Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Καλοστημένο σχέδιο κρατικής και παρακρατικής βίας για την μεγάλη συγκέντρωση της Τρίτης

  • Η παράγκα Παπανδρέου απειλεί την Ελλάδα και χρησιμοποιεί το κράτος και το παρακράτος έναντι οποιουδήποτε κόστους
  • Η κυβέρνηση Παπανδρέου μέσα από τους τριγμούς της κατάρρευσής της απειλεί άμεσα την Δημοκρατία
Η κυβέρνηση Παπανδρέου καταρρέει ή μπορεί να καταρρεύσει οποιαδήποτε στιγμή. Αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά οι διεθνείς τραπεζίτες οι οποίοι εξυπηρετούνται από την ύπαρξη του Γιώργου Παπανδρέου στην εξουσία, το γνωρίζουν όμως πάρα πολύ καλά και οι κυβερνώντες, αφού παίζουν πλέον τα κεφάλια τους, ενώ μία αλλαγή στην εξουσία μπορεί να τους οδηγήσει αυτόματα στην φυλακή (στην καλύτερη περίπτωση).

Τα επιτελεία εργάζονται πυρετωδώς προς την κατεύθυνση στήριξης του Γιώργου Παπανδρέου και αναγνωρίζοντας πως υπάρχουν δύο εγγενείς βασικές αδυναμίες – φόβοι, έχουν κατευθύνει τους σχεδιασμούς τους στην άμεση αντιμετώπιση των κινδύνων αυτών.

Ποιοι όμως απειλούν την κυβέρνηση; Αν και ο μεγαλύτερος εχθρός της κυβέρνησης Παπανδρέου είναι ο ίδιος της ο εαυτός, ο πρώτος μεγάλος κίνδυνος είναι εκείνοι οι βουλευτές που είτε δεν αντέχουν ηθικά την περαιτέρω στήριξη μίας ξενόφερτης κυβέρνησης είτε φοβούνται για το προσωπικό τους μέλλον (και δεν σκέφτονται το πολιτικό τους μέλλον, επειδή γνωρίζουν πως αυτό δεν υφίσταται πλέον τουλάχιστον μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες). Ο μεγάλος και κυριότερος αντίπαλος, όμως, είναι ο Ελληνικός λαός που έχει βγει στις πλατείες και ιδιαίτερα στην πλατεία Συντάγματος.

Ο εφιάλτης του Γιώργου Παπανδρέου (τώρα και του Βαγγέλη Βενιζέλου) είναι ο Ελληνικός λαός που εδώ και ένα μήνα διαμαρτύρεται και διεκδικεί το δικαίωμά του στην ζωή, το δικαίωμά του να ζει και να εργάζεται σε μία ελεύθερη και ανεξάρτητη πατρίδα.

Αντιμετωπίζοντας, λοιπόν, το πάρα πολύ σοβαρό ενδεχόμενο της άμεσης κατάρρευσής της, η κυβέρνηση Παπανδρέου αποφάσισε να περάσει σε μία σειρά «ενεργειών» μέσω των οποίων όχι μόνο θα εξασφαλίσει την παραμονή της στην εξουσία, αλλά θα μπορέσει ταυτόχρονα να καταστείλει οποιαδήποτε μελλοντική προσπάθεια – απόπειρα αποσταθεροποίησης του παρόντος καθεστώτος. Στην εφαρμογή ενός πραγματικά σατανικού σχεδίου διαθέτει κάθε «όπλο» (μυστικές υπηρεσίες, παρακρατικούς μηχανισμούς, εξωτερικούς παράγοντες). Μία σειρά από «τυχαία» γεγονότα που συνέβησαν τις προηγούμενες ημέρες, αποκαλύπτουν το σχέδιο και συμπληρώνουν το παζλ της εθνικής επικινδυνότητας που έχει το καθεστώς του Γιώργου Παπανδρέου για την ίδια την χώρα.

