Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Δεν τους αρέσει να ακούνε ειδήσεις στα Πομακικά και "διέταξαν" να... σταματήσουν

  • Το δελτίο ειδήσεων στην πομακική γλώσσα ενόχλησε κάποιους και “προστάζουν” να σταματήσει και να μεταδίδεται μόνο δελτίο ειδήσεων στην τουρκική!
  • Το τραγελαφικό είναι πως ο Δήμος Μύκης, που ενοχλήθηκε, είναι πομακικός αν και ο δήμαρχος είναι φιλο-προξενικός

Αυτά τα παρανοϊκά μπορούν να συμβούν μόνο στον μικρόκοσμο ορισμένων και φυσικά μόνο στην Θράκη όπου ο καθένας νομίζει πως είναι ο απόλυτος άρχων να λέει, να πράττει και να απαιτεί ότι του κατέβει. Ετσι λοιπόν το δημοτικό συμβούλιο της Μύκης με απόφασή του ζήτησε από τον ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό “Κανάλι 6″ να σταματήσει να μεταδίδει το δελτίο ειδήσεων στην πομακική και να μεταδίδει δελτίο ειδήσεων στην τουρκική! Γιατί; Γιατί προφανώς… εκείνοι έτσι γουστάρουν!
Θα ήταν βέβαια κωμωδία για γέλια μέχρι δακρύων αν δεν ήταν καθημερινή πραγματικότητα ορισμένων αλλά και συνθήκες ζωής για χιλιάδες καταπιεσμένους μουσουλμάνους της Θράκης που ζούνε σε συνθήκες μεσαίωνα, μέσα σε μία ευρωπαϊκή χώρα! Μια ευρωπαϊκή χώρα η οποία δεν ενδιαφέρεται για τους ανθρώπους αυτούς παρά μόνο για επικοινωνιακές φούσκες και χάιδεμα αυτιών με δήθεν “ισονομίες” και “ισοπολιτείες” οι οποίες σε ορισμένες περιπτώσεις σαφώς και μένουν γραμμένες στα χαρτιά δίνοντας την ευκαιρία στον καθένα προπαγανδιστή της πλάκας και σε ορισμένους ψευτο-πασάδες που μάλλον ακόμη ζουν στην εποχή της οθωμανικής αυτοκρατορίας να κάνουν ότι θέλουν.
Η Ελλάδα είναι ευρωπαϊκή χώρα; Είναι! Ομως κάπου, σε κάποια γωνιά, υπάρχει ένα μικρό χωριό που λέγεται Θράκη. Και το οποίο μάλλον βρίσκεται πολλούς αιώνες πίσω. Τόσο που σε ορισμένες περιοχές κυβερνούν κάποιοι που παριστάνουν τους πασάδες, αποφασίζουν και διατάζουν ότι βολεύει την Τουρκία με την Ελλάδα απλά να πληρώνει τα έξοδα διοίκησης!
Θαυμάστε δημοτικό συμβούλιο ελληνικού(;) Δήμου το έτος 2010:


Και τώρα που αρχίσαμε, με το Δήμο Μύκης και τις... περίεργες απόψεις και δραστηριότητές του, σε λίγες ημέρες θα παρουσιάσουμε την μεγάλη κομπίνα του δημάρχου...


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

5 σχόλια :

  1. Πηδήξτε τους κι αφήστε τους και πάλι ξαναρχίστε τους....
    Και για να τους τρελάνετε, βάλτε ειδήσεις στα αιγυπτιακά ή αραβικά.
    Μουσουλμάνοι είναι κι αυτοί, δεν είναι όλοι οι μουσουλμάνοι, Τούρκοι!!!
    Οπως δεν είναι και όλοι οι ορθόδοξοι, Ελληνες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελπίζω πάντως να κατάλαβες τώρα αυτό που σου είχα πει και δια ζώσης, αγαπητέ μου Κωνσταντίνε. ΔΕΝ είναι για να λέμε άσχημα πράγματα εναντίον του Καραχότζα! Ακόμη και στην άκρως υποθετική περίπτωση που θα δεχόμασταν ότι έκανε τότε ένα επικοινωνιακό λάθος, πίστεψέ με: ο Σέμπα είναι ΜΑΚΡΑΝ ο καλύτερος που έχουμε!

