Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Εθνικός συναγερμός

Ο Ελληνισμός χρειάζεται σήμερα έναν εθνικό συναγερμό. Υπάρχει θέμα εθνικής επιβίωσης. Ας καταλάβουμε επιτέλους ότι αυτοί οι πολιτικοί δεν μπορούν… Η νέα μεγάλη ιδέα του ελληνισμού είναι η δημιουργία της ΝΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

Έλληνες ξεσηκωθείτε. ΕΜΠΡΟΣ στον αγώνα για την Ελλάδα μας, την πατρίδα μας. Έφτασε ο καιρός να ξαναγυρίσουμε στον ελληνισμό, ως πανανθρώπινη ιδεολογία και στις ελληνικές αρχές και αξίες μας.

Η ιστορική μας μοίρα είναι συνυφασμένη με την γεωγραφική μας θέση. Είμαστε η χώρα των δύο ηπείρων και των πέντε θαλασσών. Οι Έλληνες όλης της γης πρέπει να ενωθούμε σε μια αμφικτιονία αγάπης για την πατρίδα, για την Ελλάδα, για τον ελληνισμό, για το έθνος των Ελλήνων.

Η ιστορία μας καλεί όλους τους Έλληνες σε εθνικό συναγερμό. Αν κάποια στιγμή πρέπει να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε πατριωτικά αυτή η ώρα είναι ΤΩΡΑ.

Έλληνες, ελάτε μαζί μας. Είμαστε ένα γνήσιο πατριωτικό κόμμα, χωρίς δεσμεύσεις, χωρίς εξαρτήσεις, χωρίς διαπλοκές. Είμαστε καθαροί και διαυγείς, όπως ο ουρανός και η θάλασσα της Ελλάδας. Για μας πρώτα και πάνω από όλα και όλους είναι η Ελλάδα που για μας είναι η ζωή μας, είναι η ψυχή μας, είναι τα πάντα.

Έλληνες, ταπεινώνουν την πατρίδα μας, την κομματιάζουν, την απειλούν, την πουλάνε, την ξευτιλίζουν, την ποδοπατούν. Εμείς τι κάνουμε; Παραμένουμε θεατές; Νομιμοποιούμε με την ψήφο μας τους προδότες; Επικυρώνουμε την απόφαση για ατιμωρησία στους ψεύτες και κλέφτες πολιτικούς; Παραδίδουμε τη διοίκηση της χώρας στους γόνους των νενέκων και των προδοτών; Τι κάνουμε για την πατρίδα μας;

Διέξοδος από μια αδιέξοδη πολιτική με αδέξιους πολιτικούς δεν μπορεί να υπάρξει. Οι πολιτικοί αυτοί εννοούν ανάπτυξη το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, των δημόσιων οργανισμών και τις ιδιωτικοποιήσεις. Ανάπτυξη ξεπουλώντας το σπίτι σου δεν νοείται. Έχουν παραδώσει με την υπογραφή τους τη χώρα και την εθνική κυριαρχία. Τέλος στο παραμύθι της επαναδιαπραγμάτευσης, τέλος στα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα.

Εμείς προτείνουμε μια ολοκληρωμένη εθνική στρατηγική με κέντρο το συμφέρον της Ελλάδας και του Λαού. Η Ελλάδα σήμερα χρειάζεται Έλληνες με ψυχή και όχι άβουλα όργανα του παγκόσμιου οικονομικού κατεστημένου και της νέας τάξης πραγμάτων. Ελάτε μαζί μας πριν είναι πολύ αργά για όλους μας και κυρίως για την πατρίδα μας. Η νέα εποχή έχει ήδη ξεκινήσει. Η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ έχει ήδη ξεκινήσει. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος, υπάρχει μόνο ο δρόμος της ΝΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

Έλληνες ψηλά το κεφάλι. Ελάτε μαζί μας να πάρουμε την πατρίδα μας πίσω και να τη σηκώσουμε ψηλά εκεί που της πρέπει, στην κορυφή του Ολύμπου. Ή θα ζήσουμε σε μια ελεύθερη πατρίδα με αξιοπρέπεια και ψηλά το κεφάλι, όπως αξίζει και αρμόζει σε Έλληνες ή καλύτερα να πεθάνουμε αγωνιζόμενοι για την πατρίδα μας.

Ο Ρήγας και οι ήρωες του ’21 έδειξαν τον δρόμο και πριν από αυτούς ο Λεωνίδας, ο Θεμιστοκλής, ο Μιλτιάδης, ο Φίλιππος, ο Αλέξανδρος και τόσοι άλλοι. Η εκπλήρωση του καθήκοντος προς την πατρίδα μας δίδαξαν οι πρόγονοί μας ότι είναι ο ελάχιστος φόρος τιμής σε όσους έχυσαν ανά τους αιώνες το αίμα τους για την Ελλάδα.

Είμαστε στις Θερμοπύλες με όλους αυτούς και να είστε σίγουροι ότι οι βάρβαροι δεν θα διαβούνε. Ελάτε μαζί μας. Για την Ελλάδα μας.

Στέλνουμε το μήνυμα προς όλο τον κόσμο ότι πρέπει να καταλάβουν επιτέλους ότι η Ελλάδα δεν έχει κανένα χρέος. Χρέος ανεξόφλητο και αιώνιο έχουν όλοι αυτοί προς την Ελλάδα. Καλώντας τους να επιστρέψουν ότι έχουν αρπάξει από αυτόν τον ιερό τόπο.

Σας περιμένουμε να δηλώσετε παρόντες στο εθνικό προσκλητήριο και να ανταποκριθείτε στον εθνικό συναγερμό που σας καλεί η πατρίδα. ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ. ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΗΛΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]