Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ετοιμάζουν την δική τους «άνοιξη» στην Ελλάδα;


Τα πρόσφατα τραγικά (από κάθε πλευρά) γεγονότα στο ΟΑΚΑ, έγιναν αντικείμενο σοβαροφανών συζητήσεων από διάφορους «ειδικούς» και μη. Οι εικόνες καταστροφής και η ταυτόχρονη ατιμωρησία μένουν όμως για να μας τονίσουν πως κάτι πολύ περίεργο -και χωρίς ουσιαστικό λόγο ή αιτία- συνέβη σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα.

Τα ΜΜΕ της ντροπής, της κατοχικής προπαγάνδας και του αποπροσανατολισμού φρόντισαν εγκαίρως να απομονώσουν τις εικόνες φρίκης και της μεγάλης αλήθειας, της «πρόβας» που έγινε από τους καλοπληρωμένους εισαγόμενους καταστροφείς. Τα μακρινά πλάνα, οι καπνοί και οι συμπλοκές που έδιναν «εικόνα» αλλά όχι πρόσωπα, κατόρθωσαν να δημιουργήσουν ένα τέλειο άλλοθι για τους ανθυποκυβερνώντες την χώρα. Η προβοκάτσια που αποσκοπούσε σε αύξηση της αστυνόμευσης, σε όλους τους χώρους και ίσως σε ολόκληρη την χώρα η οποία ζει στους ρυθμούς της 25ης Μαρτίου, δείχνει να αποδίδει στα λόγια του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, ο οποίος διέταξε συλλήψεις (πριν ακόμη γίνουν επεισόδια) όλων όσων κινηθούν κατά των πολιτικών… Δηλαδή, ο τοποθετημένος (από το ΟΑΚΑ) «φόβος επεισοδίων», θα αντιμετωπιστεί στις παρελάσεις, προκειμένου να διαφυλαχθούν οι υπεύθυνοι της παράδοσης της χώρας σε κατάσταση κατοχής από ξένες δυνάμεις (οικονομικές και μη).

Όλα τα φρόντισε η κυβερνοπροπαγάνδα, για να πείσει πως το «ξαφνικό γεγονός» αποτελεί απειλή για το πολίτευμα (το οποίο έχει ήδη παυθεί με το «ναι σε όλα» της ψήφισης του 2ου(;) μνημονίου). Μόνο, που, οι κυβερνοπροβοκάτορες αμέλησαν τις διαρροές εικόνων με τους «καταστροφείς» του ΟΑΚΑ. Παρέλειψαν να αναφερθούν στις εθνικότητές τους, όπως παρέλειψαν και να τονίσουν την πλήρη «αποτυχία» της αστυνομίας στο να συλλάβει τους «ταραξίες»…

Η φωτογραφία που μας έστειλε πολύ καλός φίλος, δείχνει το… «περιεχόμενο» εκείνων που κατέστρεψαν το ΟΑΚΑ και ισοπέδωσαν την εικόνα του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Δυστυχώς, αυτή η φωτογραφία δεν κυκλοφόρησε στα ΜΜΕ της κυβερνοδιαπλοκής, ούτε προβλέπεται να γίνει αντικείμενο συζητήσεων.
Βλέπετε, η «Ελληνική Άνοιξη» ίσως να αποτελεί και ένα από τα προπύργια άμυνας της κατοχικής κυβέρνησης και του διεφθαρμένου υπάρχοντος πολιτικού σκηνικού.
Η «Ελληνική Άνοιξη» ενδέχεται να αποτελέσει και το «αιφνίδιο γεγονός» το οποίο θα λειτουργήσει ως καταλύτης για αλλαγές στο πολίτευμα, στην αστυνόμευση και στην εν γένει εγκαθίδρυση ενός μη δημοκρατικού καθεστώτος…
Η «Ελληνική Άνοιξη», ίσως να προετοιμάζεται στα ξενοδοχεία 5 αστέρων που φιλοξενούν «τραυματίες πολέμου» από τη Λιβύη, οι οποίοι εδώ και πάρα πολύ καιρό δεν έχουν κανένα λόγο συνέχισης της διαμονής τους στην Ελλάδα… Κι όμως παραμένουν, δείχνοντας πως κάτι περιμένουν…

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

13 σχόλια :

  1. Αγαπητέ Κων/νε η φωτογραφία είναι σίγουρα από το ΟΑΚΑ? Για να το αναδημοσιεύσω.

    @α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι, η φωτο είναι από το ΟΑΚΑ (φαίνεται κιόλας) και μου την έστειλε άνθρωπος της απολύτου εμπιστοσύνης μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι καλό να έχουμε την σωστή προοπτική των πραγμάτων. Γιατί πολύ φοβάμαι ότι την "άνοιξη" την έχουν δοκιμάσει σε δόσεις από τον Δεκέμβρη του 2008 έως σήμερα. Όσο για τη νύχτα της 12ης Δεκεμβρίου, τα τεκταινόμενα στο ΟΑΚΑ ωχριούν μπροστά στις καταστροφές εκείνης της νύχτας... Το ότι υπάρχει σχέδιο δεν υπάρχει αμφιβολία και τα βίντεο της νύχτας της 12ης δεν λένε ψέματα. Θα πρέπει να δούμε τι θα γίνει με όλα αυτά. Έτσι θα τους αφήσουμε να μας κάνουν σκέτο ρημαδιό τη χώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πρόσφατα ανώτεροι κοινοποίησαν σε γνωστό μου που δουλεύει στο Υγεία πως καλό θα ήταν να μάθαινε κάποια βασικά της αραβικής γλώσσας για να μπορεί να συνεννοηθεί με τους "τραυματίες πολέμου" που φιλοξενούνται στο νοσοκομείο εδώ και πολύ καιρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ξεκωλλατε επιτελους με την συνομιοσολογια, γυφτακια ειναι ρε παιδια και παιζουν κατα την διακοπη, σε ολα τα ματς πανε.
    ΕΛΕΟΣ πια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φιλαρακο εισαι επικυνδυνος, γιατι παιρνεις μια φωτογραφια και πλαθεις μια ιστορια οπως σε συμφερει.....
    Αυτοι που εκαναν τα επεισοδια ειναι ολοι συνδεσμιτες....η φωτογραφια που παραθετεις και την χρησιμοποιεις προπαγανδιστικα δεν αποδεικνυει τιποτα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ειστε στα αληθεια γιδια και οι δυο σας .
    Η βαλτοι ;
    Οπως και ναχει ομως ο κοσμος αρχιζει και καταλαβαινει γιατι αληθεια ακομη ! και σημερα ερχονται φανατικοι μουσουλμανοι .
    Το κεφαλι σας μαλλον δεν θα ειναι για πολυ στους ωμους σας , αν δεν ετοιμαστητε για το μουσουλμανικο τσουναμι . Την 5η φαλαγγα .

