Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Επιστολή Χάρρυ Κλυνν: Προς κ. Αντώνη Σαμαρά!

Αντώνη Σαμαρά,

αν περιμένετε να «πέσει» το ΠΑΣΟΚ για να βγάλετε την κυβερνητική φωτογραφία στο περιστύλιο της Βουλής, πλανάστε «πλάνην οικτράν…»

Στην εποχή της αιματοχυσίας δεν έχει κανένας το δικαίωμα να κυκλοφορεί ατσαλάκωτος … «προτρέποντας» την κατοχική κυβέρνηση των δωσίλογων απλώς «να αλλάξει πολιτική!»

Αν δεν αλλάξει, δηλαδή, πολιτική τι θα κάνετε, απεργία πείνας;

Δεν άκουσες τι είπε ο συμμαθητής σου; «Έχουμε πόλεμο»…

Και στον πόλεμο δεν πας με γραβάτα και μανικετόκουμπα, σηκώνεις τη σημαία της εξέγερσης, αν είσαι αρχηγός, και οδηγείς το λαό στα πεπρωμένα του ή «κρύβεσαι» πίσω από κομματικά γραφειοκρατικά τερτίπια, αδόκιμες πολιτικές προτροπές, παρακλήσεις προς «ναυτιλλόμενους», ανακοινώσεις επί ανακοινώσεων εκπροσώπου και ανούσια ταξιδάκια στη έδρα των τοκογλύφων…

Τι περιμένεις Αντώνη Σαμαρά;

Σε λίγο η καταστροφή θα είναι ολοκληρωτική κι ούτε ο χρόνος θα σου επιτρέψει την πολυτέλεια των πρωτοβουλιών, αλλά ούτε και η ιστορία…

Βασίλης Ν. Τριανταφυλλίδης
(Χάρρυ Κλυνν) 

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

7 σχόλια :

  1. Χάρυ τι είναι αυτά που λές ;

    Εδώ έχουν γίνει τεράστιες μάχες στα λόγια και σκλήρες πολιτικές στο παραδίπλα, πάνω στο πλάνο "άσε την πατάτα σ΄ άλλα χέρια".

    Ακόμη και πρόταση μομφής είναι έτοιμος ο αρχηγός από την βάση να βαρέσει. Πάνω από μία ώρα συζήτηση στην Βουλή, πιθανόν και δύο. Λίγο τόχεις ;

