Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Είσαι το αμόνι, είσαι η φωτιά, είσαι το σίδερο που παίρνει μορφή και γίνεται όπλο…



Τι γίνεται πατριώτη και αδερφέ; Γιατί σκύβεις; Γιατί δέχεσαι αυτά που οι πληρωμένοι δήμιοι σου χρεώνουν; Γιατί δέχεσαι την ήττα πριν καν δώσεις τον αγώνα;

Για να καταλάβουμε κάποια πράγματα, λοιπόν. Δεν είμαστε χανουμάκια. Χανουμάκια γίνονται μόνο εκείνοι που το θέλουν. Θύματα έντονων ψυχολογικών επιχειρήσεων είμαστε. Και αυτό που γίνεται στην χώρα σήμερα, προετοιμάστηκε επί πολλά χρόνια (μόνο το νόμο περί ευθύνης των υπουργών να δείτε, θα καταλάβετε). Κατόρθωσαν και "ενοχοποίησαν" ένα τμήμα του λαού. Το έκαναν μία φορά. Μετά το επανέλαβαν σε άλλο τμήμα και ούτω καθεξής... Πανάρχαιη η μέθοδος του «διαίρει και βασίλευε». Γνωστή η μέθοδος του λύκου που ξεμοναχιάζει το θύμα του πριν επιτεθεί. Με το σύστημα αυτό, αυτοί που τάχατες μας κυβερνάνε, έχουν διαλύσει τις άμυνες της Ελληνικής κοινωνίας και συνεχίζουν ακάθεκτα στον τομέα της προπαγάνδας και των ψυχολογικών -συνεχώς κλιμακούμενων ποσοστικά και ποιοτικά- επιχειρήσεων.

Το ζήτημά τους είναι να πιστέψουμε ότι είμαστε "χανουμάκια" ή "κότες". Και ξέρεις γιατί; Γιατί όταν θα μας έχουν νικήσει στο μυαλό, τότε δεν θα χρειαστεί να μας αντιμετωπίσουν καν, θα είμαστε ηττημένοι. Λυπάμαι πολύ, αλλά το σφάξε με αγά μου, ν' αγιάσω, βγήκε από ολιγόψυχους που δεν θέλανε να σκεφτούνε πως μπορούν να σφάξουν αυτοί τον αγά…

Θα σου πω κάτι, αδερφέ μου. Ξέρεις γιατί είναι πράγματι σπουδαίος ο Ελληνισμός; Το Ελληνικό πνεύμα και όλα τα άλλα γεννήθηκαν μέσα από την μάχη με σπουδαίους και πανίσχυρους αντιπάλους. Προσέγγισε ιστορικά το θέμα. Κάθε φορά που ο Ελληνισμός δοκιμαζόταν, γινόταν και καλύτερος. Στα μετέπειτα χρόνια της ό,ποιας κρίσης, μεταλαμπάδευε το πνεύμα του (π.χ. Ρωμαίοι). Όταν έγινε η πτώση του Βυζαντίου, αναγεννήθηκε η Ευρώπη. 

Κάθε φορά που οι Έλληνες έδιναν μεγάλες μάχες (είτε τις κέρδιζαν, είτε τις έχαναν) κέρδιζε η ανθρωπότητα σε πνεύμα, σε πολιτισμό, σε ήθος... 

Εμείς, είμαστε το αμόνι, εμείς είμαστε και η φωτιά. Εμείς είμαστε και το σίδερο που χτυπιέται και παίρνει μορφή... 

Από εμάς σήμερα βλέπουν οι Ευρωπαίοι που οδηγούνται εάν σκύψουν το κεφάλι. 

Από εμάς θα μάθουν πολύ σύντομα οι Ευρωπαίοι πως θα αποτινάξουν τον ζυγό. 

