Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τι τρέχει πραγματικά στη Βόρεια Ελλάδα; Τι κρύβεται πίσω από το Σκοπιανό;

Ας ξεχάσουμε λοιπόν ότι «φαίνεται» και ας ψάξουμε
στην …«αθέατη πλευρά της σελήνης»
.
.
Επειδή είμαι λίγο δύσπιστος κι έχω μάθει να κοιτώ και την …άλλη όψη του νομίσματος, δεν μπορώ να δεχτώ πως η λεγόμενη «αδιαλλαξία Γκρούεφσκι», στα Σκόπια, έχει απλά εθνικιστικό υπόβαθρο. Όταν οι βασικοί υποστηρικτές είναι ο Σόρος (με ό,τι αυτός αντιπροσωπεύει) και οι Αμερικανοί, τότε μόνο μία μπορεί να είναι η αιτία και ο αληθινός στόχος: cash!!!
Είμαι σχεδόν βέβαιος πια πως κάτι άλλο συμβαίνει με την Βόρεια Ελλάδα!
Γνωρίζοντας τις μεθόδους παραπληροφόρησης των Αμερικανών και ότι είναι σε θέση να ξοδέψουν εκατομμύρια προκειμένου να στρέψουν σε λάθος κατεύθυνση την προσοχή της κοινής γνώμης, αρχίζω να βλέπω φως στο βάθος του τούνελ. Είναι επίσης γνωστό πως δεν διστάζουν να θυσιάσουν ακόμα και ολόκληρα κράτη στον βωμό του κέρδους και ας μη μας διαφεύγει ότι η σκιά που τους συνοδεύει, στη προκειμένη περίπτωση, είναι αυτή του πασίγνωστου κερδοσκόπου (για να μη χρησιμοποιήσω άλλη λέξη) George Soros.
Ας ξεχάσουμε λοιπόν ό,τι «φαίνεται» και ας ψάξουμε στην …«αθέατη πλευρά της σελήνης». Εκεί βρίσκεται η λύση του μυστηρίου. Σε ό,τι δεν φαίνεται. Σε ό,τι κρύβεται στο παρασκήνιο…
Το χειρότερο όμως είναι, πως διαβλέπω και συμμετοχή «γενιτσάρων» στο παιχνίδι αυτό, των οποίων έχει αρχίσει να τους «τρώει η παλάμη» μετά από όσα τους έχουν υποσχεθεί!
Ας αρχίσουμε λοιπόν να ξεδιπλώνουμε το κουβάρι και ας στρέψουμε την προσοχή μας στην …Σαλούν, την «Ιερουσαλήμ των Βαλκανίων»!