    Το προκαλεσαν το διαλυμα του Σταδιου οι κοινοβουλευτικοι φασιστες .Το ετοιμασαν και το εκτελεσαν μαζι με την αστυνομια . ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ .
    Φανερος και ο λογος .

    Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ Ο ΔΕ ΜΗ ΝΟΩΝ ΕΣΑΕΙ ΚΟΙΜΗΘΗΤΩ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. μωρη κοτα κων/να γιατι δεν αναδημοσιευεις ολα τα σχολια???
    τι θες να περασεις??? γιατι τετοια προπαγανδα????
    ξερεις πολυ καλα οτι η φωτογραφια δεν εχει κατι το μεμπτο και δεν σχετιζεται με τα επεισοδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προς τον ανώνυμο "κόκορα" Ανώνυμος, 22 Μαρτίου 2012 2:08 μ.μ.: τα σχόλια αναδημοσιεύονται όλα. Απλά, εσύ εκτίθεσαι. Το να χοροπηδάνε τα αφγανά μέσα στο γρασίδι του ΟΑΚΑ μπορεί και να σημαίνει ότι πήγαν για να μαζέψουν ραδίκια ή για να ποτίσουν τον χλοοτάπητα. Εσύ βγάλε τα δικά σου συμπεράσματα, πως δεν τρέχει τίποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΒΛΕΠΕΤΕ , ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΞΥΠΝΙΟΙ , ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΤΙΣ 2.08 μμ , ΚΑΛΥΜΕΝΟΙ
    ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΩΝΥΜΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκος προσπαθει σε ρολο κερκοπορτας να βαλει τους αραβες μεσα στον Βοτανικο. Και επι μια εβδομαδα πριν το "ντερμπυ" ανθρωποι δικοι της διατυμπανιζαν με καμαρι προς πασαν κατευθυνσιν το τι ετοιμαζαν για τους "αντιπαλους" το βραδυ της Κυριακης. Αφηστε το παραμυθι της "προβοκατσιας", ο ιδιος ο Παναθηναϊκος εχει μαζεψει ολη την σαβουρα των Εξαρχειων και εχει προκαλεσει επεισοδια σε ολη την Ελλαδα φετος, Λειβαδεια, Κατερινη, Γιαννενα κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλό θα ήταν να κάνει την έρευνα κάποιος σχετικός με το ποδόσφαιρο ρε παιδιά. Κάποιος που θα σας έλεγε οτι τα ΓΥΦΤΑΚΙΑ που βλέπεται στην εικόνα είναι τα ίδια που μπαίνουν σε κάθε αγώνα τσάμπα στο β'ημίχρονο και αλωνίζουν το γήπεδο. Και όχι μόνο στο ΟΑΚΑ αλλά και σε όλα τα γήπεδα της Σουπελίγκα συμβαίνει το ίδιο.
    Σταματήστε να προσπαθείτε να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα ψάχνοντας για άμυαλα πρόβατα που θα το πιστέψουν και το χειρότερο, θα το αναδημοσιεύσουν.
    Δεν πρέπει να αποτελέσει έκπληξη αν ο φίλος "23 Μαρτίου 2012 3:01 μ.μ." έχει απόλυτο δίκιο...
    Είστε από τα blog που διαβάζω καθημερινά και μου αρέσει, μην πέφτετε σε κοινότυπες παγίδες.....
    Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Προς Ανώνυμο
    23 Μαρτίου 2012 3:38 μ.μ. ,

    επειδη εγω δεν εχω ιδεα ομολογουμενως απο ποδοσφαιρο και επειδη η επιχειρηματολογια σου μπορει να εχει καποια βαση,εγω θα ρωτησω πως αυτα τα "γυφτακια" με τοσα επεισοδια και με χημικα καταφεραν να εισβαλλουν στον αγωνιστικο χωρο και να παιζουν με τα σημαιακια!
    Η κατασταση μεσα στο γηπεδο ηταν ακραια με πρωτοφανη επεισοδια!!
    Σαν πολυ χαρουμενα δεν φαινονται τα "γυφτακια" που με το ετσι θελω μπαινουν στον αγωνιστικο χωρο-λαμβανοντας χωρα εκεινη την στιγμη ασχημα επεισοδια- και παιρνουν τα σημαιακια?
    Πως εισαι σε θεση να διαχωρισεις το αφγανοπουλο απο τον τσιγγανο?
    Μηπως δεν υπαρχουν και ξενοι μεσα στο γηπεδο?
    Ειναι ολοι Ελληνες??
    Δε νομιζω!

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]