Όταν θα το κάνουμε, θα κατηγορηθούμε από τους εκτελεστές μας. Θα συκοφαντηθούμε και θα το πιστέψουν όλοι πως εμείς θα είμαστε οι υπεύθυνοι για το κακό (πτώση του ευρώ, διάλυση της ευρωζώνης, ίσως και μεγάλος πόλεμος) που ετοίμασαν προσεκτικά ως φόβητρο των λαών.

Όμως, επειδή ο χρόνος είναι ο μεγάλος καταλύτης των πάντων, θα αναδείξει το μεγαλείο των σύγχρονων Ελλήνων, που υπέμειναν για το κοινό καλό, αλλά και που ξεσηκώθηκαν, δείχνοντας τον πραγματικό δρόμο της λύτρωσης.

Κάντε υπομονή, έχουμε δρόμο δύσκολο, με εκπλήξεις και ελπίζω χωρίς αίμα... Αυτό το αίμα που είναι έτοιμο να ρίξει το σύστημα που θέλει να μας υποτάξει. Και έχει όλους τους μηχανισμούς, όλα τα εργαλεία για να το κάνει αυτό. 

Το παρακράτος των κουκουλοφόρων έχει δημιουργηθεί για να δίνει λύσεις στο σύστημα αυτό. Στο παρακράτος όμως, βρίσκονται και οι κεφαλές των διαμαρτυριών (συνδικαλιστές). Μην περιμένετε να γίνει κάτι, όταν οι οργανωτές της διαμαρτυρίας μας είναι και συνένοχοι των όσων συμβαίνουν. 

Αφήστε τα πράγματα να συμβούν. Ο λαός μας, σήμερα ζυμώνεται πολύ γρήγορα, επειδή το σύστημα βιάζεται να εγκαθιδρύσει και επισήμως την ισχύ του. Και είναι το τραγικό λάθος εκείνων που μας θέλουν δούλους. Και είναι λάθος, επειδή βιάζονται, επειδή έβαλαν μέσα στα "υλικά" και έναν επιταχυντή των διαδικασιών. Και αυτός ο «επιταχυντής» ζυμώνει πιό γρήγορα τον λαό.

Ναι, θα υποφέρουμε και πρέπει να υποφέρουμε για να μπορέσουμε να μάθουμε τι λάθη κάναμε, για να μην τα επαναλάβουμε. 

Ναι, θα υποφέρουμε, επειδή ένα σημαντικό τμήμα συμπολιτών μας δεν έχει μάθει να παλεύει και να αγωνίζεται, αλλά περιμένει σαν ζητιάνος να του δώσουν ψίχουλα ή ελπίζει πως η καταστροφή δεν θα τον αγγίξει, επειδή είναι μέρος του σημερινού συστήματος (π.χ. κομματικό μέλος).

Σαν στόχο έχουν σήμερα να χάσουμε την ελπίδα μας. Μην τους κάνουμε, λοιπόν αυτό το χατήρι. Αν χάσουμε την ελπίδα, αν χάσουμε τα όνειρά μας, αν χάσουμε τον δρόμο που οι προγονοί μας περήφανοι διαβήκανε, τότε θα μας έχουνε νικήσει.

Σήμερα θέλουν να μας βγάλουν μαζικά στους δρόμους. Να βγούμε σαν όχλος και να γίνουμε δικό τους εργαλείο, να γίνουν καταστροφές, να μας φορτώσουν την δική τους αποτυχία και στη συνέχεια να αυξήσουν τα μέτρα αστυνόμευσής μας, φυσικά για το καλό της χώρας και των πολιτών της. 

Δεν λέω να μην αντισταθούμε. Φυσικά και πρέπει να αντισταθούμε. Αλλά τη στιγμή που πρέπει. Την ώρα και τον τόπο της μάχης -απέναντι στους εξανδραποδισμένους πολιτικούς και τον προστατευτικό περίγυρό τους- πρέπει να τα επιλέξουμε εμείς. 

