Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τούρκοι hackers παραβίασαν υπολογιστές της Παντείου!!!

Το Indymedia γνώριζε την παραβίαση!

Σήμερα το πρωί, κάνοντας το καθημερινό μας έλεγχο για νέες ανακοινώσεις στα site των τμημάτων του Παντείου, βρεθήκαμε μπροστά σ ένα αναπάντεχο hacking!
H σελίδα του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας Παντείου, χακαρίστηκε από μια τουρκική ομάδα hackers ονόματι AYYILDIZ TEAM.
Να ποια εικόνα αντικρίζετε μολις μπαίνετε στο επίσημο site του τμήματος (Εδώ)

Η Ομάδα αυτή αποτελείται από Τούρκους του Εξωτερικού, ενω όπως μας πληροφορούν και στο επίσημο site τους, αποτελούν ένα Διεθνές Ερευνητικό Ινστιτούτο Στρατηγικής και Ασφάλειας!! Ειναι επιφορτισμένοι με υποθέσεις γενοκτονίας και σφαγών!! (βλέπε εδώ). Περίοπτη θέση βέβαια στο site έχει ο Κεμάλ (αλήθεια αυτός δεν ήταν ο αρχισφαγέας Ελλήνων και Αρμενίων;) ενώ χρησιμοποιούν τα σύμβολα του κεμαλισμού, της απόλυτης αναθεωρητικής στάσης της Τουρκίας προς το Αιγαίο, την Κύπρο και τις ελληνικές επαρχίες (!!).
Η Φ.Ο.Σ. Παντείου, αμέσως επικοινώνησε με τους τεχνικούς της ιστοσελίδας του Παντειου, οι οποίοι φυσικά και δεν απάντησαν. Εμείς, δεν εχουμε να πουμε τίποτα άλλο στον Πρόεδρο του Τμήματος. Είναι γνωστός για τις απόψεις του, και του προτείνουμε να αφήσει ως έχει την ιστοσελίδα, αφού ταιριάζει με τα πιστεύω του (για το πλούσιο ανθελληνικό προφιλ του Προέδρου του ΠΕΚΙ δείτε εδώ)
Τελευταίο κομμάτι του Παζλ που είναι και το σημαντικότερο. Η είδηση αναδημοσιεύτηκε και στο Indymedia.
Τα συμπεράσματα δικά σας!!

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]