Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Συλλήψεις για εμπορία οργάνων στην Αθήνα

Συνεργάζονταν με τον "δόκτωρ Θάνατο"

Τρία άτομα, μεταξύ των οποίων και μία γιατρός νεφρολόγος, συνελήφθησαν στην Αθήνα για εμπλοκή σε κύκλωμα εμπορίας οργάνων που είχε σχέσεις με τον επονομαζόμενο «Doctor Θάνατο» στην Ινδία.
Υπάρχουν τουλάχιστον τρεις καταγγελίες ότι το κύκλωμα λάμβανε περίπου 40.000 ευρώ από τον κάθε ασθενή που έστελνε στην Ινδία ή 50.000 αν συνοδευόταν από κάποιον οικείο του.
Σύμφωνα με τα υπάρχοντα στοιχεία την τελευταία 10ετία, 46 ασθενείς έχουν μεταβεί στην Ινδία για παράνομη μεταμόσχευση νεφρού.
Στα ίχνη κυκλώματος εμπορίας ανθρώπινων οργάνων βρίσκεται η Ασφάλεια Αττικής.
Μια ελληνίδα γιατρός φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση η οποία συνεργαζόταν μάλιστα με τον επονομαζόμενο «doctor θάνατο» στις Ινδίες. Υπάρχουν τουλάχιστον τρεις καταγγελίες ότι πήρε 50.000 ευρώ προκειμένου να στείλει άτομα στις Ινδίες για μεταμόσχευση οργάνων.
Στους λογαριασμούς των εμπλεκομένων, των οποίων ήρθη το απόρρητο μετά από εισαγγελική παρέμβαση, βρέθηκε συνολικό ποσόν 225.000 ευρώ.
Εις βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία. Οι δράστες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]