Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Απόβαση Παπανδρέου στη Σύρο με πολλά επεισόδια και σοβαρό τραυματισμό μαθητή!

  • Κυκλοφορεί φρουρούμενος οπουδήποτε ο Γιώργος Παπανδρέου

Μπορεί η "συμμαχία των προθύμων" να βομβαρδίζει την Λιβύη και να προετοιμάζει μία στρατιωτική απόβαση, για να κάμψει τον Μουαμάρ Καντάφι, στην Ελλάδα όμως, μία άλλη απόβαση, του Γιώργου Παπανδρέου στη Σύρο, συνοδεύτηκε από μεγάλα επεισόδια και τραυματισμούς πολιτών....

Η "απόβαση" του Παπανδρέου στη Σύρο, ήταν μία οικτρή ήττα της κυβερνητικής πολιτικής και των προσωπικών επιλογών του "λεφτά υπάρχουν"...

Σοβαρά επεισόδια σήμερα το πρωί κατά τη διάρκεια μαθητικής πορείας στη Σύρο, την οποία επισκέπτεται ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου.

Μαθητές επιχείρησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό και να πλησιάσουν τον πρωθυπουργό. Απωθήθηκαν όμως από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις με συνέπεια να ακολουθήσει πανδαιμόνιο.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ό, τι κατά τη διάρκεια των συμπλοκών μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομικών, ένας 15χρονος μαθητής έχει τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι από κτύπημα αστυνομικού των ΜΑΤ.

Ένταση επικρατεί στο κέντρο της Ερμούπολης, όπου εντείνονται οι συμπλοκές διαδηλωτών με τις αστυνομικές δυνάμεις με πετροπόλεμο. Η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική από τις δεκάδες ρίψεις των δακρυγόνων.
Περισσότερα από 300 άτομα είναι συγκεντρωμένα στην Πλατεία Μιαούλη και στα γύρω στενά, ενώ συνεχίζεται στο Πνευματικό Κέντρο η σύσκεψη του Πρωθυπουργού με εκπροσώπους φορέων και συλλόγων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Επαληθεύεται, πλέον, πως ο Γιώργος Παπανδρέου "τραβάει" το "ιδιαίτερο" ενδιαφέρον των Ελλήνων πολιτών και προκειμένου να αποφύγει τα χειρότερα, κυκλοφορεί με την συνοδεία αστυνομικών δυνάμεων. Πάντως, ο τραυματισμός του νεαρού μαθητή αποτελεί ένα ακόμη (και μάλιστα πολύ μεγάλο) μείον στην πολιτική παρουσία του Γιώργου Παπανδρέου...

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

5 σχόλια :

  1. Πάνω του παλλικάρια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αχαριστοι! Προπηλακισατε τον διανοητή υπ' αρ. 79 στον κόσμο. Σας κανει υπερηφανους στα διεθνη φορα, κηρυσσοντας την επανασταση του αυτονόητου. Αυτόν που σχεδιαζει τον σοσιαλιστικό μετασχηματισμό της κοινωνίας για τα επόμενα 1000 χρόνια!

    ΔΔοξάστε τον με βιολογικά προιόντα (γιαουρτια, ντομάτες κλπ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΤΕΤΟΙΟΣ ΦΑΙΔΡΟΣ ΘΙΑΣΟΣ, ΚΑΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ,ΕΔΩ ΚΑΙ 10ΕΤΙΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΑΠΟ ΙΠΤΑΜΕΝΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΜΕΧΡΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΕ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΥ ΜΑΘΗΤΗ. ΧΑΙΡΟΜΑΙ, ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ......ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΣΩΟΥ!!! ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ -Ε!!!ΠΟΥΣΑΙ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΝΑ ΘΑΥΜΑΣΕΙΣ ΤΟ ΒΛΑΣΤΑΡΙ ΣΟΥ. ΑΞΙΟΣ ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥ . -ΕΛΛΗΝΙΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΝΕ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μέχρις στιγμής τον συνοδεύουν τα ματ. Πολύ σύντομα θα τον συνοδεύον ελικόπτερα. Ο καθένας ας έχει πάντως και καμιά γκιλοτίνα καβάτζα, μέρες που έρχονται...
    Είναι τραγική η περίπτωσή του, και άλλη χώρα να κυβερνούσε κάτι θα είχε καταλάβει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]