Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Άσκηση εφέδρων "Μακεδονομάχος 2012"

Η Πανελλήνια άσκηση εφέδρων «Μακεδονομάχος 2012» θα διεξαχθεί φέτος στην Σταυρούπολη Ξάνθης!

Ο «Μακεδονομάχος» αποτελεί ένα κάλεσμα και μια ξεχωριστή ευκαιρία για κάθε Έλληνα που έχει υπηρετήσει στις Ελληνικές ένοπλες δυνάμεις, σε οποιοδήποτε Όπλο ή Σώμα και με οποιονδήποτε βαθμό να εκπαιδευτεί σε πληθώρα στρατιωτικών αντικειμένων ώστε να είναι έτοιμος να εκπληρώσει το χρέος του προς την Πατρίδα αν και εφόσον χρειαστεί!

Ας μην ξεχνάμε ότι ο Ελληνικός στρατός δεν αποτελείται από το 25%της δύναμης του που βρίσκεται στα όπλα , ο Ελληνικός στρατός είμαστε και ΕΜΕΙΣ!!!

«Όσοι Ζωντανοί» λοιπόν όπως λέει και το «μότο» της άσκησης!


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

7 σχόλια :

  1. Πάμε σαν άλλοτε.............υπάρχουν και τέτοιοι Έλληνες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΥΠΗΡΧΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτοι οι "τετοιοι" Ελληνες ειμαστε ΕΣΥ και ΕΓΩ φιλε συνωνυμε...ανωνυμε.Οσο πιο νωρις καταλαβουμε οι Ελληνες οτι ειμαστε ΜΟΝΟΙ μας, δεν εχουμε να περιμενουμε ουτε απο τους..Εψιλον, το Ξανθο Γενος η δεν ξερω και γω ποιον σωτηρα θα μας πλασαρουν, μονο και μονο για να μην σηκωθουμε/ξεσηκωθουμε, τοσο καλυτερα.Ας σκεφτει ο καθενας μας πως και ΑΝ προετοιμαζεται για το μελλον, τι προσφερει στην πατριδα του, απο το να εκπαιδευτει οπως πρεπει σαν σωστος πολιτης-οπλιτης, να δραστηριοποιηθει ως εθελοντης, να ενωθει με τους αλλους (που ειναι πολλοι αλλα σκορπιοι) Ελληνες που πονανε αυτον τον τοπο.Ας κανουμε εμεις αυτο που πρεπει και οι ηγετες θα εμφανιστουνε απο τα σπλαχνα μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΙ ΕΦΕΔΡΟΙ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΟΠΩΣ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δικαιολογία δεν υπάρχει πιά!!! Σηκωθείτε από καναπέδες και pc και ελάτε! Δεν είμαστε ούτε πλούσιοι, ούτε υπεράνθρωποι... Απλοί άνθρωποι καθημερινοί είμαστε με τα ίδια προβλήματα και τις ίδιες ανάγκες και φοβίες που έχουν όλοι....

    Αλλά δεν καθόμαστε με σταυρωμένα τα χέρια και σκυφτά τα κεφάλια... Στέκομαστε όρθιοι όπως στάθηκαν και οι πρόγονοι μας τόσους αιώνες πρίν. Κάνουμε το χρέος μας πρός την πατρίδα και την κοινωνία όπως μας το επιτάσει η ιστορία και η συνείδησή μας. Πρέπει όλοι μας να συλογιστούμε αν οι μελλοντικές γενιές θέλουμε να αναφέρονται σε μάς μαζί με τους 300 του Λεωνίδα ή μαζί με τον Εφιάλτη....

    "Αν λαχταράς την λευτεριά σε ξένους μην ελπίζεις,
    μόνος σου πάρ' την αν μπορείς αλλιώς δεν την αξίζεις!"
    Γρίβας Διγενής

    ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ 2012 ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ!
    Σας περιμένουμε όλους!

    ΟΣΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ δεν είναι απλώς «ένας πολύ αξιόλογος πανελλήνιος αγώνας εφέδρων». Θα ήταν έτσι αν η Ελλάδα ήταν μια συγκροτημένη χώρα όπως η Αυστρία ή η Ελβετία. Ο ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ είναι η έμπρακτη απόδειξη της εμμονής στο σκοπό. Η αρετή αυτή είχε εξοριστεί από το δημόσιο βίο της αποχαυνωμένης ελληνικής κοινωνίας. Τώρα ήρθε η ώρα να την θυμηθούμε ξανά. Και αυτοί οι εθελοντές έφεδροι βρήκαν τον καλύτερο τρόπο να μας θυμίζουν τι πάει να πει «εμμονή στο σκοπό»: Δίχως πόρους, δίχως μέσα, μόνο με τη δύναμη που δίνει η πίστη στη πατρίδα επιμένουν πεισματικά και οργανώνουν στρατιωτικούς αγώνες αξιώσεων ! Το μήνυμα που μεταδίδουν είναι εξαιρετικά σημαντικό στους δύσκολους αυτούς καιρούς: ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΟΛΙΓΩΡΙΑ. Κανένας Διοικητής Μονάδος, κανένας επιτελικός Αξιωματικός δεν μπορεί πια να επικαλείται γραφειοκρατικές αγκυλώσεις και να συνεχίζει να συμπεριφέρεται ως ένστολος δημόσιος υπάλληλος! Όταν αυτοί οι «ερασιτέχνες» μπορούν να οργανώνουν καλούς στρατιωτικούς αγώνες , τότε οι επαγγελματίες οφείλουν να το κάνουν ακόμη καλύτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΗΝ ΕΦΕΔΡΕΙΑ ! ΕΥΓΕ ΣΤΗ ΛΕΦΕΔ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΦΕΡΔΩΝ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]