Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο επερχόμενος ανασχηματισμός θα φέρει ως κυβέρνηση το ΔΝΤ και θα επιβάλει το ξεπούλημα της χώρας

  • Τα τσιράκια και οι γιάπηδες του ΔΝΤ έτοιμοι να καταλάβουν τις θέσεις κλειδιά για να ολοκληρώσουν το έργο του Παπανδρέου
Μέσα στο καλοκαίρι σκοπεύουν να εγκαθιδρύσουν μία άτυπη πολιτική δικτατορία, η οποία ως μοναδικό μέλημα θα έχει το γρήγορο ξεπούλημα του εθνικού πλούτου. Αυτό είναι πλέον πέρα από κάθε βεβαιότητα, αφού ο ανθύπατος και φερόμενος ως πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, υπακούοντας τυφλά στους εντολείς του, σκοπεύει να επιταχύνει το έργο της απόλυτης διάλυσης και του ξεπουλήματος των πάντων, προκειμένου να ικανοποιηθούν οι οικονομικοί τρομοκράτες της Ελλάδας και να διασφαλισθεί ακόμη και η διαφυγή του ίδιου του Παπανδρέου, αφού θα έχει ολοκληρώσει επαρκώς το ειδεχθές πολιτικό του έργο, που δεν είναι τίποτε άλλο από την ολοκληρωτική παράδοση της χώρας στα νύχια των σύγχρονων βρυκολάκων των χρηματιστηρίων και των διεθνών τραπεζών.
Το καλοκαίρι θεωρείται ιδανική περίοδος προκειμένου να εφαρμοστούν μία σειρά σκληρών μέτρων που με τη σειρά τους θα πυροδοτήσουν μία «φυσιολογική» εναλλαγή προσώπων στην κυβέρνηση. Και αυτά τα πρόσωπα πρόκειται να είναι του απολύτου ελέγχου και της εμπιστοσύνης του ΔΝΤ. Οι νεαροί γιάπηδες και οι managers που θα αναλάβουν την διακυβέρνηση της χώρας με μοναδικό (ίσως) πολιτικό τον ίδιο τον Γιώργο Παπανδρέου, σαν μοναδικό σκοπό θα έχουν την επιβολή ενός ειδεχθέστατου καθεστώτος τρομοκράτησης (οικονομικής και όχι μόνο) των πολιτών. Την ίδια στιγμή, οι πολιτικοί της χώρας, θα «αθωώνονται» ως μη συμμετέχοντες του φασιστικού μορφώματος διακυβέρνησης, ευελπιστώντας πως θα έχουν ικανό χρόνο να κρυφτούν από την (με μαθηματική ακρίβεια) επερχόμενη λαϊκή οργή. Ο Γιώργος Παπανδρέου σκοπεύει να αφήσει τελευταίος το «καράβι» -ως καλός καπετάνιος του σύγχρονου Τιτανικού-Ελλάδα.
Στο διάστημα που θα μεσολαβήσει από τον Ιούλιο –μήνας που θεωρείται ως ο πιθανότερος για τον «ανασχηματισμό»- έως τη στιγμή της ηρωϊκής εξόδου της κυβέρνησης από τη χώρα, εξαιτίας μίας καλοστημένης λαϊκής εξέγερσης, θα γίνει μια συστηματική προσπάθεια ώστε να ξεπουληθούν ζωτικές πλουτοπαραγωγικές πηγές της χώρας σε πολυεθνικές εταιρείες, σε τράπεζες και σε ποικίλους δανειστές, που σήμερα τρομοκρατούν την χώρα με αφανισμό… Μόνο που ο αφανισμός έχει προαποφασισθεί και μάλιστα έχουν υπολογίσει και την έγκαιρη λαϊκή επέμβαση-παρέβαση μέσω της υψηλής τιμής που έχουν επιβάλει στην ασφάλιση των επενδύσεών τους…!!!
