Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αποκάλυψη για Γκρούεφσκι!!!

Ηταν έτοιμος ακόμη και

για συμβιβασμό στο όνομα

Ενα βίντεο στο οποίο εμφανίζεται ο υπουργός Αμυνας της ΠΓΔΜ, Λάζαρ Ελένοφσκι, να λέει πως ο πρωθυπουργός είναι υποχωρητικός στο θέμα της ονομασίας και ότι στο Βουκουρέστι ήταν έτοιμος να δεχτεί το όνομα «Μακεδονία-Σκόπια», έκανε αίσθηση στα Σκόπια.

Το βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα από τη Ραντμίλα Σεκερίνσκα την παραμονή των εκλογών σε μια προσπάθεια να εκθέσει τον απερχόμενο πρωθυπουργό, ο οποίος πήγε στις εκλογές με τις πιο αδιάλλακτες θέσεις.

Το έδωσε μάλιστα και στους ξένους δημοσιογράφους, ανάμεσά τους και τους Ελληνες, τους οποίους κάλεσε και είχε διάλογο μαζί τους. Πάντως, από την πλευρά του υπουργού Αμυνας έγινε προσπάθεια διάψευσης των όσων εμφανιζόταν να λέει για τον πρωθυπουργό.

Οσο για την κ. Σεκερίνσκα υποστήριξε στους δημοσιογράφους ότι το βέτο είναι μικρό πρόβλημα και έριξε ευθύνες στους χειρισμούς του Γκρούεφσκι που είχαν ως αποτέλεσμα να φτάσουμε στην απόφαση στο Βουκουρέστι.

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]