Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Κύριοι της παγκοσμιοποίησης, δεν θα τα καταφέρετε! Εδώ είναι Ελλάδα...

  • Η παγκόσμια διακυβέρνηση δίνει τα ρέστα της για να μετατρέψει τον πλανήτη σε ένα απέραντο γκουλάγκ ανελευθερίας

Η «οικονομική κρίση», που κάποιοι εκμεταλλεύονται για να ποδηγετήσουν τις εξελίξεις και να βγάλουν από τη μέση όσους ηγέτες κρατών δεν συμβιβάζονται με την ιδέα της υπαγωγής στο ΔΝΤ και στις διαθέσεις των κερδοσκόπων, είναι το πρόσχημα. Αν οι οικονομίες τεθούν υπό έλεγχο, τότε όλα τελείωσαν. Ένα υπερεθνικό κέντρο, θα ελέγχει τα πάντα, κρατώντας όλη την ανθρωπότητα όμηρο των διαθέσεων των τραπεζιτών. Μια διεθνής χούντα, ξημερώνει. Νομίζετε ότι τα παραπάνω, είναι απλή συνωμοσιολογία; Διαβάστε τις ομιλίες των κεντροαριστερών κυρίως ηγετών της Ευρώπης. Όλοι αυτοί μιλούν πλέον ανοικτά…
Όσοι αντιστέκονται, όσοι υπερασπίζονται το εθνικό ιδεώδες, βρίσκουν το μπελά τους. Βλέπουν τις χώρες τους να δέχονται κερδοσκοπικές επιθέσεις και αυτοί να κινδυνεύουν με πολιτική αλλά και φυσική εξόντωση. Πολλά αεροπλάνα πέφτουν τώρα τελευταία… Η παγκόσμια διακυβέρνηση, η απώτατη αυτή επιδίωξη της διεθνούς οικονομικής ολιγαρχίας, αλλά και των θιασωτών του κοσμοπολιτισμού, του διεθνισμού, της ελευθεριότητας, της ανοχής και της ανηθικότητας, είναι προ των πυλών. Οι κυβερνήσεις-ανδρείκελα που σε λίγο θα τοποθετηθούν παντού, θα αποτελούν στάχτη στα μάτια μας. Η δημοκρατική νομιμότητα θα έχει στην ουσία καταλυθεί. Αυτή την Ευρώπη θέλαμε; Αυτόν τον κόσμο επιδιώκαμε;
Η Ελλάδα μας κινδυνεύει. Όπως και όλη η Ευρώπη. Η Ευρώπη των εθνών. Που αν δεν προσέξει, θα γίνει το πειραματικό πεδίο και η πρώτη πρότυπη αποικία της παγκοσμιοποίησης. Ο φόβος για τις ριζοσπαστικές ιδεολογίες, που οδήγησε σε ομογενοποίηση πολιτικών, υποδομών, ακόμα και ιδεολογιών (μεσαίος χώρος), οδήγησε την Ευρώπη σε αυτοαναίρεση. Διώχθηκαν ο πατριωτισμός, η μεταρρυθμιστική αντίληψη, οι παραδόσεις, ό,τι θεωρήθηκε από κάποιους ότι διαφοροποιεί ή χωρίζει. Από την άλλη, μια σοσιαλδημοκρατική αντίληψη για την κοινωνία, οδήγησε στη δημιουργία κρατών υδροκέφαλων και αναποτελεσματικών, που δεν μπορούν πλέον να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους, ιδιαίτερα σε επίπεδο κοινωνικής πολιτικής.
Ως θεραπεία, προτάσσεται πλέον ένας σαρωτικός διεθνιστικός νεοφιλελευθερισμός, που ισοπεδώνει στο πέρασμά του και στο όνομα μιας «εξυγίανσης», ό,τι βρει μπροστά του. Πάνω απ’ όλα όμως, σαρώνει κάθε έννοια εθνικής ανεξαρτησίας και κυριαρχίας, καταργώντας επί της ουσίας τον θεσμό του έθνους-κράτους. Αυτό, δεν μπορούμε σε καμία περίπτωση να το ανεχθούμε. Τα όσα ανήθικα κάνει εδώ η κυβέρνηση υπονομεύοντας τον εθνικό κορμό, ώστε όταν έρθει η απόπειρα ολοσχερούς παράδοσης στη Νέα Τάξη, να μην υπάρξουν αντιδράσεις, δεν θα περάσουν.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. Τα είπε όλα το άρθρο.
    Το έθνος πρέπει να αναδείξει ηγέτες που θα συγκρουστούν με τα σχέδια της νέας τάξης (αταξίας) πραγμάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΡΑΤΟΣ.
    ΠΡΙΝ ΚΑΤΑΡΕΥΣΕΙ ΩΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΟΙΑ ΑΥΤΗ, ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΣ.
    ΥΠΕΡΓΙΓΑΝΤΩΘΗΚΕ, ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΡΑΤΟΣ.
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΕΤΟΦΥΛΑΚΕΣ.
    ΘΕΛΕΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΙΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΡΕΦΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΑΞΙΚΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ, ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΟΥ.
    ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΩΔΥΝΑ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ.
    ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΤΑΞΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανωνυμε 12/6 10'59 π.μ,