Οι μάχες κερδίζονται από εκείνους τους στρατηγούς που έχουν υπομονή, που διαλέγουν τον τόπο και τον χρόνο της σύγκρουσης και που μεταλαμπαδεύουν στο στράτευμα την γνώση της αναγκαιότητας της με κάθε τρόπο νίκης. 

Εμείς σήμερα δεν έχουμε ούτε στρατηγό...! Πού θα πάμε; 

Γι αυτό, λοιπόν, περιμένουμε. Αυτοί φθείρονται… Εμείς γιγαντωνόμαστε, γινόμαστε περισσότεροι, σοφότεροι και... -δυστυχώς γι αυτούς- πιό αποφασισμένοι, πιό σκληροί...
Στρατηγική χρειαζόμαστε και όχι αντανακλαστικές κινήσεις. 

Αν γίνουμε όχλος, τότε είμαστε του χεριού τους. 

Και σήμερα υπάρχουν τρόποι αντίδρασης που θα τους αποκαθηλώσουν σε μερικά εικοσιτετράωρα. Αλλά πρέπει να γίνουν συντονισμένα, χωρίς βία, με λαό που έχει κατανοήσει το πρόβλημα και κυρίως με υπομονή. 

Τα μέχρι στιγμής δεδομένα δεν συγκλίνουν στο να γίνει αυτή η "σύγκρουση". Πρέπει να κάνουμε υπομονή, να φύγουμε από τη σύγχυση που μας έχουν "φορτώσει" και μετά τελειώνουμε με τα μίσθαρνα τρωκτικά που έχουν εισχωρήσει στην πατρίδα μας και που ξεπουλάνε τα πάντα, δίνοντας εμάς -τους Έλληνες πολίτες- ως δώρο.

Αφήστε λοιπόν, το νερό να κυλήσει στο ρυάκι. Άφησέ το να συναντήσει και άλλα ρυάκια, να γίνει ποτάμι. Αφήστε το ποτάμι να γίνει μεγάλο και μετά θα τους καταπιεί. Είναι απαράβατος νόμος της φύσης... Ο χρόνος είναι μαζί μας και αντίπαλός τους. Αυτός μας ζυμώνει, αυτός μας συνειδητοποιεί. Αυτός μας κάνει σοφότερους…

Συνοδοιπόροι στο δρόμο που η πατρίδα μας έκανε την τιμή να περπατήσουμε, είμαστε. Βαρύ το φορτίο, μεγάλη η τιμή. Ας σταθούμε στο ύψος μας, λοιπόν, χωρίς να τους επιτρέπουμε να μας κάνουν αντιπάλους... Στην ίδια γραμμή θα είμαστε απέναντι στα θηρία που σήμερα μας απειλούν. Άλλοι θα είναι στην αριστερή μεριά, άλλοι στην δεξιά, άλλοι στο κέντρο. Όμως, όλοι στην ίδια γραμμή, με τον ίδιο σκοπό. Να λευτερωθούμε, να δώσουμε στα παιδιά μας την προγονική γη λεύτερη. Μετά, εμείς όλοι μαζί θα φτιάξουμε -με την σοφία που θα έχουμε κερδίσει- μια πατρίδα καλύτερη, για όλους μας. Και όταν ένα δάκρυ κυλήσει στα μάτια σου, αδερφέ, να ξέρεις πως θα είναι δάκρυ χαράς και ευγνωμοσύνης στη ζωή και στο Θεό που σου δόθηκε η ευκαιρία και την τιμή να πολεμήσεις, σταθείς όρθιος και νικητής απέναντί τους.

Ας σμιλευτούμε, το λοιπόν, στο εργαστήρι της ζωής με το αμόνι, ας καθαριστούμε από τα περιττά και ας ετοιμαστούμε για την στιγμή που η ιστορία μας έδωσε το δικαίωμα να ζήσουμε, όπου εμείς θα αποφασίσουμε αν θα τιμηθούμε ή θα ντροπιαστούμε. Οι άμαθες ψυχές μας ριγούνε κοιτώντας την φωτιά, αλλά ετούτες τις ημέρες σμιλεύονται αντρείες ψυχές που θα βρεθούνε απέναντι σε δαίμονες και που θα τους νικήσουν. Περήφανα σμιλεύεται η δική σου η ψυχή και δειλά η δική μου...

