Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Σκόπια και....μακάριοι εμείς!

Διάβαζα ένα email που αναφερόταν "Ενάντια στην προπαγάνδα μέσω σχολικών βιβλίων" - με αφορμή και τις εκλογές στα Σκόπια (με 2 νεκρούς, κάλπες που πήγαιναν "γεμάτες" ψηφοδέλτια, απειλές, εκβιασμούς κλπ) και τα όσα έγιναν πριν, κατά και μετά την διάρκεια αυτών των "εκλογών παρωδία" (ως δηλώσεις, κλίμα κ.α.).

- Η Ελλάδα ΔΕΝ θα πρέπει ΠΟΤΕ να αναγνωρίσει αυτό το μόρφωμα με τον όρο ή την λέξη "Μακεδονία" (όπως προτείνει το 40% των κατοίκων αυτής της περιοχής και σήμερα...ας ονομαστεί Disneyland).

Το πως η Google, ο Σόρος, Η Ράϊς, ο Μπράϊζα και διάφοροι άλλοι θα τους λένε, δικαίωμα τους και πρόβλημα τους (να είναι απέναντι στην Ελλάδα και τους Έλληνες όπου Γης).

Δικαίωμα τους είναι να προσβάλλουν την Ελλάδα και τους Έλληνες, να μην σέβονται την ιστορία 5.000 χρόνων.

Δικαιωμα τους είναι να μην μας συμπαθούν και να θέλουν το κακό μας. Και δικό μας αναφαίρετο δικαίωμα να αντιδράσουμε αναλόγως.

Την περιοχή αυτή την στηρίξαμε για να υπάρξει "με νύχια και με δόντια" και με πολλά λεφτά (κόντρα στα συμφέροντα μας) - δεν θα εξετάσουμε τώρα ποιοί και γιατί το κάνανε.

ΣΗΜΕΡΑ ήρθε η ώρα να αναθεωρήσουμε ΟΛΗ αυτή την τακτική και πολιτική. ΤΟ κρατίδιο αυτό ΠΡΕΠΕΙ να διαλυθεί.

Η ύπαρξη του αποτελεί καρκίνωμα σε όλα τα βαλκάνια και "κακοφορμισμένη πληγή" που πρέπει να κλείσει ακόμη και με...καυτηριασμό ή ακρωτηριασμό.

Η γάγγραινα δεν παίρνει θεραπεία. Με ποιό τρόπο;

Με τον τρόπο πχ που αντιμετωπίζει ΣΗΜΕΡΑ (όχι χθες) ο Β.Πούτιν και η Ρωσία παρόμοια θέματα, όπως ο Τ.Μπους αντιμετωπίζει αυτούς που θεωρεί εχθρούς των ΗΠΑ ακόμη κι αν είναι στην...άλλη άκρη της Γης (εδώ βομβαρδίζει το Αφγανιστάν και το κατέχει και σήμερα, διέλυσε το Ιράκ και κρέμασε τον αρχηγό του γιατί...υπέθεσε ότι ΘΑ αποτελούσαν ενδεχόμενη απειλή για τις ΗΠΑ!!!).

Με τον ίδιο τρόπο που αντιμετωπίζει η Τουρκία πχ το PKK και πάει λέγοντας.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ γίνονται σήμερα, δίπλα μας.

Εκτός εάν εμείς...αποκτήσαμε "γυναικείο στρατό" και...τρυφηλούς ομοφυλόφιλους "στρατιώτες" με ψυχολογικά προβλήματα που αυτοκτονούν στην...πρώτη σκοπιά έξω απο το κρεβατάκι τους και πολίτες...ποντίκια.

Εκτός εάν μας ...σκότωσαν ήδη με την ομοφυλοφιλία, τα ναρκωτικά και την...αγωνία του αύριο (και καλά θα κάνει ο δήμαρχος της Τήλου να βρει άλλο τρόπο να διαφημίσει τον νησί του από το να μαζέψει τους...ομοφυλόφιλους εκεί - εκτός αν θέλει να τους μοιραστεί με την Μύκονο).

Επίσημη θέση της Ελλάδας πρέπει να είναι αυτή που υιοθετήθηκε από την ΜΟΝΗ μέχρι σήμερα απόφαση των πολιτικών αρχηγών υπό την προεδρία του αειμνήστου Προέδρου της Δημοκρατίας Κ.Καραμανλή. Και το σκοπιανό μόρφωμα - και όσοι το υποστηρίζουν και προπαγανδίζουν υπέρ του - να κηρυχθεί ΕΧΘΡΟΣ της Ελλάδας και των Ελλήνων και ΕΤΣΙ να αντιμετωπίζεται όσο υπάρχει (εκτός εάν σταματήσει να λειτουργεί ως κλέφτης,ληστής,τραμπούκος και λωποδύτης απέναντι στην Ελλάδα).

Ολα αυτά δεν είναι ούτε...ακραία, ούτε έχει κανείς την παραμικρή όρεξη για...περιπέτειες.

Αλλά τι στο διάολο τότε πληρώνουμε τα μαλλιοκέφαλα μας - χρόνια ολόκληρα - σε όπλα και στρατό και ετοιμαζόμαστε για αγορές πάλι δις ευρώ σε όπλα, αεροπλάνα κλπ - Για υπόθετα τα παίρνουν; Μόνο για τις μίζες;

- Εαν είναι έτσι, καλύτερα να δώσουμε ΜΟΝΟ τις "μίζες" στους προστάτες μας και να διαλύσουμε τον στρατό (κοστίζει χίλιες φορές παραπάνω σε μισθούς, συντήρηση κλπ κλπ). Φθηνότερα θα μας έρχεται να πληρώνουμε πχ έναν καθαρά μισθοφορικό στρατό (κι αυτοί για λεφτά θα πολεμάνε - μάλιστα θα προσπαθούν να ζήσουν για να πάρουν τα λεφτά τους και 2ον να ζήσουμε και εμείς για να τους τα δώσουμε).

Εαν ο στρατό μας έγινε πολύ...τρυφηλός και "μη μου άπτου" ας τον καταργήσουμε.

Δεν είναι κακό. Ας τον ιδιωτικοποιήσουμε κι αυτόν.

Καλύτερα να δώσουμε κάποια φράγκα σε επαγγελματίες να μας φυλάνε παρά τα χιλιαπλάσια σε...τρυφηλούς βουτυρομπεμπέδες (και τα βλαστάρια μας θα σταματήσουν να ζητάνε "βύσμα" για να κάνουν την θητεία τους στο....δωμάτιο τους με το... "αμόρε").
i-Reporter
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]