Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μέρκελ προς Σκόπια: Δεν μπαίνετε στο ΝΑΤΟ αν δεν συμμορφωθείτε...

Προτεραιότητα στην επίλυση του προβλήματος της ονομασίας των Σκοπίων, τα οποία αποκάλεσε ΠΓΔΜ, έδωσε η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, συνδέοντας άρρηκτα το ζήτημα αυτό με την ένταξη της γειτονικής μας χώρας στο ΝΑΤΟ.

«Πριν από όλα πρέπει να προσπαθήσουμε να εξευρεθεί λύση στη διένεξη, στη μη ακόμη επιλυθείσα διένεξη για την ονομασία της Μακεδονίας -όπως το λέω εδώ, θα μπορούσα να πω και της FYROM- ούτως ώστε να καταστεί δυνατή η ένταξή της στο ΝΑΤΟ...» είπε η κα. Μέρκελ, η οποία, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τα περί «μακεδονικής μειονότητας», είπε ότι «η προστασία των μειονοτήτων είναι θεμελιωμένη στη Χαρτα των Βασικών Δικαιωμάτων, πράγμα που αποτελεί έναν επιπλέον λόγο για την κύρωση της Συνθήκης της Λισαβώνας»
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]