    Μήπως τον αδικείς τον αετό ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ!! ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΦΑΠΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Η Ν.Δ.? "Η ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΤΕΝΟΙ ΟΙ ΔΕΣΜΟΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΥΜΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ? ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ,ΟΙ ΚΟΤΡΩΝΕς ΠΟΥ ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΠ ,ΘΑ ΛΟΞΟΔΡΟΜΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ..ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΟΔΥΝΗΡΟ ΤΟ ....ΧΑΔΙ. -ΕΛΛΗΝΙΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χάρρυ Κλυνν Φίλε μου…
    Δε φαίνεσαι για ηλίθιος, ούτε έχω καταλάβει κάτι τέτοιο 40 χρόνια τώρα που σε γνωρίζω…
    Μάλλον για πληρωμένος μου φαίνεσαι…
    Και με στενοχωρεί πολύ αυτή η σκέψη, γιατί δε μπορώ να δεχτώ ότι ένας Χάρρυ Κλυνν που όλ’αυτά τα χρόνια είχα την εντύπωση ότι πάσχιζε να ξυπνήσει κόσμο, μπορεί και να τα παίρνει για να τον κοιμίσει…!
    Γιατί δε μπορώ να δεχτώ ότι δεν ξέρεις (τουλάχιστον εσύ) τι ρόλο παίζει ο συμμαθητής του ΓΑΠ σε όλο αυτό το στημένο σκηνικό ξεπουλήματος της Χώρας μας και του λαού…
    Και δε μπορώ να πιστέψω ότι όλ’αυτά τα χρόνια δεν έχεις αντιληφτεί εσύ ένας Χάρρυ Κλυνν, ότι ολόκληρο το κομματικό φάσμα μαζί και οι εργατοπατέρες συμμετέχουν στην ΠΡΟΔΟΣΙΑ…
    Άρα δε μιλάμε σε προδότες τύπου Σαμαρά, ρίχνοντας στάχτη στα μάτια και αποπροσανατολίζοντας ακόμα περισσότερο τον δύστυχο τον Έλληνα ψηφοφόρο της ΝΔ αλλά και των άλλων κομμάτων που θέλει να συνεχίζει να είναι οπαδός και έχει χάσει το μπούσουλα, αλλά αν θέλουμε να βοηθήσουμε, λέμε σ’αυτό τον δύστυχο λαουτζίκο και κάποτε την αλήθεια:
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΚΑΙ ΔΙΑΛΕΓΟΥΜΕ:
    Η ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ… Η ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ…!
    ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΡΟΚΦΕΛΕΡ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΙΤΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΞΕΝΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΟΙΜΙΖΕ , ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ , ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥΣ….
    ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΣΚΑΛΠ…!
    Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΞΟΦΛΗΣΕ…!
    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ…!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. «Επιστολή Χάρρυ Κλυνν: Προς κ. Αντώνη Σαμαρά!»
    Την δίαβασα, την ξαναδιάβασα και δεν δεν κατάλαβα για ποιον λόγο γράφτηκε! Μπορεί κάποιος να με πει βλάκα, εκείνο όμως που δεν μπορεί να μου πει, είναι ότι στο παρελθόν είχα ψηφίσει ΠΑΣΟΚ ή Ν.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οταν δεν σέβεσαι έναν Χάρρυ Κλυνν μη ζητάς να σε ακολουθήσει κανείς δεν πρόκειται. Για να το πει αυτός κάτι ξέρει και έχει δίκιο ή το δέχεσαι ή όχι, δεν ψάχνεις για σκοπιμότητες γιατί απλά στον Χάρρυ Κλυνν δεν μπορεί να υπάρχουν. Ήμαρτον ποια, στην Ελλάδα αν έμειναν δύο άνθρωποι που απλά πρέπει να τους εμπιστευτείς χωρίς δεύτερες σκέψεις για να οδηγήσουν. Το έχει ανάγκη ο κόσμος και όσοι επιτίθεστε σ΄ αυτούς, σεις παίζετε το παιχνίδι του συστήματος. Ακούς δήθεν πατριώτη της λεμονόκουπας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο κύριος Τριανταφυλλίδης έγραψε αυτά που έγραψε, και καλά έκανε ! προκειμένου να προγκήξει την αντιπολίτευση να κάνει αυτό που οφείλει. Αντί δηλαδή να κρατάει χαλαρή και συμμετοχική (συνένοχη) στάση, να ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ την κυβέρνηση τώρα. Και να πει την αλήθεια σε μας, μια αλήθεια που γνωρίζουμε ούτως η άλως.
    Ο Χάρρυ Κλύνν δεν είναι χθεσινός, ούτε ανακάλυψε το ίντερνετ όψιμα. Το ξέρω από χέρι, έχει παρουσία στον χώρο από τα τέλη του 80 αρχές του 90.
    Ακούστε τι έχει να πει και σκεφτείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και τι θέλεις να κάνει ο Σαμαράς, βρε Βασίλη, επανάσταση να ανατρέψει το σύστημα; Ο Σαμαράς ανήκει στο σύστημα είναι γέννημα και θρέμμα του, είναι η οικογένεια, το σπίτι του. Είναι επαγγελματίας πολιτικός, όπως ο Γιωργάκης, ο Κωστάκης και όλο αυτό το σκυλολόι, το οποίο εξετράφη μετά την δικτατορία. Δούλεψε ποτέ στην ζωή του; ΟΧΙ. Κόλλησε έστω και ένα ένσημο στο ΙΚΑ; ΟΧΙ. Λοιπόν, γιατί να πάει κόντρα στον Παπανδρέου και να κάνει τι;

    Θα πάει κόντρα στην κυβέρνηση μέσα στην Βουλή, διότι είναι αντιπολίτευση και αυτό πρέπει να κάνει. Αλλά τίποτε άλλο. Πρότεινε περικοπή απολαβών των βουλευτών, των υπάλληλων της Βουλής (θυμίζω, 16 μισθοί ετησίως, ο μικρότερος των οποίων € 1900.- μικτά), των διευθυντών ΔΕΚΟ, κρατικών τραπεζών και πάσης φύσεως "golden boys"; Όχι, ασφαλώς ΟΧΙ, διότι αυτοί είναι οι άνθρωποί του. Αν τους διορίζει το ΠαΣοΚ ή η ΝΔ, μικρή σημασία έχει.

    Όσο στην Ελλάδα κυβερνούν οι ίδιοι και οι ίδιοι, ουσιαστικά τρεις οικογένειες εδώ και 36 χρόνια, μην περιμένεις να αλλάξει κάτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]