Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Σκόπια: Ο Τοντόρ Πετρόφ κηρύσσει πόλεμο στην Ελλάδα!


Ο Τόντωρ Πέτρωφ, CEO του s.c. «Παγκόσμιου Μακεδονικού Συνεδρίου» ("Svetski Makedosnki Kongres") απειλεί την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή με αφορμή την ανύπαρκτη περίπτωση του Αλεξάνταρ Σαμάρτζιεφ. Ο Πέτρωφ κάλεσε ξεκάθαρα όλους τους «Μακεδόνες» σε πόλεμο εναντίον της Ελλάδος μέχρι εξόντωσης της τελευταίας. 

Επίσης, είναι επιστήθιος φίλος του Νίκολα Γκρουέφσκι. Στηρίζει την πολιτική του ύπαρξη στην σκληρή στάση κατά της Ελλάδας, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχει κάνει λόγο ακόμη και για «διάλυση της Ελλάδας» ή για στρατιωτική νίκη των Σκοπίων κατά της χώρας μας. Πολλοί εντός (και εκτός των Σκοπίων) τον κατατάσσουν στους τραγελαφικούς ακραίους πολιτικούς, παρ' όλα αυτά κανείς δεν παρακάμπτει την ολοένα και μεγαλύτερη διείσδυση των ακραίων θέσεών του σε μερίδα κατοίκων των Σκοπίων, κατώτατης οικονομικής στάθμης, που έχει πεισθεί πως η Ελλάδα είναι η αρχή και το τέλος όλων των προβλημάτων επιβίωσης που αντιμετωπίζουν.

Α τον απολαύσουμε εμείς, αλλά και η κυβέρνηση της τριανδρίας των Αθηνών, που μαθαίνουμε ότι σκοπεύει να κλείσει οριστικά και αμετάκλητα το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]