Ας κάνει ο καθένας μας μια προσευχή για όλους τους άλλους συμπατριώτες και ας ετοιμαστούμε… Και θα γεννήσει η ελπίδα και θα ξανάρθει το φως, το χρώμα και θα γεμίσει ο αέρας με την γλυκιά μουσική της δικής μας νίκης...

Έτσι είναι γραμμένο στην δική μας ιστορία. Έτσι και τώρα θα γίνει... Και αυτή η στιγμή δεν αργεί. Σιμώνει τρέχοντας προς το μέρος μας...



ΥΓ: Από μία συνομιλία με έναν συμπατριώτη, που τον ευχαριστώ και τον τιμώ επειδή μου έδειξε την ανάγκη να μάθουμε από την υπομονή, που τώρα δεν έχουμε.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

10 σχόλια :

  1. http://antiparakmi.blogspot.com/2012/10/blog-post.html
    μερικές όμορφες φωτογραφίες εμπνευσμένες από το εξαιρετικό κείμενό σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μπραβο!!Κωνσταντινε τελειο ισορροπημενο,εφησυχαστικο,ωριμο,με στοχο,με αγαπη,με θρησκευτηκοτητα,ταυτιζομαι απολυτα με τα γραφομενα σου,ετσι ειναι και καλα θα κανουμε να ξεκινησουμε εναν αγωνα φιλοτιμης αυτο κριτικης για να βαλουμε το χερι στην πληγη και να αναγνωρισουμε τι εφτεξε και πηραμε το λαθος δρομο και να προσπαθησουμε να επιστρεψουμε.Συγχαρητηρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πραγματι θελουν να μας βγαλουν μαζικα στους δρομους και για καποιο ανεξηγητο λογο τους το εχουμε χαλασει,απορουν κι αυτοι, οι μεχρι τωρα αντιδρασεις μας μηδαμινες...
    Ολα τα blogs βοουν:τι καθοσαστε, αφηστε τους καναπεδες κλπ. και αποτελεσμα τιποτα.Εγω πιστευω οτι τη καταλληλη στιγμη και χωρις προγραμματισμο απο τις επαρατες συνδικαλιστικες οργανωσεις,ο κοσμος θα βρεθει στους δρομους.Το τι θα καταφερει ειναι αλλο θεμα αλλα καποτε πρεπει και ο λαος να μιλησει καθαρα, μονος του, χωρις προβοκατορες και μπερδεμενους αναμεσα του λαθρομεταναστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πριν βρεθει στους δρόμους, με τις προβοκάτσιες και τα δακρυγόνα, ας μη βρεθεί στο δρόμο προς τα ταμεία γιά τις παράνομες πληρωμές των χαρατσιών όταν δεν έχει να φάει... ή και μερικούς μήνες πιό μπροστά, αυτό φθάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτο ειναι!!!ευγε αδελφια!!να τι διαμαντια σοφιας αναδυονται οταν αφουγκραστουμε την ψυχη του ολου,την πανωρια εκεινη δυναμη, την αμολυντη,την ασπειλη,την ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΠΑΝΑΓΙΑ!!!!!

    Εχουμε στρατηγο,και τωρα που αρχιζει να καθαριζει το μυαλο και η συγχυση της καρδιας,ανοιγει ο νους,η νοηση,ταξινομει και ευθυγραμμιζει την ροη των ιδεων,στοιχιζονται τα ρευματα,και οδηγουνται νομοτελειακα στην ροη και την κατευθυνση που οριζει το αγιο θελημα που τοσο ησυχα κι,απλα,αθορυβα,στοργικα,διχνειη Μητερα στο παιδι,σε εσενα,σε εμενα,σε ολους,σε οσους συντονιστουν και ακουσουν και υπακουσουν στην αορατη για τους πολλους προσταγη της.

