τις σχετικές αποφάσεις της Δικαιοσύνης, σε μια ακόμη προσπάθειά του, το ΚΚΕ να τρομοκρατήσει τους δικαστικούς και να δημιουργήσει έδαφος αντιδράσεως στους ''αυθορμήτως'' στρατευμένους οπαδούς, χαρακτηρίζει με θράσος χιλίων μαϊμούδων, την Δικαιοσύνη ως «δήθεν αμερόληπτη και ανεξάρτητη».

Αναιδώς και παρανομούν το ΚΚΕ, την αποκαλεί «λημέρι» των εργοδοτών που «καταφεύγουν όταν οι εργαζόμενοι κηρύξουν απεργία».

Τέλος, τόσο ''γενναίο'' ελέω της ιδιότυπης ασυλίας που απολαμβάνει χρόνια τώρα από την ψοφοδεή καραμανλική δυναστεία αλλά και από το «προοδευτικό» κοινοβούλιο εν γένει, βρίζει απροκάλυπτα το δικαστήριο, που εξέδωσε την «κατάπτυστη απόφαση».

Δηλαδή το ΚΚΕ πλέον εν Ελλάδι, μεταπήδησε και από «νταβατζής» της εργατικής τάξεως, από «ιστορικό κόμμα» έγινε και είναι πλέον ο νόμος ο ίδιος. Είναι η λαϊκιά δικαιοσύνη, που κατέχει το αλάθητο. Μόνο η γκιλοτίνα του λείπει.

Και όλα αυτά για ένα και μοναδικό λόγο. Γιατί γνωρίζει κάλως ότι εδώ στην Βαλακνοταλιμπανια ο Νόμος που τιμωρεί τους υβριστές, ιδιαίτερα της Δικαιοσύνης, δεν ισχύει για το ΚΚΕ.

Διερωτώμαι. Αν η δικαιοσύνη δεν μπορεί να λειτουργήσει αυτεπαγγέλτως, μήπως πρέπει εμείς να μηνύσουμε το ΚΚΕ, αφού το Κοινοβούλιό μας καθεύδει??

ΙΑΣΩΝ

Υ.Γ Ποιος είναι ο νόμος=το δίκιο, του Εργάτη, του Κομμωτή, του κηπουρού, του Καντηλανάφτη... Αντιγράφω από το πρόγραμμα του ΚΚΕ, Κεφάλαιο Δ. με τίτλο


«Η οικοδόμηση του σοσιαλισμού»

Η μορφή που θα πάρει το επαναστατικό εργατικό κράτος στην Ελλάδα θα λυθεί μέσα στην επαναστατική πάλη, μέσα στους σκληρούς ταξικούς αγώνες, σε συνθήκες που ξεσπάει και αναπτύσσεται η επαναστατική διαδικασία. Η ιστορία της ταξικής πάλης του εργατοαγροτικού κινήματος στην Ελλάδα, στις ειδικές συνθήκες της πάλης για την εθνική απελευθέρωση, όπως και η ιστορία των σοσιαλιστικών επαναστάσεων, ανέδειξε διάφορες μορφές θεσμών λαϊκής εξουσίας (σοβιέτ, λαϊκά συμβούλια άμυνας, ασφαλείας, επισιτισμού, λαϊκά δικαστήρια κλπ.).

ΙΑΣΩΝ


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]