Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το "υπαλληλικό" ρέκβιεμ μιάς σύγχρονης "Λασκαρίνας Μπουμπουλίνας" στην ΕΥΠ!!!

Γράφει ο Γεωργίου Μιχαήλ

Η Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα, γνωστή για τους αγώνες της και την ανιδιοτελή της προσφορά προς την πατρίδα, την Ελλάδα, έρχεται πολλές φορές στο νου όλων μας, στη σύγχρονη χαλεπή πραγματικότητα της εθελοδουλίας, του δοσιλογισμού και της εξυπηρέτησης προσωπικών ή ξένων συμφερόντων, από εκείνους που «επελέγησαν» να υπηρετούν την χώρα και να λειτουργούν υπέρ των δικαίων της Ελλάδας.

Δεν είναι λίγοι που νοσταλγούν την είσοδο ισχυρών και αδαμάντινων προσωπικοτήτων, όπως του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, του Οδυσσέα Ανδρούτσου, του Νικηταρά, του Παπαφλέσσα... Η Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα, όμως, ζει στις ημέρες μας, ζώντας το δικό της δράμα, δίνοντας τον δικό της υπέρτατο αγώνα και επιμένοντας να στέκει όρθια ψυχικά και ηθικά, να γίνεται φάρος ελπίδας, αλλά και παράδειγμα αγωνιστικότητας, αναμεταδότης θάρρους και ανδρείας, απέναντι σε δειλά ανθρωπάκια που συνεργαζόμενα με ξένες δυνάμεις και υπηρεσίες, προσπαθούν να αποκομίσουν τα μικρά τιποτένια προσωπικά οφέλη τους.

Λένε πως το όνομα προδίδει τα χαρακτηριστικά της ποιότητας και της ιδιοσυγκρασίας ενός ανθρώπου. Στην περίπτωσή μας, η Ευγενία απέδωσε στο μέγιστο βαθμό την ευγένεια της ψυχής της και το Ελληνικό «καλό γένος» από όπου έχει την καταγωγή της. Παράδειγμα προς μίμηση, η ευγενική προσφορά της σε μάχες που ποτέ δεν θα γίνουν γνωστές, σε αγώνες που δόθηκαν χωρίς την αναμονή κάποιας δημόσιας επιβράβευσης… Ακούραστη μέχρι και σήμερα συνεχίζει να παλεύει για όλα όσα το ήθος και η αγάπη προς την πατρίδα επιτάσσουν, για όσα άλλοι με χαρακτηριστικά ευκολία παρέδωσαν…

Υπηρετώντας στις Μυστικές Υπηρεσίες της Ελλάδας, έχοντας υπηρετήσει στο ιδιαίτερο γραφείο του αείμνηστου Ανδρέα Παπανδρέου στο ΥΕΘΑ αλλά και προσωπική γραμματέας πρώην διοικητών (Πολίτη και Τσίμα) της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών τη δεκαετία του 80, αλλά και όλων των Διευθυντών Κατασκοπείας από το 1994 έως το 2004, ο άνθρωπος που γνωρίζει όλα όσα συνέβησαν στην πατρίδα μας κατά τα τελευταία –τουλάχιστον- 35 χρόνια, μη μπορώντας να αντέξει τόσο την ανομία, την αδικία αλλά και τον κίνδυνο που εισήχθη επιμελέστατα στην χώρα μέσα από την λειτουργία παράξενων – ιδιότυπων πολιτικών προσωπικοτήτων και ομάδων υποστήριξής τους (κρατικοί υπάλληλοι, δημοσιογράφοι κ.α.), μέσα από δύο εκρήξεις οργής κατέθεσε την μεγάλη αλήθεια και κατήγγειλε στις αρμόδιες δικαστικές – ανακριτικές αρχές τους πραγματικούς υφιστάμενους κινδύνους, τους δούρειους ίππους και το συνονθύλευμα των παρακρατικών μηχανισμών που λειτούργησαν (αλλά και συνεχίζουν να λειτουργούν) στην Ελλάδα.

Η Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα (το ψευδώνυμο που της απέδωσαν οι συνάδελφοί της στην ΕΥΠ για το ακέραιο του χαρακτήρα της και το εκρηκτικό της ταμπεραμέντο απέναντι στο άδικο) αφού ύψωσε το ανάστημά της απέναντι στην βρωμιά, άνοιξε την πόρτα της Δικαιοσύνης και κάλεσε τις αρμόδιες αρχές να ξεκινήσουν έρευνες για περιπτώσεις πολιτικών προσώπων και κρατικών υπαλλήλων που λειτούργησαν ενάντια στα Ελληνικά συμφέροντα.

Ακολουθούν οι δύο καταγγελτικές της παρεμβάσεις, οι οποίες δημοσιοποιήθηκαν μετά την πάροδο αρκετού χρόνου και μετά την εξέτασή τους από τις αρμόδιες ανακριτικές αρχές. Αξίζει να σημειωθεί πως στην τελευταία της αποκαλυπτική παρέμβαση η Τζένη Λ. δήλωσε χαρακτηριστικά:
«Προστατεύστε την ΕΥΠ. Κινδυνεύουν οι ζωές των υπαλλήλων και συνεργατών της! Τίθεται σε μεγάλο κίνδυνο η εθνική ασφάλεια της χώρας!»

Σας παραθέτουμε παρακάτω το από 4/11/2013 Εξώδικο της κας Ευγενίας (Τζένη) Λεβ. προς την κα Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου που περιελάμβανε και την από 11/4/2013 αναφορά της προς τον Διοικητή Ε.Υ.Π. κο Θ. Δραβίλλα, καθώς και την πρόσφατη (14/5/2014) αναφορά της προς την κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, αλλά και δύο πολύ ενδιαφέροντα άρθρα σχετικά με το θέμα από το πολύ καλό Site Greek American News Agency:




5. Γ. Παπανδρέου, Μιχάλης Καρχιμάκης, Κ. Μπίκας και Φ. Παπαγεωργίου σήμαινε διώξεις. Διάλυση της υπηρεσίας. Απειλές. Εθνική προδοσία

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου 

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

12 σχόλια :

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΚΩΝ/ΝΕ!!! ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΤΙΜΑΣ ΑΞΙΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε ευχαριστούμε Ευγενία για την προσφορά σου.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ!!!
    Τίποτε άλλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αειμνηστος ποιος ο πορνογερος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μακάρι οι υπηρέτες της Δικαιοσύνης να φανούν αντάξιοι της εμπιστοσύνης της. Πολλές γυναίκες - άξιο εξέτασης - τα τελευταία χρόνια έχουν καταγγείλει σοβαρές μεθοδεύσεις σε διάφορους τομείς, αλλά γίνονται προσπάθειες συγκάλυψης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΖΕΝΑΡΑ ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η σύνθεση στη φωτογραφία όλα τα λεφτά!!! Μπράβο στον συνθέτη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τωρα ξυπνησε η (κυρια) ευγενεια?
    Λυπαμαι αλλα ειναι πολυ αργα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ... ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΕ ΤΩΡΑ... ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΔΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2008...

      Διαγραφή
  9. ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ

    ΘΕΟΔ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΏΝΗΣ

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ Α Ξ Ι Α Ε Λ Λ Η Ν Ι Δ Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλό ταξίδι Τζένη θα σε θυμόμαστε πάντα. Τα όσα αναφέρονται παραπάνω είναι ελάχιστος φόρος τιμής για σένα. ΑΘΑΝΑΤΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]