Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μεντβέντεφ: Η Αμερική βρίσκεται σε κατάθλιψη - Τους δουλεύει ο Ρώσος Πρόεδρος επειδή ξέρει ότι κατέρρευσαν οικονομικά!



Ειρωνικές αιχμές
από τον Ρώσο πρόεδρο


Η Αμερική «είναι σε κατάθλιψη» και δεν είναι δυνατόν να κάνει συστάσεις σε άλλες χώρες για τα ανθρώπινα δικαιώματα, ενώ το «κλαμπ» του G8 δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς τη Ρωσία, αφού συστάθηκε ακριβώς για να λύσει τα οικονομικά προβλήματα του κόσμου.
Δυναμικό προφίλ –όχι τόσο επιθετικό όσο του Πούτιν, αλλά με ανάλογες δόσεις ειρωνείας– θέλησε να προβάλει ο νέος πρόεδρος της Ρωσίας, Ντιμίτρι Μεντβέντεφ, δηλώνοντας τα παραπάνω σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε την Τρίτη εν όψει της αναχώρησής του για την Ιαπωνία όπου αρχίζει την ερχόμενη εβδομάδα η Σύνοδος των Οκτώ. Θα είναι ο νεώτερος ηγέτης στο Χοκάιντο, 42 ετών, αλλά παρουσίασε εαυτόν ως πολιτικό «κολοσσιαίας εμπειρίας», σχολίασε ο βρετανικός Guardian.
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]