Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μέσω Spiegel απειλείται η Ελλάδα για "πολύ μεγάλες πιέσεις"

Τα ποντίκια βιάζονται να τελειώσουν

με το "Μακεδονικό" και την Ελλάδα

Γιατί τόση βιασύνη άραγε;

Μήπως έχουν συμφωνήσει

να "πετάξουν" πυρηνικά απόβλητα;


O Edward P. Joseph μας είναι ήδη γνωστός για τη συμμετοχή του στο International Crisis Group (βλέπε George Soros) αλλά και για τις πρόσφατες "εξυπνάδες" του που συμβούλευαν τις ΗΠΑ να ανακινήσουν θέμα "Μακεδονικής" μειονότητας προκειμένου να η Ελλάδα να αρχίσει να τρέμει και να υποχωρήσει στο θέμα του ονόματος.
Τα ίδια λέει πάλι σε άρθρο του που δημοσίευσε το Γερμανικο Spiegel , προχωρώντας ακόμα ένα βήμα πιο πέρα και μιλώντας πλέον για ξεκάθαρη ΑΠΕΙΛΗ ενός ΝΕΟΥ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ. Ο Joseph μας επαναλαμβάνει αυτούσια την Σκοπιανή προπαγάνδα για το θέμα της "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ" ταυτότητας και ισχυροποιεί τα επιχειρήματά του με κείμενο ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ συγγραφέως που , προσέξτε σύμπτωση, είναι βασική συνεργάτης έρευνας του γνωστού μας ΕΛΙΑΜΕΠ που επίσης χρηματοδοτούν 9 ιδρύματα του ίδιου του George Soros αλλά και άλλα ιδρύματα φίλων του Soros. Η συγκεκριμένη ερευνήτρια ασχολείται και με τον εθνικισμό μεταξύ άλλων οπότε δίνει τις εξηγήσεις για την Ελληνική στάση. Τα συμπεράσματα της επιστήμης της Ιστορίας που εμείς υπερασπιζόμαστε δεν αποτελούν θέμα συζήτησης κι έτσι η Ελληνοσκοπιανή διαμάχη παρουσιάζεται ως μία επίδειξη ισχύος της Ελλάδας απέναντι στους "Μακεδόνες" που έχουν κατοχυρώσει την "Μακεδονική" ταυτότητα και γλώσσα.
Ο Joseph ΔΕΝ αναφέρεται στην ύπαρξη Ελληνικής και Βουλγαρικής μειονότητας στα Σκόπια αλλά αναφέρει ΜΟΝΟ την Βουλγαρική άρνηση να αναγνωρίσει "Μακεδονικό" έθνος και γλώσσα. Και φυσικά ΚΑΝΕΙΣ δεν θέλει να δει και να μελετήσει τα επιχειρήματά μας διότι αυτά ΔΕΝ ΣΥΝΑΔΟΥΝ με τους ΑΜερικανικούς σχεδιασμούς. Κι εφόσον ο σχεδιασμός μιλάει για "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" , οι Αμερικάνοι επαναλαμβάνουν ασταμάτητα τον όρο αυτό διότι ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ και ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να πιστέψουν ότι θα πρέπει να αλλάξουν σχεδιασμό και να θεωρηθούν από τους Σκοπιανούς αναξιόπιστοι, ανίσχυροι και δειλοί μπροστά στην Ελλάδα που δήθεν ελέγχουν απόλυτα.
Η ύπαρξη μερικών χιλιάδων Αμερικανών σε μία τεράστια βάση μεταξύ Κοσόβου και Σκοπίων τελικά δεν φαίνεται να είναι τυχαία. Είναι ούτως ή άλλως περίεργο που διατηρείται ενεργή παρόλο που ο πόλεμος στη Γιουγκοσλαβία έχει τελειώσει από καιρό. Φίλος μας αναφέρει συνεχόμενες εργασίες Αμερικανών σε τοποθεσία των Σκοπίων με υπάρχοντα υπόγεια καταφύγια στους πρόποδες του λόφου Kale. Το καλοκαίρι είναι εποχή που προτιμάται για δημιουργία επεισοδίων καθώς ο καιρός είναι προβλέψιμος και οι μετακινήσεις πιο εύκολες και πιο γρήγορες. Η αλήθεια είναι ότι τα ποσοστά των αδιάλλακτων Ελλήνων για το θέμα του ονόματος μπορούν να πέσουν ΜΟΝΟ με σοβαρή απειλή πολέμου. Η ίδια απειλή προς την μεριά της FYROM θα ήταν ιδανική αφορμή για τους Αλβανούς ώστε να προχωρήσουν σε αυτονόμηση. Αυτό που θα μας εκνεύριζε πάντως είναι να μας οδηγήσουν τεχνητά σε κάποια κρίση κάνοντας μας να πιστεύουμε ότι ήταν... ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ.
"Το Μακεδονικό Ζήτημα Σήμερα"
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]