Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τουρκία: Τον μαχαίρωσε επειδή βίαζε το κοτόπουλό του!!!

  • Αυτή είναι η ευρωπαϊκή Τουρκία με την οποία ο Γιώργος Παπανδρέου θέλει να έχει σχέσεις... "αγάπης"
Θα ήταν ένα απίστευτο γεγονός για οποιοδήποτε κράτος. Στην Τουρκία αποτελεί σχεδόν καθημερινότητα το να μαθαίνεις για κτηνοβασίες. Και οι "δικαιολογίες", κάθε φορά ποικίλουν.
Στην περίπτωή μας όμως, ο καταγόμενος από την Αττάλεια Χασάν Αρίκ τραυμάτισε με μαχαίρι το 43χρονο γείτονα του Ιμπραίμ Αλκάν, την ώρα που αυτός είχε μπει στο κοτέτσι του, και βίαζε ένα κοτόπουλο.
Ο συλληφθείς και ιδιοκτήτης του κοτόπουλου κατηγόρησε τον γείτονα του και κλαίγοντας είπε: Μα γίνεται αυτό μπροστά στα κοτοπουλάκια;
Ναι!!! Δεν μπορούσε να ανεχθεί τον βιασμό του κοτόπουλου από τον τούρκο συμπολίτη του, την στιγμή που τα κοτοπουλάκια ήταν μπροστά στο γεγονός και... παρακολουθούσαν!!!
Αν αυτό δεν είναι ευαισθησία, τότε...
Κύριε Παπανδρέου, να χαίρεστε τους φίλους σας... με τις ευαισθησίες, τις ιδιαιτερότητές τους και το πάθος τους στην... κτηνοβασία!!!


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Όλα τα κατάλαβα στο άρθρο που διάβασα, αλλά προς τι τα (ειρωνικά)σχόλια στον κ. Παπανδρέου για τους Τούρκους; Δεν τους έκανε και κουμπάρους του. Ωχ, ξέχασα, αυτό το έκανε ο Καραμανλής...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δίκιο έχεις. Ο Καραμανλής τους έκανε κουμπάρους του. Και ο Γιώργος του έκανε συνεταίρους του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλα ρε ανωνυμε, εσυ ακομα ασχολεισαι με το ποιος ειναι πιο πεταμενος, ο καραμανλης η ο γιωργακης?????
    Δεν εχεις παρει γραμμη τι γινεται δηλαδη, ε...
    Συνεχιστε ετσι ορισμενοι και σε 3 χρονια που η ελλαδα θα εχει σβηστει απο το χαρτη, ακόμα θα ψάχνετε να βρειτε αν φταιει ο κωστακης ή ο γιωργάκης....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]