Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Ουάσινγκτον ζήτησε από την Τουρκία, να εκπροσωπεί τα διπλωματικά της συμφέροντα στη Λιβύη


Οι ΗΠΑ ζήτησαν σήμερα από την Τουρκία να εκπροσωπεί τα διπλωματικά τους συμφέροντα στη Λιβύη, ως μέρος της συμφωνίας για την απελευθέρωση των τεσσάρων δημοσιογράφων της εφημερίδας Τάιμς της Νέας Υόρκης, δήλωσε σήμερα ο τούρκος πρεσβευτής στα Ηνωμένα Έθνη.

Ο πρέσβης Ναμίκ Ταν δήλωσε στο πρακτορείο Ρόιτερς ότι οι ΗΠΑ που έχουν αναστείλει τις δραστηριότητές τους στην πρεσβεία τους στη Λιβύη αλλά δεν έχουν διακόψει διπλωματικές τους σχέσεις με τη χώρα αυτή, ζήτησαν από την Τουρκία να ενεργεί ως "δύναμη προστασίας" των ΗΠΑ στη Λιβύη, γεγονός που επιτρέπει στην Τουρκία να διευκολύνει την απελευθέρωση των τεσσάρων δημοσιογράφων της αμερικανικής αυτής εφημερίδας.

Συμπέρασμα: Ο Λευκός Οίκος δεν εμπιστεύεται τον Γιώργο Παπανδρέου ούτε για αντιπρόσωπο... πωλήσεων!
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Aυτή Κωνσταντίνε είναι Η ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΓΙΑ ΜΑΣ.
    Α slap in gap's face!!!

    Αν συνεχιστεί η εθελοδουλεία η αυτοκρατορία δεν θα κάτσει να ασχοληθεί με το προτεκτοράτο και θα αναθέσει την ελληνική υπεργολαβία στα μαντρόσκυλα.

    @αλλενάκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μην ειμαστε αχαριστοι!!
    Τον ΓΑΠ τον προοριζουν για τον ΟΗΕ!!
    Αν καταφερει να διαφυγει βεβαια..

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]