    Δακρυα ευγνωμοσυνης διαπερνουν την υπαρξη,και βρισκουν εκφραστες,αντρειωμενες ψυχες,σμιλεμενες σε δυσκολους χρονους και καιρους,που με την γραφιδα τους δινουν την ορθη κατευθυνση,για ολους μας για το γενος των ελευθερα σκεπτομενων που ανταποκρινονται στην Βουληση και θεια σοφια ΕΚΕΙΝΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.!!!!!!!

    ΘΑ ΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΜΕ ΟΣΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΚΕΙΝΗ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ,με ολους τους τροπους που εχω,στελνω τον ηχο της ψυχης μου στα φυλλοκαρδια των αδελφων και συναγωνιστων,σαν αφυπνιση,σαν ακλονητη βεβαιοτητα,σαν επανασταση ψυχης,σαν θυμιαμα εξοβελισμου του σκοτους απο την θανατερη και παγερη πνοη της απειλης,και του φοβου που καλυψε τους ουρανους του ειναι μας,και μπερδευτηκαμε στα αδιεξοδα της..πεφωτισμενης..διανοιας.!!!

    Η ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ!!!!!

    φωναξτε αυτην την αληθεια στον εαυτο,στον διπλανο,φωναξτε,για να νοιωσετε το ΘΕΙΟ ΡΕΥΜΑ ΤΗΣ,να συνγλονιζει συθεμελα την υποσταση σας,και οταν αρχισουν να ανοιγουν οι καταρακτες των ματιων σας,οταν θα ξεσπασουν,και θα συνταραξουν οι λυγμοι το ειναι σας,οταν θα βγει η αηχη φωνη της ενσυνειδητης επικλησης για βοηθεια,για καθοδηγηση,για υπακοη αριστη στο ΘΕΛΗΜΑ ΤΗΣ,ΤΟΤΕ...ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΒΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ.

    Δεν ειμαι προφητης,ουτε θρησκοληπτη,καταθετω οτι βιωνω και το μοιραζομαι ντομπρα και καθαρα,με ολους και τον εξαιρετικο αυτον χωρο που μας βοηθα να μιλησουμε επιτελους αληθεια.

    τα υγιει και φωτισμενα κυτταρα ειναι και ενεργοποιημενα και συνειδητα,φροντισε για αυτο η ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ,που εργαζεται αοκνα για την αφυπνιση της ψυχης του ελληνα.

    ΕΙΘΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΤΑΓΕΣ ΤΗΣ.
    ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΤΥΦΛΑ.

    ευχαριστω ολους και ιδιαιτερως τον Κωνσταντινο,για τον καλο αγωνα που δινει,γι να αστραψει η αληθεια και να φωτιστει η προσμονη μας.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Aνατρίχιασα διαβάζοντας τη φράση σου "Γιατί όταν θα μας έχουν νικήσει στο μυαλό"... Γιατί εκεί ακριβώς διαισθάνομαι ότι επικεντρώνεται όλη τους η προσπάθεια. Γι' αυτό αυτό που κάνεις εδώ, καθημερινά, δεν ξεπληρώνεται με τίποτε, Κωνσταντίνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ2 Οκτωβρίου 2012 στις 12:01 π.μ.

