Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Παυλόπουλος θέλησε να στεγάσει λαθρομετανάστες δίπλα σε αποθήκες οπλισμού του στρατού

Μετά από αυτό κρίνεται άκρως επικίνδυνος

Σε φιάσκο εξελίσσεται η απόφαση του υπουργείου Εσωτερικών να μεταφερθούν προσωρινά οι χιλιάδες μετανάστες από το λιμάνι της Πάτρας στις εγκαταστάσεις της πρώην ΜΟΜΑ στην περιοχή του Ρηγανόκαμπου.
Όπως φαίνεται, οι ανακοινώσεις του υπουργού Εσωτερικών κ. Προκόπη Παυλόπουλου έγιναν χωρίς να έχει προηγηθεί συνεννόηση με το υπουργείο Εθνικής Άμυνας: στον χώρο που προαναγγέλθηκε η προσωρινή μεταφορά του καταυλισμού βρίσκονται αποθηκευμένα περισσότερα από 3.000 πολεμικά όπλα τύπου G3 και περισσότερα από 500.000 φυσίγγια!

Οι πρώην εγκαταστάσεις της ΜΟΜΑ χρησιμοποιούνται ως στρατόπεδο επιστράτευσης και για τον λόγο αυτό βρίσκονται εκεί αποθηκευμένες οι μεγάλες αυτές ποσότητες οπλισμού.
Η ανακοίνωση του... Προκόπη Παυλόπουλου για τη μεταφορά των Αφγανών λαθρομεταναστών προκάλεσε πανικό στο υπουργείο Εθνική Αμυνας, καθώς δεν υπάρχει καμία μέριμνα προστασίας του οπλισμού από τους λαθρομετανάστες και όπως λένε χαρακτηριστικά αξιωματικοί, «με τα όπλα που υπάρχουν εδώ μπορεί να εξοπλιστεί ένας μικρός στρατός».
Το υπουργείο Εθνικής Άμυνας υποστηρίζει πως δεν υπάρχει ούτε ο χώρος ούτε ο χρόνος για να μεταφερθεί όλος αυτός ο οπλισμός από το στρατόπεδο και τις τελευταίες ημέρες αναζητείται κατεπείγουσα λύση ώστε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρόταση του υπουργείου Εσωτερικών είναι ο χώρος των 900 στρεμμάτων που καταλαμβάνουν οι εγκαταστάσεις της ΜΟΜΑ να μοιραστούν περίπου στη μέση και γύρω από τις αποθήκες οπλισμού να τοποθετηθούν διπλές και τριπλές σειρές με συρματοπλέγματα. Και αυτή όμως η λύση δεν ικανοποιεί απολύτως τους στρατιωτικούς, οι οποίοι εκφράζουν σοβαρότατες ενστάσεις για την ασφάλεια του οπλισμού.
Με το γεγονός αυτό αποκαλύπτεται περίτρανα πλέον η ανικανότητα, η ανωριμότητα και η πλήρης ακαταλληλότητα του σημερινού υπουργού Εσωτερικών, κυρίου Παυλόπουλου, ο οποίος ασκεί πολιτική χωρίς να συμβουλεύεται και δίχως να συνεννοείται με κανέναν απολύτως!!! Κάποιος πρέπει να του πει πως υπάρχουν κάποιες διαφορές από τη θέση του καθηγητή σε Πανεπιστήμιο και από τη θέση του υπουργού στην οποία σήμερα βρίσκεται... Δεν είναι δυνατόν να αγνοεί βασικά, στοιχειώδη θέματα που άπτονται των αποφάσεών του.
Προσωπικά, δεν πιστεύω πλέον πως ο κύριος Παυλόπουλος είναι ανίκανος, ηλίθιος ή έστω απλά ακατάλληλος για την συγκεκριμένη θέση. Πιστεύω ακράδαντα πια πως ο συγκεκριμένος πολιτικός ενεργεί σκοπίμως κατά της κυβέρνησης Καραμανλή και αρνούμενος να προσκολληθεί στο άρμα και στις υποδείξεις του πρωθυπουργού της χώρας, ασκεί τα καθήκοντά του καθαρά εις βάρος της παράταξής του και εις βάρος της χώρας. Δεν χωρούν δικαιολογίες, τουλάχιστον λογικές, όταν λαμβάνει μία απόφαση τέτοια, που οδηγεί τους λαθρομετανάστες δίπλα σε οπλισμό. Και στατιστική προσέγγιση να γίνει (μόνο), είναι βέβαιο πως θα υπάρξουν κλοπές, αν όχι δολιοφθορές ή καταστροφή των συγκεκριμένων στρατιωτικών αποθηκών πολεμικού υλικού... Και όποιος δίνει (ακόμη και λόγω βλακείας) την δυνατότητα σε λαθρομετανάστες να οπλιστούν με πολεμικό υλικό, τότε αυτός ο άνθρωπος κρίνεται ως άκρως επικίνδυνος για την ομαλότητα και την ειρηνική διαβίωση των πολιτών εντός της χώρας...


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]