Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Απτόητοι συνεχίζουν την παραγωγή λάσπης οι Σκοπιανοί


Αυτή είναι η σημερινή θεματολογία, δύο μεγάλων portal των Σκοπιανών, του http://www.maknews.com/ και του http://www.macedoniaonline.eu/.

The Drama of the Aegean Macedonians
‘Greece Must Discuss’ Macedonian Refugees

No Official Statement on Nimetz's Efforts
France Makes up Excuses to Impede Macedonia's EU Bid
In A Show of Solidarity, France Backs Greece's Racism
Event: Support Preston Makedonia (Melbourne, Jul 5)
Sign the Petition Requesting Australia Recognise Macedonia
EFA-Rainbow Highlights Greek Government's Irridentist Behaviour
Macedonians in Canada (youtube)
Greece rejects talks on Aegean Macedonians
FM Milososki: No announcement Nimetz would visit
Sarkozy to Crvenkovski: Redouble name efforts...
Macedonian judges, not so 'poor' after all
Mirjana L. Trajkovska: More Macedonians sue in Strasbourg each year
French Republic decorates Macedonian Ambassador to France
'Patriotic' Fiscal Cash Registers mandatory for all Businesses
Athens in an open diplomatic war with Washington (!!!)
Israel removes visa requirements for Macedonian citizens
French Ambassador makes his presence known
VMRO to hunt for "traitors"
Next US Ambassador to Macedonia seen as too friendly by Greek Lobby (!!!)
Aegean Macedonians speak of their lands (!!!)




Όλη η θεματολογία τους είναι εχθρική προς την Ελλάδα, προπαγανδιστική του χειρίστου είδους (Athens in an open diplomatic war for Macedonian citizens!!!!), αλυτρωτική -τον τελευταίο καιρό, μας τα έχουν πρήξει με τα δικαιώματα της ανύπαρκτης μειονότητας, θέτοντας κατά τις Τουρκοαμερικανικές οδηγίες (το έργο το ξέρουμε πολύ καλά) κάθε μέρα και καινούρια αιτήματα.
..
Η προσφιλής στην Τουρκία μέθοδος "προσθέτω συνεχώς διεκδικήσεις στην ατζέντα", πράγματι έχει επιτυχία. Και έχει επιτυχία, γιατί γίνεται μονομερώς. Δυστυχώς στην Ελλάδα κάψαμε αυτό το διπλωματικό χαρτί / τρικ.
.
Εμείς δεν μπορούμε να προσθέσουμε θέματα στην ατζέντα, πάντα τα προσθέτουν οι απέναντι.
..
Κι αυτό γίνεται, επειδή με την γκεμπελική προπαγάνδα της "συμμαχίας των πρόθυμων" συμπατριωτών μας Αμερικανολιγούρηδων και Ευρωλιγούρηδων, όποτε βγαίνει μια φωνή να διεκδικήσει κάτι, τον βαφτίζουν "γραφικό", "υπερπατριώτη","έξαλλο", "υστερικό", κ.λ.π.
..
Το κακό όμως είναι, ότι οι ¨απέναντι" δεν έχουν τέτοια προβλήματα. Σε καμιά εφημερίδα και σε κανένα κανάλι των Σκοπίων ή της Τουρκίας, δεν είπε κανείς "γραφικό" ή "εθνικιστή", τον πρόεδρο της "διασποράς" της "Αιγαίας Μακεδονίας", που ζητά ενοίκιο για τη χρήση της Μακεδονικής γης, από την κατακτήτρια Ελλάδα ή μας βαφτίζει ρατσιστές, ναζί κ.λ.π. ΕΤΣΙ, ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΝ ΑΦΟΒΑ, ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΩΝ.
..
Όποια υστερική ...μαλακία κι αν πει κανείς στην ΠΓΔΜ εναντίον της Ελλάδας θεωρείται θέσφατο, αλήθεια, αντικειμενικό και δίκαιο και υιοθετείται απ' όλους. Ξαναείπαμε, ότι η είδηση "περιστέρι στην Ελλάδα, έπαθε διάρροια", μπορεί να γίνει πρώτη είδηση στα Σκοπιανά μέσα, αρκεί το περιστέρι να έπαθε διάρροια σε ελληνικό έδαφος.
..
Στην Ελλάδα το σύστημα "Ρεπούση - Ιός και λοιπές δημοκρατικές οσφυοκαμπτικές δυνάμεις" έχει αντανακλαστικά ταχύτερα από του Μικαελ Σουμαχερ, όταν η Ελλάδα είναι αυτή που διεκδικεί. Τότε εμφανίζονται όλοι, θαρραλέα, χωρίς να τους κλείνει κανείς το ρυπαρό τους στόμα, να κατακεραυνώσουν εμάς, τους "υστερικούς εθνικιστές".
..
Όταν όμως διεκδικούν οι άλλοι, από μας .. οι ανωτέρω λιπόψυχοι ψευτοδιεθνιστές, ταπεινά υπαλληλάκια των ιδρυμάτων του Σόρος, ζητιάνοι της διεθνούς αναγνώρισης, πέρδονται κάτω απο τα παπλώματά τους, ονειρευόμενοι ότι παίρνουν έδρες σε διεθνή πανεπιστήμια και ένα κόκκαλο από το μεγάλο αφεντικό, που παρακολουθεί την πορεία τους.
..
Όλοι αυτοί, δεν βρήκαν λέξη να πουν στις φυλλάδες τους, στις ομιλίες τους, στα συγγράματά τους, για το πρωτοφανές σε γελοιότητα, εμετικό, υστερικό όργιο προπαγάνδας των Σκοπιανών, εναντίον της Ελλάδας, που βλέπουμε τον τελευταίο καιρό και που όμοιό του δεν υπάρχει στα παγκόσμια χρονικά.
..
Αλλά και οι πολιτικοί μας έχουν άλλες ασχολίες. Ψάχνονται γενικά....στις τσέπες, στους τραπεζικούς λογαριασμούς, στην κουζίνα να δουν αν είναι SIEMENS......, που να ασχολούνται τώρα με τη Μακεδονία; εδώ πήρε φωτιά ο κώλος τους!
..
Έτσι, εμείς και 20 άλλοι σοβαροί bloggers θα απαντήσουμε στις γελοιότητες των Σκοπιανών, όπως πρέπει. ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΠΩΣ! Το κάνουμε για μας, για το μέλλον, για την ειρήνη και τη συναδέλφωση των λαών, που πάντως δεν επιτυγχάνεται με τα λιγούρια, που είναι πάντα εναντίον της Ελλάδας, επειδή αυτή, είναι τόσο μεγαλόψυχη μαζί τους. Εμείς θα κάνουμε αυτό που πρέπει και ..δεν προλαβαίνει το ΥΠ.ΕΞ. Θα ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ σε όλες τις προκλήσεις. ΤΙΠΟΤΕ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΟ!

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]