    Ν.Δαπέργολας - "ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ-ΣΤΟΠ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατι δεν τον βοηθατε να κανει εναν Ραδιοφωνικο σταθμο να εκπεμμπει ολη μερα στα πομακικα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μακάρι να είχαμε τέτοια δυνατότητα. Εμείς είμαστε, βλέπετε, απλοί εργαζόμενοι των 1300 ευρώων μηνιαίως - και κάθε μήνα κάνουμε και εράνους μεταξύ μας, από το υστέρημά μας, για να οργανώσουμε διάφορες δρστηριότητες απέναντι σε ένα οργανισμό που διακινεί μηνιαίως σχεδόν 20.000.000! Ελληνικό κράτος στη Θράκη φυσικά δεν υπάρχει και προσπαθούμε να το υποκαταστήσουμε εμείς, 15-20 άνθρωποι, πολεμώντας τα τανκς με...σφεντόνες! Όποιος μπορεί λοιπόν, ας βοηθήσει. Βεβαίως κι αν δεν μπορεί, δεν έχει σημασία, εμείς θα κρατήσουμε τις Θερμοπύλες μας έως εσχάτων. Με αυτά τα δεδομένα ωστόσο, μην περιμένετε θαύματα. Έχουμε ήδη κάνει πολλά και βεβαίως συνεχίζουμε - όπως π.χ. η πρόσφατη ημερίδα της Δραγώνα στην Κομοτηνή, όπου πήγαμε 2 άνθρωποι μέσα σε 300 τουρκόφρονες ή προσκυνημένους και κάναμε σαματά για...100! Αν δεν ξυπνήσουν όμως ευρύτερες δυνάμεις, ελπίδες για θεαματικότερα αποτελέσματα δεν υπάρχουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. <>
    Ειναι παντοτε ολα θεμα χρηματων;;;;;;;
    Μηπως ειναι και θεμα προτερεοτητων;
    Εχετε την δυναμη ψυχης και αυτο υπερτερει εναντι πολλων αλλων
    χαρισματων.
    Εχετε υπομονη και επιμονη και απο οτι καταλαβα και αρκετο ελευθερο χρονο.
    Αλλα αρκετα σας χαιδεψα τα αυτια.
    Πολεματε 15-20 ατομα με σφεντονες τα τανκς μηπως υπερβαλεται λιγο, που βρισκεσται στην Παλαιστηνη;
    Μηπως ομως ο αγωνας σας γινεται με λανθασμενο τροπο
    Πηγατε δυο ατομα μεσα σε τριακοσιους μπραβο για το θαρρος σας.
    Αν ομως πηγαινατε 5οοο δεν θα ηταν καλυτερα;
    Εδω μπαινει ο Σεμπατιν Καραχοτζα
    Ολα ειναι θεμα τακτικης και οργανωσης
    Σχετικα με τον Ραδιοφωνικο σταθμο το καστος του ειναι αναλογα με την εμβελεια του.Ενας μετριος για την αρχη σταθμος θα μπορουσε να κανει την δουλεια του.
    Καποτε πριν αρκετα χρονια ειχε αγορασει ενας φιλος εναν μικρο σταθμο στις 20000χιλιαδες δραχμες η αξια του και καλυπταμε ακτινα γυρω στα 20 χιλιομετρα εκπεμπαμε αρκετες ωρες την ημερα
    Με τις αδειες δεν γνωριζω τι και πως γινεται και εκει πιστευω
    ο Καραχασαν θα χρειαστει την βοηθεια σας.
    Θα μπορουσατε μεσα απο το ιστολογιο σας να ζητησετε βοηθεια
    απο διαφορους ηλεκτρονικους και πιστευω θα βρισκατε ατομα προθυμα να σας βοηθησουν και μπορει να βρισκατε εναν μεταχειρισμενο με λιγα χρηματα.
    Πιστευω πως ολα ειναι θεμα τακτικης και οργανωσης γιατι θεληση βλεπω πως εχετε αρκετη.
    Με φιλικους και αγωνιστικους χαιρετισμους
    ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]