Το ζητούμενο, για όλους εμάς, είναι εάν θα κατορθώσουμε να κινηθούμε έγκαιρα απέναντι στην μεθοδευμένη πολιτική πρακτική που αποσκοπεί πλέον ξεκάθαρα στον αφανισμό μας, ως χώρα αλλά και ως πολιτών… Ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, το είχε ξεκαθαρίσει μάλιστα από νωρίς. Ο ίδιος αντιλαμβάνεται την Ελλάδα ως χώρο και όχι ως χώρα και αυτό το έκανε απολύτως σαφές με την αντίληψή του περί ιθαγένειας, με την εξάλειψη της λέξης εθνικός, με την κατάργηση των υπουργείων Μακεδονίας – Θράκης και Αιγαίου, με την απεμπόληση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδας στο Αιγαίο, με την εισαγωγή της τουρκικής εκπαίδευσης στα ελληνικά σχολεία της Θράκης, με την ανύπαρκτη εθνική πολιτική για το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων, με την αύξηση της εγκληματικότητας – παραβατικότητας των αλλοδαπών σε ολόκληρη την επικράτεια και την ταυτόχρονη μηδενική εφαρμογή ποινών σε κάθε είδους παραβατική τάση, με την «αναγέννηση» της τρομοκρατίας και των παραγώγων της…
Ο Γιώργος Παπανδρέου ήταν ειλικρινής όταν ομολογούσε προ ημερών πως δεν τον ενδιαφέρει η πολιτική του σταδιοδρομία (γιατί γνωρίζει πως δεν πρόκειται να υπάρξει ποτέ ξανά πολιτικός) και πως το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να κάνει σωστά την δουλειά του…! Ο Γιώργος Παπανδρέου ήταν πάντα ειλικρινής ως πολιτικός, παραμένοντας πιστά στο δόγμα της σύγχρονης πολιτικής: «Μπορώ να κάνω τα πάντα, μπορώ να δεχτώ τα πάντα, μπορείς να μου πεις τα πάντα, αρκεί να πάρω την ψήφο…». Από τη στιγμή, όμως, που ανακοίνωσε βίαια την εισαγωγή της Ελλάδας υπό την εποπτεία του ΔΝΤ, έπαψε να είναι πλέον πολιτικός, αλλά μετουσιώθηκε σε καθαρό όργανο των ελεγκτών και του διευθυντηρίου του ΔΝΤ. Η ιστορία μένει να αποδείξει –εάν βρεθεί ποτέ αντικειμενικός ιστορικός- την πραγματική δραστηριότητα του σημερινού πρωθυπουργού. Όμως, μέχρι να απαντήσει –επ’ αμφιβόλω- η ιστορία για την πολιτική ικανότητα του Γιώργου Παπανδρέου, χρέος και πρώτιστο μέλημα όλων των ελλήνων πολιτών είναι να σταματήσει τις εξελίξεις που κάποιοι έχουν δρομολογήσει εις βάρος ενός λαού, εις βάρος μίας χώρας, προκειμένου να αυξήσουν τα πλούτη τους, προκειμένου να ικανοποιήσουν μύχιες σκέψεις και πόθους τους, προκειμένου να τιμωρήσουν παραδειγματικά έναν ολόκληρο λαό για να καθυποτάξουν την Ευρώπη. Τα βήματα του ΔΝΤ σήμερα κατευθύνονται στην Ισπανία και είναι βέβαιο πως ο επόμενος στόχος θα είναι η Μεγάλη Βρετανία ή η Πορτογαλία, ενώ η Ιταλία δείχνει να μπαίνει στη λίστα των «θυμάτων» των οικονομικών τρομοκρατών. Καθυποτάσσοντας, εξαθλιώνοντας και ισοπεδώνοντας –κυριολεκτικά- τον ελληνικό λαό, ο οποίος φημίζεται για τις αντιστάσεις του και την γενικότερη ανυποταξία του, το διευθυντήριο του ΔΝΤ (και όσοι κρύβονται πίσω από αυτό) επιχειρούν να υποτάξουν την πιθανότητα αντίδρασης και αντίστασης των ευρωπαϊκών λαών. Η «απώλεια» της Ελλάδας (σε μετρήσιμα μεγέθη) οικονομικά και ηθικά, θεωρείται ως η ελάχιστη, αφού έχει ήδη βληθεί και εξαθλιωθεί σε ηθικό επίπεδο, ενώ η οικονομική απώλεια είναι μηδενική αφού η μεταφορά του φυσικού της πλούτου σε συνεργαζόμενες με το ΔΝΤ πολυεθνικές εταιρείες, θα επιφέρει μάλλον τεράστια κέρδη και όχι ζημίες.