    ΕΊΜΑΣΤΕ ΤΟ ΑΜΌΝΙ ΤΟΥ ΚΌΣΜΟΥ ΠΟΥ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΣΦΥΡΙΛΑΤΕΙΤΕ Ο ΓΗΙΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΟΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΘΕΤΟΥΝ ΠΕΡΝΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΣΧΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ.ΚΑΤ΄ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΘ'ΟΜΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΜΑΣ.ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ-ΑΜΟΝΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΟΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ ΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ.ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΄΄ΑΜΟΝΙ΄΄ ΕΧΕΙ ΓΝΩΣΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΟ ΠΟΥ ΧΤΥΠΙΕΤΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ,ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΤΑΠΕΙΝΟ ΑΠ'ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ,ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΥΠΟΜΟΝΗ,ΚΑΙ ΚΡΥΣΤΑΛΙΝΗ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ.Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ,ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΟΝΙ,ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΓΙΑΤΙ.Υ.Γ1ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ Η ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΟΡΙΖΕΙ! ΥΓ2 ΜΑΡΙΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ΔΙΧΩΣ ΦΟΒΟ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ , ΟΞΥΓΟΝΟ ΚΑΙ ΦΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΥΝΟΜΑΤΕ ΕΥΓΕ ! ! ! ! ! ! !
    ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΣΕ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΕΙΔΗΣΗ, ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΔΙΑΤΥΠΩΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ. ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ, ΜΥΑΛΟ, ΥΠΟΜΟΝΗ. ΝΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ. ΘΕΛΟΥΝ ΒΙΑ ΑΛΛΑ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ. ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΟΧΙ. ΔΙΟΤΙ Η ΒΙΑ ΓΕΝΝΑ ΒΙΑ. ΚΑΙ Η ΚΡΙΣΗ ΚΡΟΙΣΟΥΣ ΘΑ ΠΡΟΣΕΘΕΤΑ ΕΓΩ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ. ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ.
    ΝΑΙ ΜΑΡΙΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΡΑΤΗΓΟ. ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ. ΑΥΤΟΙ ΟΧΙ.
    ΝΑΙ ΔΙΟΝΥΣΗ, ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΟΝΙ, ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ. ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ. ΟΛΟΙ ΜΑΣ.
    ΈΧΟΥΜΕ ΞΕΧΑΣΕΙ, ΕΧΟΥΜΕ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕΙ, ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ. ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕ ΠΟΤΕ ΕΑΝ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΒΓΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ, ΕΑΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΟΞΥΓΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΟΥΜΕ ;
    ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΟΞΥΓΟΝΟ ΣΗΜΕΡΑ, ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ. ΔΙΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ.
    ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ Η ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ;
    ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΜΕΓΑ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΣΤΟ ΘΕΟ.
    ΕΙΔΑΜΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΑΣ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ; ΠΟΤΕ ! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ; ΔΙΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΤΕΡΑ ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΓΙ΄ ΑΥΤΟ.
    ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΛΗΣΜΟΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΤΕΡΑ ΠΟΥ ΜΕΡΙΜΝΑ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ; ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ, ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ; ΚΑΙ ΟΜΩΣ Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕ
    ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΑΓΩΝΙΑΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΑΣ ; ΆΛΛΑΞΕ Ο ΘΕΟΣ; ΛΙΓΟΣΤΕΥΣΕ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ; ΜΗ ΓΕΝΟΙΤΟ !
    Ο ΘΕΟΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΑΣ. ΜΑΣ ΣΚΕΠΤΕΤΑΙ, ΜΑΣ ΑΓΑΠΑ, ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ. ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΘΕΟ. ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ, Η ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.
    ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΘΕΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΟΙΡΟΛΑΤΡΕΙΑ, ΣΤΑΥΡΩΜΑ ΤΩΝ ΧΕΡΙΩΝ. ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ, ΘΑ ΣΧΕΔΙΑΣΟΥΜΕ. ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ,ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ.
    ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ.

    (βλεπει ο θεος τα σχεδια των ανθρωπων και γελα!!)
    Γνωριζουμε το θειο σχεδιο??
    Επιτρεψτε μου να πω...ΟΧΙ!!! ρωτω τον εαυτο μου,τι θελεις θεε μου απο εμενα τον ανθρωπο??τι να κανω??πως να κινηθω?τι να σχεδιασω?πως να ενεργησω?Πες μου σε παρακαλω,δειξε μου κατι..ενα σημαδι..ενα δειγμα..πες μου..μιλησε μου..βοηθησε με.

