Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Max Κeiser Video: Συμφέρει την Γερμανία η κατάρρευση της Ελλάδας

  • "...θέλουν την μετατροπή της Ελλάδας σε Ευρωπαϊκή Ντίσνεϋλαντ για τους τουρίστες... Απορώ που η Ελληνική κυβέρνηση δεν έχει δημοσιοποιήσει τις κρυφές συναλλαγές με την Goldman Sachs..."
Ο Μαξ Κάιζερ καταγγέλει την είσοδο της Ελλάδας σε μία νέα εποχή, χωρίς διαφάνεια, όπου το χρέος μετατρέπεται σε ανταλλάξιμα με γη ομόλογα. Δεν διστάζει στην συνέντευξή του ο κύριος Κάϊζερ, να απευθυνθεί υποτιμητικά απέναντι στους Έλληνες, αποκαλώντας τους "χωριάτες" που θα δώσουν μεγάλη χαρά στους χρηματιστές όταν αυτοί θα πάρουν το χριστουγεννιάτικό τους δώρο...
Παρακολουθήστε την τελευταία συνέντευξη, του ανθρώπου που εδώ και δύο χρόνια αναφέρεται στις εξελίξεις στην Ελλάδα, τις οποίες -δυστυχώς- βιώνουμε σήμερα. Τι ακολουθεί; Ο Μάξ Κάιζερ είναι αρκετά διαφωτιστικός...
Για την ιστορία: Η Ελένη Σκόπη που πήρε τη συνέντευξη, την απέλυσαν από τον 9.84, γιατί έγινε πολύ ενοχλητική για την κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου! Για την ιστορία, το πρωτότυπο audio της συνέντευξης βρίσκεται εδώ... και έχει τίτλο "Η Ελλάδα ως βιώσιμη οικονομία είναι παρελθόν"!

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Ο Κάιζερ μιλά με τη γλώσσα που θα χρησιμοποιούσε οποιοσδήποτε θα έβλεπε έναν λαό να του λεηλατούν το σπίτι του και αυτός στεκόταν να κοιτάζει αμήχανος. Το γεγονός ότι θεωρεί πως έχουμε ήδη πάψει να είμαστε βιώσιμη οικονομική δύναμη θα πρέπει να είναι αρκετό να μας ξυπνήσει από τον βαθύ μας ύπνο. Είναι;

    Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΩΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΘΥ ΥΠΝΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΝΥΧΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]