Πάλι «αντάρτες» στην κυβέρνηση Παπανδρέου
Στην κυβέρνηση έχουν επιδοθεί σ' έναν αγώνα να εντοπίσουν τους ύποπτους βουλευτές που στην ψηφοφορία για το Μεσοπρόθεσμο θα κάνουν την «απονενοημένη» κίνηση. Στο στόχαστρο έχουν μπει περίπου δέκα βουλευτές, αν και σ' αυτές τις περιπτώσεις μπορεί να προκύψουν δυσάρεστες για την κυβέρνηση εκπλήξεις από κει που δεν το περιμένει.

Θέμα κομματικής πειθαρχίας δεν θα βάλει η κυβέρνηση, όπως αναφέρει το μέγαρο Μαξίμου, ωστόσο όποιος καταψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο «θα τεθεί εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας». Ενδεχομένως η ίδια ποινή θα επιβληθεί και σε κείνους που θα ψηφίσουν μεν το Μεσοπρόθεσμο επί της αρχής αλλά θα αρνηθούν να στηρίξουν τους ξεχωριστούς νόμους για τις ιδιωτικοποιήσεις.

Αν οι «απείθαρχοι» βουλευτές ξεπεράσουν το αριθμητικό όριο για τη δεδηλωμένη, η μόνη διέξοδος είναι οι εκλογές, που η κυβέρνηση Παπανδρέου θέλει να αποφύγει ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ…

Το ρόλο παιδαγωγού εντός του κυβερνώντος κόμματος ανέλαβαν ξένες πρεσβείες αλλά και μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα, σύμφωνα με στελέχη του κυβερνώντος κόμματος.

Πληροφορίες αναφέρουν, πως για τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις αλλά και τις ΗΠΑ θεωρείται «μη αποδεκτό» το ενδεχόμενο να υπάρξει καταψήφιση του μεσοπρόθεσμου σχεδίου στη Βουλή, γι΄ αυτό έχουν «ανάψει» στη κυριολεξία τα τηλέφωνα των βουλευτών που θεωρούνται επίφοβοι.

Διαρροές τηλεφωνικών καταγραφών από την ΕΥΠ
Η ιστορία με τις καταγραφές τηλεφωνικών συνδιαλέξεων θα μπορούσε να είναι τόσο αφελής, όσο αυτά που βλέπουμε και παρακολουθούμε με τους διαλόγους των παραγόντων γύρω από τα στημένα παιχνίδια. Φαίνεται όμως ότι η υπόθεση αυτή έχει και μια άλλη... διάσταση. Στις τηλεφωνικές υπάρχουν συζητήσεις και άλλων παραγόντων, άσχετων με το ποδόσφαιρο, που η αντι-εισαγγελέας Πόπη Παπανδρέου τις απέρριψε και δεν συμπεριλήφθηκαν στη δικογραφία γιατί δεν είχαν σχέση με την υπόθεση. Μαθαίνουμε ότι ο διοικητής της ΕΥΠ Κ. Μπίκας έχει ήδη ενημερωθεί πως υπάρχει κύκλωμα 3-4 υπαλλήλων της ΕΥΠ που τις έχει ήδη στα χέρια του και προσπαθεί να τις... αξιοποιήσει καταλλήλως. Να στήσει δηλαδή ένα γαϊτανάκι εκβιασμών με την πρόφαση να μην δημοσιοποιηθούν.

Οι «διαρροές» αυτές «δικαιολογούνται» λόγω της κατάπτωσης λειτουργίας της ΕΥΠ (πλήθος δημοσιευμάτων με καταγγελίες γύρω από την διάλυση της συγκεκριμένης υπηρεσίας Εθνικής Ασφάλειας), η οποία έχει γίνει κομματικό όργανο της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και αδυνατεί να λειτουργήσει σε συνθήκες απολύτου διαφάνειας, ενώ κυκλοφορούν φήμες πως ασχολείται περισσότερο με παρακολουθήσεις αντικυβερνητικών πολιτών και δεν καλύπτει επαρκώς τον θεσμικό της ρόλο και τις εθνικές ανάγκες στις οποίες Συνταγματικά έχει ορισθεί να ασχολείται…

Ταυτόχρονα, και μέσα στα πλαίσια απομάκρυνσης ικανών στελεχών της ΕΥΠ, ακολουθείται (προφανώς) συγκεκριμένο σχέδιο, προς αποφυγήν καταστροφής του σχεδίου. Έτσι, άτομο το οποίο διώκεται ποινικά για την εμπλοκή του στο σκάνδαλο με τους στημένους αγώνες έχει συγγενική σχέση πρώτου βαθμού με υψηλόβαθμο στέλεχος της ΕΥΠ, την υπηρεσία δηλαδή που βοήθησε καταλυτικά στην αποκάλυψη της υπόθεσης. Το άτομο στο οποίο αναφερόμαστε, ασκήθηκε ποινική δίωξη «για δωροδοκία και δωροληψία για την αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα, τελεσθείσα από κοινού και κατ' εξακολούθηση και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες, τελεσθείσα κατ' επάγγελμα και κατά συνήθεια». Το υψηλόβαθμο στέλεχος της ΕΥΠ, εκ των πραγμάτων εξαιρέθηκε από την όλη διαδικασία και θα επανέλθει στο πόστο του, εφόσον ολοκληρωθεί η έρευνα.

Ήδη, γίνονται συζητήσεις για στημένη «ανακάλυψη» της ποδοσφαιρικής παράγκας, προκειμένου να δημοσιοποιηθεί η ύπαρξη των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων «πάρα πολλών». Και στους «πάρα πολλούς» εύκολα μπορεί κανείς να φαντασθεί πως βρίσκονται δικαστικοί και βουλευτές, όπως ήδη έχει απροκάλυπτα γράψει ο «τύπος».

Φήμες για προβοκάτσιες στο Σύνταγμα στην ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου
Σχέδια να «ανατιναχτεί» ο ειρηνικός χαρακτήρας των συγκεντρώσεων στο Σύνταγμα και στις πλατείες εξυφαίνονται σύμφωνα με πολλές ενδείξεις, καθώς η Τρίτη και η Τετάρτη αναδεικνύονται σε κρίσιμες μέρες για το Κίνημα των Αγανακτισμένων… λόγω της συζήτησης και ψήφισης στη Βουλή του Μεσοπρόθεσμου και του εφαρμοστικού νόμου.

Είναι γνωστό, εξάλλου, πως οι εμφανίσεις των κουκουλοφόρων (μπαχαλάκηδων) γίνονται ΠΑΝΤΑ σε απεργίες της ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ…! Τι συνδέει άραγε τους κουκουλοφόρους με τους συγκεκριμένους συνδικαλιστικούς φορείς; Κάποιοι αναφέρονται σε «χαλαρή» έως ανύπαρκτη περιφρούρηση των απεργών… ενώ κάποιοι άλλοι (περισσότερο θαρραλέοι) μιλούν ανοιχτά για προσυνεννοημένη «χαλαρότητα» που επιτρέπει την είσοδο των κουκουλοφόρων στα «μπλοκ» των απεργών διαδηλωτών των φορέων αυτών.

Ήδη στο Διαδίκτυο εμφανίζονται διάφορες περίεργες προτροπές για σύγκρουση με τα «έμμισθα σκυλιά» της εξουσίας –δηλαδή τους αστυνομικούς- ενώ τα συνδικάτα υπόψη των οποίων είναι ήδη οι σχετικές πληροφορίες λαμβάνουν έκτακτα μέτρα για την περιφρούρηση των εκδηλώσεων και κυρίως της «περικύκλωσης» της Βουλής.

Ετοιμάζουν την απόλυτη επίθεση των ΜΑΤ κατά των πολιτών
Σύμφωνα με δικές μας (αποκλειστικές) πληροφορίες, ομάδα «μπαχαλάκηδων» σκοπεύει να κινηθεί με σκοπό να βρεθεί πίσω από τα ΜΑΤ! Και κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να πυροδοτήσει μία απλή σύγκρουση, αλλά την πλήρη και κατά πάντων επίθεση των ΜΑΤ που θα βρεθούν στο πολύ δυσάρεστο φαινόμενο να χάνουν την Βουλή.

Σημειώνουμε, όμως, πως αυτή η ενέργεια που θα εκδηλωθεί, είναι απολύτως προβοκατόρικη (ή απολύτως ελεγχόμενη) από το παρακράτος και τις μυστικές υπηρεσίες, αφού ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορεί να βρεθεί στα μετόπισθεν των ΜΑΤ, εάν δεν είναι αστυνομικός, άνδρας ασφαλείας ή… δημοσιογράφος!

Δημιουργία συνθηκών για κατάλυση του πολιτεύματος
Μπορεί όμως με μόνο αυτό το γεγονός να «δικαιολογηθεί» κάποια κατά μέτωπο και σκληρότατη επίθεση των ΜΑΤ κατά πάντων; Μήπως χρειάζεται να προηγηθούν κάποιες «πιέσεις» (πραγματικές και εικονικές) έτσι ώστε να ικανοποιηθεί η (άτυπη) εντολή επίθεσης κατά των πολιτών; Μήπως αυτές οι «πιέσεις» έχουν ήδη γίνει και αν ναι, σε ποιους και πότε;

Αρχικά, η πρώτη επίθεση ψυχολογικού περιεχομένου, έχει ήδη γίνει με την διαρροή των υποκλοπών στην «ποδοσφαιρική παράγκα», όπου αναίτια δημοσιοποιήθηκε μία καταγραφή – συνομιλία αστυνομικού διευθυντή… Ο αστυνομικός διευθυντής τιμωρήθηκε παραδειγματικά, αν και δεν είχε άμεση σχέση με το σκάνδαλο της «παράγκας». Η δημοσιοποίηση της συνομιλίας και η τιμωρία του ήταν σαφές μήνυμα προς τους αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας πως υπάρχουν «κασέτες» για όλους και μπορεί να εμπλακούν οποιαδήποτε στιγμή σε οτιδήποτε που θα τους στείλει στην ατιμωτική απόταξη - ανεργία και στο σπίτι τους. Με απλά λόγια, ή εκτελείτε τις εντολές που θα σας δοθούν ή…

Επίσης, τις τελευταίες ημέρες «διέρρευσε» μία είδηση σχετικά με ανησυχία των Ενόπλων Δυνάμεων και ιδιαίτερα του αρχηγού ΓΕΕΘΑ, ο οποίος ζήτησε να βρεθεί με βουλευτή (γιατί όχι με τον πρωθυπουργό ή τον υπουργό Άμυνας;) αλλά δεν μπόρεσε!!! Οι ίδιες διαρροές ανέφεραν πως υπάρχει έντονος αναβρασμός στις Ένοπλες Δυνάμεις και δεν πρέπει να θεωρείται εξωπραγματικά κάποια επέμβαση του στρατού!!!

Η παρουσία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και η… «προφητεία» του!
Η αγωνία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη (πρώην πρωθυπουργού και επίτιμου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, γνωστού για τις φιλο-μνημονιακές του θέσεις) να επανέλθει στην πολιτική (στοχεύει στην θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας), τον «ανάγκασε» να προβεί σε μία «προφητεία» κατά τη διάρκεια μίας συνέντευξής του στις 14.6.2011 στην εκπομπή του κυρίου Παπαχελά «Νέοι Φάκελλοι».

Σε εκείνη ακριβώς την συνέντευξη ο κύριος Μητσοτάκης δήλωσε πως «η Βουλή πρέπει να κρατηθεί ανοιχτή πάση θυσία…». Μάλιστα, δεν δίστασε ο κύριος Μητσοτάκης να αφήσει καθαρές αιχμές για κίνδυνο απώλειας της Δημοκρατίας από τους αγανακτισμένους πολίτες, αφήνοντας σαφέστατα το ενδεχόμενο δικαιολογημένης ύπαρξης έντονης – βίαιης κατασταλτικής αντιμετώπισης των Ελλήνων πολιτών!

Προφανέστατα, ο κύριος Μητσοτάκης «προέβλεψε» για να χρησιμοποιήσει μελλοντικά την «προφητεία» του αυτή ως καλό πολιτικό ένστικτο – ικανότητα. Μόνο, που η τοποθέτησή του ήταν ευθεία προτρεπτική απειλή προς την εσωτερική ειρήνη και ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών, οι οποίοι πρέπει να αντιμετωπισθούν ως «κίνδυνοι της δημοκρατίας»!!!

Φυσικά, κανένας Εισαγγελέας δεν εγκάλεσε τον κύριο Μητσοτάκη, για να τον ρωτήσει για ποιόν λόγο δικαιολογεί (εκ των προτέρων) μία βίαιη καταστολή των Ελλήνων πολιτών, που ενδέχεται να αφήσει δεκάδες (και ίσως εκατοντάδες) νεκρούς… Εκ των πραγμάτων φαίνεται πως στην Ελλάδα η πολιτική, η δικαιοσύνη, η ηθική και η λογική βρίσκονται σε… αργία!

Με όλα αυτά η παρούσα κατοχική κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου μπορεί να ελέγξει ταυτόχρονα τους βουλευτές που φοβούνται την λαϊκή οργή, τους πολίτες που ανά πάσα στιγμή μπορούν να εκπαραθυρώσουν την τροϊκανή κυβέρνηση των τραπεζών με πρωθυπουργεύοντα τον Γ. Παπανδρέου, ενώ επιτυγχάνει την υπεραύξηση της αστυνόμευσης στο όνομα της προστασίας της Δημοκρατίας υπό τον φόβο κυριαρχίας του παρακράτους ή ενός στρατιωτικού πραξικοπήματος.

Κωνσταντίνος
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

6 σχόλια :

  1. Νομίζει ο Jefry (The Liar) GAP ότι ο λαός είναι χάπατο και τον ενδιαφέρει το τι γίνεται στο ποδόσφαιρο, λες και δεν τα ξέραμε, τη στιγμή που δεν έχει να φάει; Και νομίζει ο βλαξ ότι πιστεύουμε το υλικό της αναξιόπιστης ΚΥΠ του; Αλήθεια που είναι η ΑΕΚ. ο ΠΑΟΚ, ο Άρης, ο Πανίωνιος κλπ λουλούδια ή αυτές οι ομάδρς είναι παρθένες; Πλανώνται πλάνην οικτράν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να κάνω και εγώ μια πρόβλεψη ;
    Φανταστείτε μια βίαιη καταστολή με δεκάδες ή εκατοντάδες νεκρούς. Αυτό σημαίνει πόλεμος !
    Μπορεί να μάζεψαν τα όπλα από τα ΤΕΑ αλλά υπάρχουν χιλιάδες κυνηγετικά !
    Θα μας οδηγείσουν σε εμφύλιο ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ρε θα μασ κλ...ν τα α....α δεν προκειτε να μασ κανουν οτι θελουν!!!!! δε περναν εδω αυτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν είναι τόσο ετεροχρονισμένοι, ας αποτολμήσουν κι αυτό, έτσι για να πέσει εντελώς η μάσκα και να πειστεί και ο πιο αφελής για το ποιοί πραγματικά είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 1ο. Ας θεωρήσουμε ως μπαχαλάκηδες κάτι τύπους συνήθως με κουκούλα οι οποίοι πετάνε είτε πέτρες είτε μολότοφ στις δυνάμεις καταστολής χωρίς να έχουν προκληθεί. Η ταυτότητα αυτών των ανθρώπων μπορεί να μην είναι κοινή. Μπορεί να είναι αναρχικοί, μπορεί να ειναι μπαχαλάκηδες-χουλιγκάνοι, μπορεί να είναι και ασφαλίτες. Για να είμαστε ακριβείς εξακριβωμένα είναι και τα τρία με την αναλογία να αλλάζει ανάλογα την περίσταση.

    Στις πορείες της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ ουσιασικά δεν συμμετέχει η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ. Συμμετέχουν κυρίως αριστερίζοντες, αριστεροί, αναρχικοί οι οποίοι είναι είτε με τα μπλοκς των συνδικάτων τους, είτε με αυτά των φοιτητικών συλλόγων, είτε με αυτά των κομμάτων και οργανώσεων. Η ηγεσία της ΓΣΕΕ ΑΔΕΔΥ (το ΠΑΣΟΚ και η Νέα Δημοκρατία δηλαδή) συμμετέχουν στην πορεία με τον φοβερό αριθμό των περίπου 500 - 1000 ατόμων 500 μετρά πίσω από τον κύριο όγκο της πορείας (η οποία μπορεί να αριθμεί και 50000 άτομα) πάντα υπό την προστασία των αστυνομικών.

    Ο κύριος λόγος για την υπάρξη μπαχαλάκηδων στη συγκεκριμένη πορεία είναι η μη ύπαρξη περιφρούρησης (ο λόγος για τη μη ύπαρξη της θαρρώ πως είναι περισσότερο ιδεολογικός παρά οργανωτικός). Στις πορείες του ΠΑΜΕ δεν συμβαίνει τίποτα γιατί υπάρχουν 2 σερές περιφρούρησης.

    Αυτά τα επεξηγηματικά για να σε βοηθήσω να καταλάβεις ότι δεν κρύβεται και κάποιο φοβερό μυστικό σχέδιο της μοσάντ και της σία πίσω από την ύπαρξη των μπαχαλάκηδων στις συγκεκριμένες πορείες,

    2. Θέλω να μου εξηγήσεις κάποια πράγματα παραπάνω γιατί διαβλέπω μια αντίφαση σε αυτά που λες.

    Λες ότι στόχος της κυβέρνησης είναι να βάλει σε κίνηση το παρακράτος ώστε να προκαλέσει επεισόδια, να επιτεθεί στον κόσμο, να ασκήσει βία έτσι ώστε να περάσουν τα παρόντα και μελλοντικά σχέδια. Η (πρόσφατη και μη) ιστορία έχει δείξει ότι ένα καθεστώς μπορεί να αποστεθεροποιηθεί μόνο με δυναμικούς αγώνες οι οποίοι πολλές φορές είναι βίαιοι. Οι περισσότερες κατακτήσεις έχουν υπεραπιστεί με αίμα. Αυτό που επιθυμεί η κυβέρνηση είναι να είναι όλα ήρεμα έξω και να ψηφιστεί ήρεμα και ωραία το μεσοπρόθεσμο. Νομίζεις ότι θα θορυβηθεί με μούτζες και συνθήματα ; Δεν σου λέω πως με τη βία δεν θα περάσει το μεσοπρόθεσμο αλλά είναι σίγουρο ότι θα τους ταρακανουνήσει περισσότερο από μία ακόμη ανώδυνη συγκέντρωση .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Από τον τύπο:
    [..]
    "Ακινητοποιημένα θα παραμείνουν λεωφορεία, τρόλεϊ, ηλεκτρικός και τραμ την Τρίτη και την Τετάρτη. Τα λεωφορεία της ΕΘΕΛ να εξυπηρετούν μόνο τις γραμμές των Special Olympics.

    Το μετρό δεν θα λειτουργήσει την Τρίτη, ενώ την Τετάρτη θα έχει στάση εργασίας από τις 4 το απόγευμα έως τη λήξη της βάρδιας.

    Τα σωματεία των ηλεκτροδηγών σε μετρό, ηλεκτρικό και τραμ αποφάσισαν συμμετοχή στην απεργία, παρά το γεγονός ότι τα υπόλοιπα σωματεία των εργαζομένων εισηγήθηκαν μόνο στάσεις εργασίας, για την εξυπηρέτηση των πολιτών που θα συμμετάσχουν στις απεργιακές συγκεντρώσεις."
    [..]

    Αίσχος στα σωματεία που απεργούν όλη την μέρα!!! Ας πάψουν πια οι συνδικαλιστές να δυσκολεύουν την συμμετοχή του κόσμου στις ακηδεμόνευτες διαμαρτυρίες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]