Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Άρχισαν τα «όργανα» και τα «παπαγαλάκια» της Ντόρας ετοιμάζουν την διαδοχή…

Το σύστημα τιμωρεί τον Καραμανλή

που δεν δέχτηκε να το υπηρετήσει...

Όλοι περίμεναν πως το θάρρος του Καραμανλή να αντισταθεί στις ορέξεις και στα σχέδια των ΗΠΑ για την περιοχή (βλ. Σκόπια) και η απόφασή του να συνεργαστεί με τη Ρωσία και να την βοηθήσει να επεκτείνει γρηγορότερα τους ενεργειακούς της αγωγούς, θα το «πλήρωνε» ακριβά και θα ήταν η κύρια αιτία να απωλέσει την κυβέρνηση.
Ποιος όμως περίμενε πως ο Κώστας Καραμανλής θα αντιμετωπίσει τον προσωπικό πολιτικό αφανισμό; Δεν αρκεί στους «τιμωρούς» του να του πάρουν την κυβέρνηση, αλλά απαιτούν την παραίτηση του!!! Και η προεργασία έχει γίνει από καιρό, και το πρόσωπο αντικατάστασης έχει ήδη βρεθεί, και τα πληρωμένα παπαγαλάκια έχουν ειδοποιηθεί για να ολοκληρώσουν την παραδειγματική τιμωρία του πρώην πρωθυπουργού της χώρας.
Όποιες διαφορές και αν έχει κάποιος Έλληνας πολίτης με τον κύριο Καραμανλή, είναι αφύσικο να κάνει αποδεκτό τον πλήρη παρεμβατισμό των διεθνών, αλλά και των εγχωρίων, «νταβάδων» και να συναινεί στην επίθεση που δέχεται αυτή τη στιγμή πρώην πρωθυπουργός. «Προς παραδειγματισμό» αυτών που θα ακολουθήσουν, ο αποκεφαλισμός του Καραμανλή χρησιμοποιείται ως φόβητρο πιθανών διαδόχων του.
Τον ρόλο του δήμιου έχουν αναλάβει τα γνωστά καλοπληρωμένα φερέφωνα του συστήματος, της δικτατορίας των media που εκφράζει τις τάσεις και κάνει πράξη τους σχεδιασμούς ανθελληνικών κέντρων. Η δημοσιογραφία σήμερα θα πρέπει να θρηνεί με την στάση των «διάσημων» του χώρου της. Η δημοκρατία σήμερα θα πρέπει να κρύβεται μπροστά στον βιασμό της λογικής και της ελευθερίας του πνεύματος.
Οι ατάκες που από νωρίς σήμερα, ημέρα των εκλογών, που έβγαιναν στον «αέρα», ήταν χαρακτηριστικές και όσο περνούσε η ώρα γινόντουσαν περισσότερο σαφείς, ξεδιάντροπες και δίχως ίχνος σεβασμού στον θεσμό του πρωθυπουργού. «Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα» (σιωνιστική έκφραση) βρήκε απόλυτη έκφραση στα καλοστημένα «τραπέζια συζητήσεων» των μέσων μαζικής αποβλάκωσης.
Όλα άρχισαν όταν το πρόσωπο αντικαταστάτης έδωσε την εκκίνηση της επίθεσης. Και αυτό έγινε λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες, όπου (ειρωνεία) «ο λαός αποφασίζει»… Αλλά η εντολή επίθεσης είχε δοθεί και εφαρμόστηκε σταδιακά. Αμέσως μετά την έκδοση των επίσημων αποτελεσμάτων και πριν καν διαμορφωθεί κάποια τάση, τα ξόανα της (πραγματικής) δημοσιογραφίας) άρχισαν τα χτυπήματά τους: «Ο χαμένος χάνεται…», «Η Ντόρα έρχεται (ειρωνικά: την είδα στον ύπνο μου το βράδυ», «Ο Καραμανλής κήρυξε εκλογές, ενώ μπορούσε να συνεχίσει, ο ίδιος έκανε προσωπικό προεκλογικό αγώνα, ο ίδιος έχασε με ιστορικά χαμηλό ποσοστό, άρα πρέπει να υπάρξουν εξελίξεις… (μεγάλη αγωνία στο να φύγει ο Καραμανλής, γιατί άραγε;) Οι εξελίξεις είναι επιβεβλημένες…» και άλλες πολλές που μόνο σκοπιμότητα ή μικροψυχία δηλώνουν. Οι επιθέσεις των δημοσιογράφων εναντίον του Καραμανλή μόλις άρχισαν. Και είναι αυτοί που εμπλέκουν το όνομα και την πολιτική οντότητα της Ντόρας Μπακογιάννη στο θέμα «αντικατάστασης» του Κώστα Καραμανλή…
Εδώ και καιρό ψιθυρίζονται οι βλέψεις της κυρίας Μπακογιάννη για τη θέση της αρχηγίας στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, όπως εδώ και αρκετό καιρό ακούγεται κάτι περί «πλέγματος προστασίας» της Ντόρας από δημοσιογράφους, που «εξαφανίζουν» ή «παγώνουν» οτιδήποτε αρνητικό έχει να κάνει με την Ντόρα Μπακογιάννη. Οι «κακές γλώσσες» μιλάνε για δρομολογημένες αποφάσεις, στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, που οδηγούν στην αντικατάσταση του τέως πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή. Όμως, οι ίδιες γλώσσες ανέφεραν, πάντα, πως η «η Ντόρα έχει μάθει από το παράδειγμα Βενιζέλου και δεν πρόκειται να κάνει ευθεία επίθεση στον Καραμανλή». Στόχος της κυρίας Μπακογιάννη, σύμφωνα με τους «διαδρομιστές», που γνωρίζουν πολλά σύμφωνα με τις εξελίξεις, είναι η δημιουργία ενός συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας που θα οδηγήσει στην αποκαθήλωση του Καραμανλή και θα εκλέξει την κυρία Μπακογιάννη στη θέση του. Κάτι τέτοιο αποτελεί όμως κίνηση η οποία θα πραγματοποιηθεί αφού η κυρία Μπακογιάννη μετρήσει «τα κουκιά», τους δικούς της βουλευτές που θα επανεκλεγούν. Ειδάλλως, θα ψάξει για την επόμενη ευκαιρία, με τον επόμενο αρχηγό…
«Ο Καραμανλής έχασε λόγω των ακατάλληλων προσώπων», είναι η δικαιολογία όλων εκείνων που προσπαθούν να κρύψουν τους πραγματικούς υπεύθυνους αυτής της ανατροπής. Είναι η απόπειρα να «εξαφανιστούν» αυτοί που δολοφόνησαν επανειλημμένα την δημοκρατία σε αυτή τη χώρα. Ο πολίτης δεν πρέπει να μάθει ποτέ αυτούς που κινούν τα νήματα και ορίζουν την ζωή του ή και τον θάνατό του. Οι «νταβάδες», εγχώριοι ή υπερατλαντικοί, μικρή σημασία έχουν πλέον για τον απλό άνθρωπο, ο οποίος αποδεδειγμένα (σύμφωνα και με τις τελευταίες εκλογές) άγεται και φέρεται από φερέφωνα και ανθρωπάκια που ποτέ δεν θα κατανοήσουν τις αγωνίες και τους φόβους του.
Η εκδίκηση των ανίκανων, η δικτατορία των ΜΜΕ, μαζί με τα συμφέροντα που έπαψαν να εξυπηρετούνται όσο ήθελαν, επέβαλαν σε αυτή την χώρα ένα αύριο για το οποίο υπάρχουν πολλοί και μεγάλοι φόβοι πως θα φέρει τραγικές και δυσάρεστες εξελίξεις. Ας χαιρόμαστε λοιπόν, όσο μπορούμε και ας νιώθουμε υπερήφανοι επειδή κάποιοι γεμίζουν τους τσέπες τους ή και γελάνε με τα χάλια μας…
Κωνσταντίνος
Υ.Γ.: Μπακογιάννη, Σουφλιάς, Παυλόπουλος και Μεϊμαράκης στον «αφρό». Κανείς δεν ασχολείται μαζί τους και με τα τεράστια σφάλματά τους που έκαναν τη Νέα Δημοκρατία να χάσει την κυβέρνηση. Γιατί άραγε κανείς (πλην του βουλευτού Καμμένου) δεν ασχολείται με την ανεπάρκεια και τα σκάνδαλα των συγκεκριμένων Νεοδημοκρατών υπουργών που φέρουν τεράστια ευθύνη για το αποτέλεσμα των εκλογών; Γιατί κανείς δημοσιογράφος δεν έχει να θυμηθεί τίποτε από τη δράση αυτών των ηγετικών στελεχών που εμπιστευόταν ο Καραμανλής;