    Η προπαγανδα των ταξεων ειναι πλεον ξεπερασμενη!!
    Η μαρξιστικη θεωρια των ταξεων εξηγει πως η κοινωνικη θεση καθοριζει την συνειδηση.Δια τουτο υποστηριχθηκε πως οι φτωχοι ανηκουν στην Αριστερα και οι πλουσιοι στην Δεξια!
    Και οι φτωχοι και οι υποστηρικτες τους ειναι οι "προοδευτικοι" και οι πλουσιοι ως συντηρητικοι ειναι οι "αντιδραστικοι".
    Ετσι η "κοινωνικη θεση οριζει και την πολιτικη".
    Οι κοινωνικες "τάξεις"ομως επαυσαν να υφιστανται γιατι στις συγχρονες κοινωνιες το ατομο που φιλοδοξει να βελτιωσει την κοινωνικη του κατασταση οδηγειται σε πολιτικες επιλογες που ευνοουν αυτη τη φιλοδοξια και ωθειται να ταυτισθει με οσους μοιαζει να εκπροσωπουν καλυτερα αυτη τη φιλοδοξια.
    Ετσι διαπιστωθηκε το παραδοξο,οι φτωχες ταξεις των εργατων ,των ανεργων,των συνταξιουχων,των μικροαστων,σε πολλες χωρες,αντι να συναντουνται με την ψηφο τους προς τα αριστερα ή κομμουνιστικα κομματα, απομακρυνονται απο αυτα διοτι ελκονται απο αλλους πολιτικους πολους.
    Στις συγχρονες κοινωνιες προοδευτικως παυουν να υφιστανται οι "κοινωνικες ταξεις".
    Οι πολιτικες τασεις δεν διαμορφωνονται πλεον απο τους κοινωνικους χωρους,για τους φτωχους πολιτες πλεον η Μαρξιστικη θεωρια επαυσε να ειναι μονοδρομος!!
    Διοτι οι ανθρωποι,αναλογως των ταξεων τους ζουν σε ενα πολιτικο,οικονομικο και κοινωνικο πεδιο ανταγωνισμου ψυχης και σωματος τυχης,ελλογου σκοπιμοτητας,ταξεως και αταξιας της αναγκης τους.
    Δηλαδη το γεγονος οτι ο πατερας σου ειναι αγροτης αυτο δεν σημαινει οτι δεν εχεις το δικαιωμα να γινεις επιστημονας και να δημιουργησεις οικονομικες προϋποθεσεις πολυ καλυτερες για τον εαυτο σου και την οικογενεια σου!!
    Το μελλον σου καθοριζεται απο την προσωπικοτητα σου ,τις προσωπικες δυνατοτητες και τις κλισεις σου και οχι απο την "ταξη" στην οποια ανηκεις!!!!!


    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]