Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η κατάσταση είναι πολύ ανησυχητική στην Ελλάδα


Ουστ ρε κοπρόσκυλα

Αυτές τις ημέρες τα πράγματα για την χώρα μας πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο. Έχουμε μπει σε έναν κατήφορο, που ο θεός να μας βοηθήσει, να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε και να ορθοποδήσουμε και πάλι.

Ο Αλογοσκούφης έμαθε τελικά –αλλά δεν ανακοίνωσε τις πηγές του- ότι η Ελληνική οικονομία δεν πηγαίνει καλά και αποφάσισε, την επόμενη φορά που θα πάει στη Βουλή των Ελλήνων, να ενημερώσει όλα τα κόμματα για τις πληροφορίες και τα συμπεράσματά του!!!

Η είδηση βέβαια βρίσκεται στο γεγονός ότι ο Αλογοσκούφης τελικά είδε το αδιέξοδο της οικονομίας και τα τεράστια προβλήματα που έχουν σωρρευτεί εδώ και πάρα πολλούς μήνες. Και το αναφέρω, επειδή μέχρι πριν λίγες ημέρες για τον υπουργόόλα πήγαιναν καλά, όλα ήταν σε καλό δρόμο και η Ελληνική οικονομία είχε μόνο κάτι μικροπροβληματάκια και τίποτε άλλο.

Αυτό το πρόβλημα όμως δεν ήταν το μεγαλύτερο των ημερών. Όταν έμαθα ότι η Λιβανίου φεύγει από την τηλεόραση, δεν μπορείτε να φανταστείτε τι έπαθα. Ανατριχίλα κανονική. Και σήμερα έμαθα και για τον καυγά της Λαμπίρη με τον Πρέκα και κόντεψα στο εγκεφαλικό!!! Δεν είναι δυνατόν, αναφώνησα!!!

Δεν μπορεί να συμβαίνουν όλα αυτά, ταυτόχρονα. Και άντε, του Αλογοσκούφη το ήξερα, αυτός τώρα το έμαθε, αλλά τα άλλα δύο…!!!

Προς το τέλος της ημέρας έμαθα ότι τελικά η Μαντόνα δεν χωρίζει και έφτιαξε λίγο η διάθεσή μου. Γιατί, έτσι όπως πήγαινε η κατάσταση, δεν έβλεπα να μπορώ να κοιμηθώ τις επόμενες 3 βραδιές!!!

Ρε ξεγάνωτοι ντενεκέδες (όπως έλεγε και ο μακαρίτης ο Γιαννόπουλος), δεν ντρέπεστε ρε αλήτες, που ενώ η χώρα περνάει την πιο κρίσιμη καμπή της στην μεταπολιτευτική της ιστορία, εσείς ρε γελοίοι, βρίσκετε σοβαρό να θέλετε να απασχοληθεί ο Έλληνας με τη λάσπη της Ελληνικής Τηλεόρασης;

Ουστ ρε κοπρίτες…

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]