Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

«Βόμβα» για τα εμβόλια mRNA


Μυοκαρδίτιδα και περικαρδίτιδα επιβεβαιωμένες παρενέργειες
Επίσημη ενημέρωση των ευρημάτων της έρευνας στα νοσοκομεία της χώρας
Ποια συμπτώματα πρέπει να μας ανησυχήσουν 


Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων κατέληξε στο συμπέρασμα ότι «υφίσταται τουλάχιστον εύλογη πιθανότητα αιτιώδους συσχέτισης» μεταξύ των δύο εμβολίων κατά του κορωνοϊού τεχνολογίας mRNA και της μυοκαρδίτιδας και περικαρδίτιδας. Δηλαδή των εμβολίων Pfizer και Moderna.

Είναι οι πρώτες επισήμως καταγεγραμμένες (σοβαρές) παρενέργειες των συγκεκριμένων εμβολίων, αν και στην επιστολή σημειώνεται ότι τα περιστατικά είναι ελάχιστα και δεν θα πρέπει να προκαλούν ανησυχία. Το όφελος από τον εμβολιασμό είναι απείρως μεγαλύτερο από τον κίνδυνο των παρενεργειών.


Αμέσως ο ΕΟΦ ενημέρωσε το υπουργείο υγείας για το θέμα, προσκομίζοντας μάλιστα την σχετική επιστολή των δύο εταιριών με τα ευρήματα της έρευνας που διεξήγαγαν για την υπόθεση. Το υπουργείο με τη σειρά του ενημέρωσε τις περιφερειακές διευθύνσεις και επακόλουθα ενημερώθηκαν όλα τα κέντρα υγείας της χώρας.

Δείτε το απόσπασμα της ενημερωτικής επιστολής:

Να σημειωθεί ότι ο αμερικανικός FDA είχε συμπεριλάβει επίσημα τις συγκεκριμένες παρενέργειες στο ενημερωτικό του δελτίο εδώ και ένα μήνα.

Ολόκληρο το κείμενο του ΕