Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οκτώ αστυνομικοί συνολικά, δέχθηκαν πυρά από τους δράστες, στο μακελειό του Ρέντη


Οκτώ ήταν τελικά οι αστυνομικοί που δέχτηκαν σφαίρες από το καλάσνικοφ και το πιστόλι των κακοποιών, στο μακελειό του Ρέντη νωρίτερα το απόγευμα.
Όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία, νεκροί είναι ο Γεώργιος Σκυλογιάννης, 22 ετών, ο οποίος κατετάγη στο σώμα της ΕΛΑΣ την 1-7-2009 και ο ειδικός φρουρός Ιωάννης Ευαγγελινέλης, 23 ετών, ο οποίος κατετάγη στις 19-9-2008. Τραυματίες είναι ο Παναγιώτης Γλινιάς, 23 ετών, με σφαίρα στο στομάχι και ο Γιώργος Σπαντιδάκης, 22 ετών, που δέχτηκε σφαίρα στο γόνατο.
Από τους άλλους τέσσερις αστυνομικούς που είχαν φτάσει στο σημείο ως ενισχύσεις των τεσσάρων συναδέλφων τους, οι δύο δέχτηκαν σφαίρες στα κράνη και οι άλλοι δύο στα αλεξίσφαιρα γιλέκα, χωρίς να τραυματιστούν.
Το αυτοκίνητο μάρκας Volvo των δραστών, όπως έγινε γνωστό, είχε κλαπεί από σπίτι στη Νέα Ερυθραία όπου είχε γίνει διάρρηξη στις 17 Ιανουαρίου και οι πινακίδες ανήκουν σε άλλο ΙΧ, μάρκας Φορντ, και κλάπηκαν την ίδια μέρα από την ίδια περιοχή. Το αυτοκίνητο καθώς και το καλάσνικοφ και το πιστόλι που είχαν αφήσει μέσα οι δράστες, μεταφέρθηκαν και εξετάζονται στα εργαστήρια της εγκληματολογικής υπηρεσίας.

Διαβάστε επίσης:
Πυροβόλησαν αστυνομικούς με καλάσνικοφ - Ένας νεκρός
Και δεύτερος νεκρός αστυνομικός της ΔΙΑΣ
Έτσι έγινε η δολοφονική επίθεση στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Η οργή μας για τις άνανδρες δολοφονίες των Ελλήνων αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ είναι μεγάλη.

    Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τους σκεπάσει.

    Υ.Γ. Ενώ το αίμα των νεκρών αστυνομικών δεν είχε στεγνώσει ακόμα είδα σε κανάλι Πανελλήνιας εμβέλειας δικηγόρο-ηθοποιό να αναφέρει την ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ Ελλήνων αστυνομικών και αλβανών κακοποιών στην Λαμία.
    Αυτή η προσπάθεια υπεράσπισης - εξίσωσης καλασνικοφόρων λαθροεγκληματιών που δεν διστάζουν να πυροβολήσουν αδιακρίτως εναντίον οποιουδήποτε βρεθεί στο διάβα τους με τους Έλληνες αστυνομικούς που έκαναν την δουλειά τους, προκάλεσε αλγεινή εντύπωση στους τηλεθεατές του καναλιού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΑΛΩΣΟΥΝ ΤΑ ΑΜΠΑΛΩΤΑ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΩΟ ΒΑΡΒΑΡΟ. ΑΘΑΝΑΤΟΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έ λ λ η ν ε ς συμπατριώτες,ζ ω σ θ ή τ ε τα ό π λ α σ α ς και στοχεύσατε τους αθλίους εθνομηδενιστάς και το υπηρετικό προσωπικό των!ΤΕΛΟΣ.Σκέφτεσθε μήπως οι ιταμοί αυτοί,οι δολοφόνοι των παιδιών,ήσαν δραπέτες φυλακών από την εποχή του Ραμίζ Αλία;Λέω,μήπως;ΕΓΧΑΡΑΞΑΤΕ ΕΝΤΟΣ ΣΑΣ ΤΗ ΒΕΒΑΙA ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΠΩΣ ΑΥΤΗ Η ''ΑΛΒΑΝΙΑ''-ΣΚΙΠΕΡΙΑ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΣΚΟΠΙΑΝΟΒΑΡΔΑΡΙΑ Ε Ι Ν Α Ι ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ,ΑΣΦΑΛΕΣΤΑΤΑ,Ε Χ Θ Ρ Ι Κ Ο Τ Α Τ Ε Σ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΜΑΛΛΟΝ,Ε Χ Θ Ρ Ο Π Α Θ Ε Σ Τ Α Τ Ε Σ ΛΟΓΩ ΕΛΛΑΔΟΣ.ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΓΕΙΤΝΙΑΖΟΝΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚΤΥΛΙΣΣΕΤΑΙ ΚΑΙ Ε Μ Ε Ι Σ,ΩΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΩΣ ΕΘΝΟΣ,Α Ν Τ Ι ΝΑ ΟΠΛΙΣΘΟΥΜΕ ΜΕ Ο Ρ Γ Η ΚΑΙ Θ Α Ρ Ρ Ο Σ,ΜΕ ΓΕΝΝΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΡΔΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΝΟΟΣ,ΜΕΝΟΥΜΕ Α Π Ρ Α Κ Τ Ο Ι!Α Ι Δ Ω Σ ΚΑΙ Ε Ν Τ Ρ Ο Π Η ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ Α Ν Τ Ι Δ Ρ Α!ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ Ο Λ Ο Ι 'ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΧΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΑΔΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ;ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΗ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΕΡΙΩΠΗΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΟΛΚΗΣ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΙΩΝ ΔΑΚΡΥΩΝ Ο ΣΥΡΙΖΑ,ΜΗΠΩΣ;
    A I Δ Ω Σ ΠΡΟΣ ΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΧΑΣΚΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΜΕ!
    Α Ι Δ Ω Σ ΠΡΟΣ ΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΞΑΤΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΗ ΕΣΤΙΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΟΜΩΝΟΥΜΕ Κ Α Τ Α Γ Γ Ε Λ Λ Ο Ν Τ Α Σ ΤΟΥΣ ΣΕ Ο Λ Α ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ Α Π Ο Κ Λ Ε Ι Ο Ν Τ Α Σ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε.
    Α Ι Δ Ω Σ ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ Ο,ΤΙ 'ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΔΙΝΟΥΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΕ Κ Α Ν Ε Ν Α.
    Α Ι Δ Ω Σ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΞΥΛΟΦΟΡΤΩΣΗ,ΕΞΕΓΕΙΡΟΜΕΝΟΙ,Α Κ Ο Μ Η Α Υ Τ Α ΤΑ Γ Α 'Ι' Δ Ο Υ Ρ Ι Ν Α ΠΑΧΥΔΕΡΜΑ ΠΟΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΧΡΕΩΝΟΥΝ ΠΑΡΑΣΙΤΟΥΝΤΕΣ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΧΩΡΑ Μ Α Σ!
    ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ 'ΣΤΟ ΕΞΗΣ,Η ΑΓΑΘΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΙ Τ Ι Π Ο Τ Ε ΑΛΛΟ.ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ Ο Λ Α.ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΑΤΕ ΠΩΣ Ε Υ Ρ Ι Σ Κ Ο Μ Ε Θ Α ΣΕ ΑΝΟΙΚΤΟ ΜΕΤΩΠΟ,ΣΕ Ε Μ Π Ο Λ Ε Μ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΣΩΙΣΟΥΜΕ ΤΑ Ι Ε Ρ Α ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ Π Α Τ Ρ Ι Α ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΙΣΒΑΡΒΑΡΟΥΣ Κ Α Τ Α Κ Τ Η Τ Ε Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]