Τι θα αποφασίσουμε, τελικά, εμείς σαν λαός; Θα σκύψουμε και θα αποδεχθούμε το καλοσχεδιασμένο έγκλημα, στο οποίο συνεχίζουν να συμμετέχουν μέχρι και σήμερα σχεδόν όλες οι πολιτικές δυνάμεις της χώρας, θα αποδεχθούμε να γίνουμε εμείς τα προς παραδειγματισμό θύματα της Νέας Τάξης; Θα σταθούμε ακίνητοι και χωρίς καμία αντίδραση θα ανεχθούμε μικροσκοπικούς πολιτικούς και διάφορες μαριονέτες να γελάνε με την εξαθλίωσή μας; Αν αυτό μας αξίζει, ας το κάνουμε… Αν όμως αισθανόμαστε και στο ελάχιστο το χρέος στους προγόνους μας, αλλά και στους αυριανούς έλληνες, τότε βρισκόμαστε μπροστά σε έναν μονόδρομο τον οποίο καλούμαστε να περπατήσουμε και να θυμίσουμε στους «τρομοκράτες» μας, πως ήρθε η ώρα να τρομοκρατηθούν οι ίδιοι…
Τι λέτε; Ξεκινάμε; Αυτοί έχουν ήδη ξεκινήσει…
Κωνσταντίνος


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. Το να κάνει ένας πρωθυπουργός "σωστά την δουλειά του" (οδηγώντας την χώρα στο ΔΝΤ) διαβάζοντας προκάτ διαγγέλματα στην τηλεόραση και σε ξένα ΜΜΕ δεν είναι μεγάλο κατόρθωμα. Επιτυχία θα ήταν αν στο τέλος λέγαμε κ'ευχαριστώ. Με την διάσταση που έχει πάρει το θέμα και τις αντιδράσεις που θ'ακολουθήσουν, θα το χαρακτήριζα αποτυχία. Αντί για πρόεδρο σε κάποιο διεθνή οργανισμό, τον βλέπω βιβλιοθηκάριο σε καμιά κωμόπολη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο να γίνει αντικείμενο κηπουρικής, όπως λ.χ. λίπασμα ή να πέσει το αεροπλάνο που θα τον μεταφέρει... τα αεροπορικά ατυχηματα μπορούν να κλείνουν τρύπες και να εξευμενίζουν καταστάσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η τρομοκρατία της νέας τάξης πραγμάτων μόλις ξεκίνησε. Αν κάποιος πιστεύει οτι θα περάσει το ποτάμι αβρόχοις ποσί πλανάται πλάνην οικτρά. Όλοι μαζί μπορούμε να αναστρέψουμε την κατάσταση, φτάνει να καταλάβουμε ότι η εποχή του καναπέ πέρασε ανεπιστρεπτί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το όλο κείμενο και οι σχολιασμοί είναι κοσμιώτατοι, προς τι λοιπόν η παραίνεση;
    Εν πάσει περιπτ΄πωσει επί του προκειμένου. Οσα προτείνονται και επιχειρηματολογούνται είναι σωστά. Εκεί που χωλέινουμε είναι το Δια ταύτα.
    Αστερίων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]