Γιατί είχαν πιστέψει όλοι, ότι η Ελλάδα θα υποχωρούσε στο Βουκουρέστι και θα στέφονταν έτσι με επιτυχία η γελοία προπαγανδιστική καμπάνια που είχε χρηματοδοτήσει ο George Soros, τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια;
.
Καθώς βαδίζει κάποιος προς την έξοδο στην σπηλιά Gunung Mulu, στο Βόρνεο, το φως γίνεται εκτυφλωτικό και όταν φτάνει στο ξέφωτο, το θέαμα που αντικρίζει είναι φαντασμαγορικό. Μπροστά του απλώνεται ένας από τους τελευταίους παραδείσους του πλανήτη.
Τι θα συναντήσουμε όμως εμείς στην άκρη του δικού μας τούνελ που περιμένουμε να μας οδηγήσει στην αλήθεια; Ότι κι αν είναι, αν είναι η αλήθεια, τότε αυτό από μόνο του είναι υπέροχο. Ας προχωρήσουμε όμως βήμα βήμα για να …συνηθίζουμε στο φως.
Έχω τη γνώμη ότι οι ερωτήσεις, πολλές φορές, βοηθούν στην κατανόηση περισσότερο απ’ ότι οι απαντήσεις. Γι’ αυτό κι εγώ θα ρωτήσω:
Αν οι Αμερικανοί και οι Γερμανοί (διότι αυτοί είναι που ασχολούνται ιδιαίτερα έντονα, με το θέμα, σε σύγκριση με τους άλλους Ευρωπαίους) νοιάζονται πραγματικά για την διασφάλιση της σταθερότητας στην περιοχή, γιατί δεν συνεργάστηκαν τότε ποιο στενά με την Ελλάδα, που είναι ένα ιστορικό μέλλος της Ε.Ε. και του ΝΑΤΟ, και προτίμησαν να ενισχύσουν τις εθνικιστικές παρόλες ενός κόμματος, σ' αυτό το νεοσύστατο κρατίδιο;
Και γιατί μάλιστα αυτή η πρεμούρα στην προσφορά …κηδεμονίας;
Πως είναι δυνατόν να προέλθει κάτι υγειές, από πολιτική άποψη, όταν προωθούνται αλυτρωτικές επιδιώξεις και μάλιστα βασισμένες στην διαστρέβλωση της ιστορικής αλήθειας;
Δεν είναι αυτό εκ διαμέτρου αντίθετο με την φιλειρηνική πολιτική που υποτίθεται ότι ακολουθούν και για τις δήθεν καλές τους προθέσεις;
Γιατί είχαν πιστέψει όλοι, ότι η Ελλάδα θα υποχωρούσε στο Βουκουρέστι και θα στέφονταν έτσι με επιτυχία η γελοία προπαγανδιστική καμπάνια που είχε χρηματοδοτήσει ο George Soros, τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια;
Μήπως η βεβαιότητα οφείλονταν, στις διασφαλίσεις κάποιων «γενιτσάρων» ότι ο Καραμανλής τελικά θα υποχωρήσει, πράγμα όμως το οποίο τελικά δεν έγινε; Το αποτέλεσμα είναι να έχει αποσυντονιστεί τώρα το State Department, όσο ποτέ, σε ότι αφορά αυτό το ζήτημα, και να προσπαθεί εσπευσμένα να κάνει αναπροσαρμογές, προχωρώντας από τη μια μεριά σε υποχωρήσεις και από την άλλη χρησιμοποιώντας ακόμα και απειλές.
Ποια είναι η σχέση της «Ζαχοπουλιάδας», με την πίεση που έπρεπε να ασκηθεί στον Καραμανλή; Μέχρι ποιο βαθμό είχε …«σκηνοθετηθεί» η όλη αυτή υπόθεση (μέχρι τελευταίας λεπτομέρειας), ως εναλλακτική μέθοδος χειραγώγησης των αποφάσεων, και ποιοι συμμετείχαν σ’ αυτή την σκηνοθεσία; (Το να οδηγηθεί κάποιος άνθρωπος στην αυτοκτονία, βάση οργανωμένου σχεδίου, δεν αποτελεί σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Έχει γίνει πολλές φορές στο παρελθόν και είναι μία από τις «μεθόδους» που χρησιμοποιούν οι διεθνείς μυστικές υπηρεσίες).
Όταν έπεφτε ο Ζαχόπουλος από τον τέταρτο, κάποιοι μάλον πίστευαν ότι έπεφτε όχι μόνο ο Γραμματέας του Υπ. Πολιτισμού αλλά κι όλος ο Ελληνικός πολιτισμός μαζί του! Ο Ζαχόπουλος όμως επέζησε, κι αυτό δεν ήταν στο …σενάριο. Αυτό όμως που απρόσμενα συνέβη, ήταν μια παράδοξη ανατροπή στην ελληνική κοινωνία, με απρόβλεπτα αποτελέσματα…
Ας αναρωτηθούμε λοιπόν ξανά:
Γιατί προσπαθούν Γερμανοί και Αμερικάνοι «να βάλουν στο χέρι» την Μακεδονία; Τι υπάρχει εκεί που βιάζονται να το καρπωθούν και έχουν βάλει μπροστά αυτές τις δυο αστείες φιγούρες από τα Σκόπια, τον Γκρούεβσκι και τον Μιλοσόσκι; Ποιοι τους «κάνουν πλάτες» από ελληνικής πλευράς, έχοντας «διασφαλίσει την πάρτη τους»; Γιατί ανατρέπει τα σχέδιά τους, η μελλοντική Ρωσική παρουσία, με το «South Stream»;
Καθώς συνεχίζουμε τον δρόμο μας προς το φως, ας τα έχουμε όλα αυτά στον νου …κι εδώ είμαστε πάλι.
Συνεχίζεται...
Alkimos Archive

Υστερόγραφο:
Υπάρχουν πολλά στοιχεία, τα οποία όμως δεν μπορούν να δημοσιοποιηθούν «εφάπαξ», διότι θα σοκάρουν, και ίσως οδηγήσουν μάλιστα και στο «μπλοκάρισμα» αυτού του μέσου επικοινωνίας… Γι’ αυτό, θα προχωράμε στις αποκαλύψεις βήμα βήμα και κάπου θα πρέπει «να ψάχνεται» όμως και ο καθένας, που νοιάζεται αληθινά, παρατηρώντας ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ που εμφανίζονται στα άρθρα αυτά καθώς κάνοντας και ο ίδιος την δική του έρευνα!
Στους βιαστικούς, προτείνω να μου στείλουν μήνυμα με το email τους, προκειμένου να πάρουν περισσότερες πληροφορίες σε προσωπικό επίπεδο.
Η αποκάλυψη της αλήθειας όμως, ειδικά όταν αφορά εθνικά θέματα, δεν είναι κάτι σαν ...«κονσέρβα», που μπορεί να μας δοθεί από κάποιον «ξερόλα». Είναι ζήτημα όλων. Και όλοι πρέπει να συμβάλουν σ’ αυτό. Διότι επαναλαμβάνω ότι το ζήτημα αφορά όλους τους Έλληνες!
Είμαι ένας από αυτούς που πιστεύουν, ότι η Ελλάδα δεν είναι υπό …κατοχή. Ότι είναι μια δημοκρατική χώρα όπου ο λαός είναι, όχι μόνο τυπικά αλλά και ουσιαστικά, ο μόνος ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ.
Ελπίζω να μη διαψευσθώ…
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]