    ΣΙΩΠΗ..απεραντη σιωπη...με μονο σημειο απο τα εγκατα του ειναι,να αναδυεται,ανταρα,και ανακαταταξεις,γκρεμισμα ολων των συστηματων των ιδεων..ολων...ολων.
    Μια μερα?δυο?μια στιγμη?μια ζωη?ποσο θα κρατησει το γκρεμισμα?
    Δεν γκρεμιζεται ευκολα και γρηγορα μια ιδεα...ποσο μαλλον συστηματα ιδεων αιωνων ριζωμενα μεσα στη συνειδηση μου.
    Το ξεχερσωμα της γης μου,της καρδιας και του μυαλου μου,απο ολα τα ζιζανια,την ανταποδοση,τον οφθαλμο αντι οφθαλμου,τα ανιερα εργα μου,της αυτοκριτικης μου το κοφτερο σπαθι, που λαξευω πανω στο αμονι της ψυχης μου,με τομυαλο ξεκαθαρο,να αστραφτει την θεληση μου, γιατην καθοριστικη αλλαγη του εαυτου μου,ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ,ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΟΡΦΕΣ,ΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ,ΤΑ ΘΕΛΩ..ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ...

    ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΕ Ο ΘΕΟΣ??
    οχι..και παλι οχι..
    ειμαι κατι αλλο,ενα συνοθυλευμα ιδεων,δοξασιων,προσδοκιων,επιθυμιων,αναγκων,ορεξεων και αισθησεων που υπηρετω αιωνες τωρα,με καποιες αναλαμπες του χρυσου πνευματος,που θαφτηκε μεσα μου,στους αιωνες της σκουριας που καλλυψαν,και περιορισαν το απεραντο,και αθανατο μου.

    ΤΟ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΜΟΥ.
    ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΕΟΥ ΜΟΥ.
    ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΟΥ.

    Μεχρι την στιγμη της πληρους καθαρσης μου,αυτο ειναι το δικο μου σχεδιο,η ωρα της δικης μου καθαρσης,απο την σκουρια και την οξειδωση των λαθων,των παρεκτροπων,της ανυπακοης στο νομο που δεν τηρησα...ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ.

    Για να εννοησω αυτο τον νομο,γι να φτασει η κατανοηση μου σε αυτο το επιπεδο...

    ΚΑΘΑΡΣΗ..ΑΥΤΟΚΑΘΑΡΣΗ..ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΜΟΥ..ΤΩΝ ΛΑΘΩΝ ΜΟΥ..ΤΩΝ ΑΤΕΛΕΙΩΝ ΜΟΥ...ΤΩΝ ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΩΝ ΜΟΥ..ΜΕ ΤΟΛΜΗ,ΜΕ ΘΑΡΡΟΣ,ΜΕ ΛΕΒΕΝΤΙΑ,ΜΕ ΑΠΤΟΗΤΟ ΣΘΕΝΟΣ,ΜΕ ΑΔΕΙΟ ΣΤΟΜΑΧΙ..ΚΑΙ ΜΕ ΓΕΜΑΤΗ ΨΥΧΗ...ΝΑ ΡΙΞΩ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΟΝΟΜΑΣΑ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ,ΟΝΟΜΑ,ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ,ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΨΑ ΩΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΘΗΚΑ...ΚΑΙ ΧΑΘΗΚΑ..ΚΑΙ ΕΧΑΣΑ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ..ΚΑΙ ΒΓΗΚΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ..
    ΠΑΡΑΚΟΥΩΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ,ΚΑΙ ΛΕΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ...
    !!!

    αυτο κατα την ταπεινη μου γνωμη ειναι το σχεδιο μου...
    και ειμαι σιγουρη οτι ειναι η πρωτη σελιδα απο ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τόση έκκληση στο Δημιουργό με τρομάζει! Μου θυμίζει τα λόγια των γιατρών σε τελειωμένες καταστάσεις: Εμείς κάναμε ότι μπορούσαμε, τώρα ο Θεός...

      Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]