Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Έχουν χάσει τον μπούσουλα στο ΥΠΕΞ

Διώξτε τους ως επικίνδυνους...!

Διαστάσεις επιδημίας έχει λάβει η παθητική αντιμετώπιση των προκλήσεων στα εθνικά θέματα, με ευθύνη τόσο του υπουργείου Εξωτερικών όσο και του ΥΕΘΑ.
Ποιος θα το περίμενε ότι ο καινούργιος Σκοπιανός ακόλουθος Αμυνας (ΑΚΑΜ) θα περνούσε μέσα στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας φορώντας καρτελάκι το οποίο αντί του συμφωνημένου διεθνώς «FYROM», μέχρι την επίλυση της διμερούς εκκρεμότητας της ονομασίας, έφερε φαρδιά-πλατιά τη συνταγματική ονομασία του γειτονικού μας κράτους, δηλαδή «Δημοκρατία της Μακεδονίας»!
Ο Σκοπιανός ΑΚΑΜ εισήλθε στο ΥΕΘΑ, παρότι υπάρχει απόφαση απαγόρευση της εισόδου σε τέτοια περίπτωση.
Μόλις οι αξιωματικοί αντιλήφθηκαν το «φάουλ», τον σταμάτησαν και ευγενικά του ανέφεραν ότι είτε θα άλλαζε το καρτελάκι είτε θα έφευγε και θα επέστρεφε με πολιτικά για να λάβει το καρτελάκι της ασφάλειας του υπουργείου. Για να βεβαιωθούν, μάλιστα, ότι η στάση τους είναι η αρμόζουσα, πήραν περισσότερο για... τυπικούς λόγους ένα τηλέφωνο στο υπουργείο Εξωτερικών. Τα στελέχη, όμως, του ΥΠΕΞ τους έβαλαν τις φωνές και είπαν ότι κακώς εκδιώχθηκε ο αξιωματικός, επικαλούμενοι την Ενδιάμεση Συμφωνία! Τέτοια γνώση των συμφωνιών η ελληνική διπλωματία...
Το θέμα όμως έχει και... παρελθόν στο ΥΕΘΑ: Ο Σκοπιανός ΑΚΑΜ είχε -λένε- επισκεφτεί το υπουργείο ξανά και όταν αξιωματικοί επεσήμαναν στον υπαρχηγό ΓΕΕΘΑ ότι φορούσε ταμπελάκι που έγγραφε «Δημοκρατία της Μακεδονίας», αντί να τον επαναφέρουν στην τάξη, έλαβαν από τον ανώτατο αξιωματικό διαταγή να τον αφήσουν να περάσει «για να μην ταλαιπωρείται ο άνθρωπος»... Τόσο όμορφα και απλά. Ι. Η.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. Ο ανωτατος αξιωματικος πρεπει να κατονομαστει και να απαλλαγει απο τα καθηκοντα του, ως επικινδυνος.

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΕΝ ΛΟΓΟ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑΛΕΠΟΡΟΥΝΤΑΙ ΑΝΤΟΙΣΤΙΧΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΤΕΝΑ ΚΟΠΙΚΤ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΑΘΩΝΗΣΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΥΡΝΟΥΣ.
    Υ.Γ.
    ΥΜΑΡΤΩΝ ΚΥΡ-ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΕ -ΓΙΑ ΠΑΤΑΤΕΣ ΣΤΑ ΜΑΓΕΙΡΙΑ ΕΙΣΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απλα πραγματα, τιποτα δεν ειναι τυχαιο; Ο σκοπος αφησε να περασει γιατι ετσι διαταχθηκε. Φταιει ο ανωτερος του σκοπου. Εκεινος με τη σειρα διαταχθηκε απο τον ανωτερο του, και εκεινος απο το υπουργειο. Το δε υπουργειο απο τον πρωθυπουργο. Συνεπως φταιει ο Καραμανλης, αυτο ειναι σιγουρο, αλλωστε αφησε να προσγειωθουν οι "Μακεδονικες Αερογραμμες" γιατι να μην αφησει τον γειτονα "Μακεδονα" να περασει μεσα;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πρεπει να φυγει το συντομοτερο δυνατον , η πλεον επικίνδυνα ανθελληνική κυβέρνηση ολων των εποχών στον τοπο. Τι αλλα μπορει να περιμενουμε απ οσα εχουν συμβει εως τωρα; Αν υπηρχε Κρατος Δικαιου και λειτουργουσαν ολοι οι θεσμοι στο 100%, οι περισσοτεροι ενεργοί πολιτικοί σήμερα θα επρεπε να ηταν στον Κορυδαλλό , με ποινες ισοβια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]