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. Πως και ο βετεράνος της Bildenberg Σαμαράς δεν βγαίνει και αυτός στον αφρό; Μήπως τον φυλάνε για άλλο πόστο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σημερα δεν εχασε ο Καραμανλής και δεν κέρδισε ο Παπανδρέου, κέρδισαν αυτοι που έσκαψαν το λάκο του Καραμανλή και οι αιώνιοι διχαστές. Επιτέλους ας ξυπνήσει η βάση της ΝΔ, γιατι εαν επαληθευτούν τα σενάρια θα ξαναδούμε τη ΝΔ στην κυβέρνηση μετα απο πάρα πολλά χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Σαμαράς παραιτήθηκε όταν σαν υπουργός εξωτερικών και ενώ γινόταν πορεία εκατομμυρίων ανθρώπων για πρώτη φορά στην Ελλάδα σχετικά με τα Σκόπια, κάποιος άλλος είχε το θράσος να ξεστομίσει ότι σε 10 χρόνια δεν θα το θυμάται κανείς!!!!!!!!!!
    Ευτυχώς που είναι αντιπολίτευση τώρα.
    Στο συνέδριο με Ντόρα,Αντώνη,κλπ θα έχει αρκετό ενδιαφέρον.
    Αλλά να παραιτηθεί ο Καραμανλής.......
    και μη χειρότερα τι άλλο θα έχουμε να τραβήξουμε σαν χώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σκατά σκατά στον τάφο του Σουφλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]