Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τι ζήτησε ο Νετανιάχου από τον Παπανδρέου;


Mια αποκάλυψη μεγατόνων κάνει το περιοδικό “Επίκαιρα” σχετικά με το τι ζήτησε ο Νετανιάχου από τον Παπανδρέου. Μετρ στην παραπλάνηση οι Ισραηλινοί έχουν στήσει μερικές από τις πιο αριστοτεχνικές παγίδες της Ιστορίας, ιδίως όταν έχουν να κάνουν με χώρες και ελίτ σε κατάσταση γενικευμένης αποσύνθεσης…
Συμφωνα λοιπόν με το περιοδικό που επικαλείται έγκυρες πηγές ”αυτό που ζητάει το Ισραήλ από την Ελλάδα και τη Βουλγαρία είναι να επιτρέψουν στην Πολεμική του Αεροπορία να στήσει αερογέφυρα στον ελληνικό και το βουλγάρικο εναέριο χώρο, προκειμένου να επιτεθεί στο Βόρειο Ιράν και την Τεχεράνη μέσω Μαύρης Θάλασσας και Γεωργίας. Επιθυμεί επίσης να έχει και χερσαίες διευκολύνσεις, τεχνικές και ανεφοδιασμού, για το άνοιγμα του βόρειου αεροπορικού μετώπου που σχεδιάζει.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε, φυσικά, αν θα πραγματοποιηθεί τελικά η επίθεση κατά του Ιράν. Αυτό που ξέρουμε είναι ότι προετοιμάζεται επίμονα και μεθοδικά εδώ και πολλά χρόνια. Αλλά και ότι τυχόν ικανοποίηση των ισραηλινών αιτημάτων από την κυβέρνηση Παπανδρέου θα ισοδυναμεί νομικά και ουσιαστικά, εφόσον πραγματοποιηθεί η επίθεση, με κήρυξη πολέμου της Ελλάδας κατά του Ιράν, όπως υπογραμμίζουν έγκριτοι νομικοί.
Η Αθήνα, σε μια τέτοια περίπτωση, θα καθίστατο συνένοχη ενός από τα μεγαλύτερα διεθνή πολιτικά εγκλήματα της ιστορίας παραβιάζοντας κατάφωρα τη διεθνή έννομη τάξη, τον Καταστατικό Χάρτη του ΟΗΕ και το Ελληνικό Σύνταγμα και μεταβαλλόμενη σε ενδεχόμενο στόχο αντιποίνων“.



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επίδειξη ισχύος από το Ιράν με τον πυρηνικό σταθμό του Μπουσέρ και την επιτυχή εκτόξευση Πυραύλου.

    Η ενεργοποίηση του πυρηνικού αντιδραστήρα του Μπουσέρ πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί με τον εφοδιασμό του με πυρηνικό καύσιμο με την βοήθεια Ρώσων τεχνικών και αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 5 Σεπτεμβρίου 2010, υπό την επίβλεψη της Διεθνούς Υπηρεσίας Ατομικής ενέργειας (ΙΑΕΑ). Θα χρειασθούν περίπου 2 μήνες για να φθάσει στο 50% της ισχύς του και περί τον ένα μήνα για να συνδεθεί ο σταθμός παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας των 1.000 μεγαβάτ με το ηλεκτρικό δίκτυο της χώρας.
    Στη συνέχεια σε μιά επίδειξη ισχύος πραγματοποιήθηκε επιτυχής εκτόξευση πυραύλου αγνώστου βεληνεκούς

    Η επικρατούσα συγκρουσιακή κατάσταση στην περιοχή της Μ. Ανατολής έχει πλέον αλλάξει οριστικά και είναι πλέον ζήτημα χρόνου η αντίδραση του Ισραήλ / ΗΠΑ για προσβολή των πυρηνικών εγκαταστάσεων του Ιράν πρίν αυτό καταστεί αδύνατο (Α/Α μέτρα ασφαλείας - απόκτηση Πυρηνικών Όπλων).
    Οι συνέπειες μιας τέτοιας εξέλιξης θα είναι τεράστιες και ίσως η χώρα μας να κληθεί να πληρώσει το τίμημα των προσφάτων πολιτικών επιλογών για στενή συνεργασία με το Ισραήλ , καθώς ο άξονας Ιράν - Hezbollah - Συρία έχει διασυνδέσεις και δυνατότητα καθοδήγησης διαφόρων ομάδων οι οποίες μπορούν να επηρεάσουν δραματικά και άμεσα την εθνικής μας ασφάλειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ,ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ,ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΘΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ,ΑΥΤΟΙ ΑΛΛΗΛΟΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ,ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΑ ΤΟΥΣ,ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΝΗΘΗ;ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ,ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΑ ΛΥΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ ΣΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΒΡΗΣ,ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΠΡΟΣΕΥΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ,ΓΙΑΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΑΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΔΙΟΡΙΖΑΜΕ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΟΠΟΥ ΘΕΛΑΜΕ,ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΕΒΟΝΤΟΥΣΑΝ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΥΣ,ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΣΕΒΑΣΤΑ ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ..ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]