Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Cohn Bendit: Βγάζουμε λεφτά στην πλάτη της Ελλάδας... ας σταματήσει αυτό!

  • Κραυγή απελπισίας και ένα μεγάλο κατηγορώ για την Ευρώπη που θέλει να κερδίζει από την Ελλάδα, προκαλώντας μεγαλύτερα προβλήματα στην ίδια την Ευρωπαϊκή Ένωση
Ο Cohn-Bendit ζητάει κατανόηση των ευρωπαίων, αλλά και πραγματική βοήθεια, φτάνοντας μέχρι και την κατάθεση ευρωπαϊκών εγγυήσεων προς την Ελλάδα, προκειμένου να πραγματοποιηθεί ένας αφοπλισμός ανάμεσα σε Τουρκία και Ελλάδα.
Ζητάει αποχώρηση των τουρκικών στρατευμάτων από την Κύπρο και τέλος ζητάει μία ανθρώπινη Ευρώπη...
Αξίζει να παρακολουθήσουμε την ομιλία του Daniel Cohn-Bendit που έγινε στις 5/5/2010 (πριν δύο ημέρες) στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο...





Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. Para poli kalo video. Exei apolito dikio. An stamatousan oi eksoplismoi ta ekatomiria pou tha mazebontan kai ta ekatomiria pou den tha febgane se opla, i ellada kai i kipros tha ginotan paradisos. alla ayto fobountai..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για τα οικονομικά της Ελλάδας ο Κ. Cohn-Bendit λέει μέσα σ'άκρες: καλό είναι το πρόγραμμα στήριξης, απλώς δώστε λίγο χρόνο στον Παπανδρέου να το εφαρμόσει. (με λίγο σάλτσα τριγύρω).
    Το κατά πόσο είναι αποδεκτό η ανεκτό από τους Έλληνες, δεν το εξετάζει καθόλου. Άλλος ένας ύμνος στην δημοκρατία, από το ευρωπαϊκό κοινοβούλιου αυτή τη φορά.
    Για τα Ελληνοτουρκικά επαναλαμβάνει τις γνωστές του θέσεις, να τα βρούμε με τους Τούρκους και αφοπλίσουμε το Αιγαίο.
    Το ενδιαφέρον κατά την γνώμη μου βρίσκεται σε ένα λάθος που κάνει και προσπαθεί εναγωνίως να μαζέψει. Κατά λέξη:
    “...να παρθεί μια πρωτοβουλία έτσι ώστε τα Ρώσικα στρατεύματα... τα Ελληνικά στρατεύματα... τα Τουρκικά στρατεύματα, συγνώμη, να αποσυρθούν από την βοριά Κύπρο...”.
    Το να αποσυρθούν τα Ελληνικά στρατεύματα από την Κύπρο, είναι περίπου σε συνεπεία με την θέση του. Για τους Ρώσους γιατί κόπτεται τόσο ώστε να χάνει τα λόγια του. Για τους αγωγούς; Το θεωρεί απειλή; Για τα εξοπλιστικά; Είναι και οικολόγος βλέπετε. Αυτό βεβαία δεν τον εμπόδισε να πρωτοστατήσει στο στήσιμο της πολεμικής επιχείρισης κατά της Γιουγκοσλαβίας που είχε σαν αποτέλεσμα να πεθάνουν χιλιάδες άνθρωποι και να καταστραφεί μια χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επιτέλους κάποιος πιο Έλληνας από τους δικούς μας (πολιτικάντηδες)λέει τα πράγματα με το όνομά τους.Προσέξτε
    πάθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι Ανθέλληνας ο τύπος. Στην Γαλλία το παίζει Γάλλος και στην Γερμανία Γερμανός. Το πραγματικό του όνομα είναι Κοέν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]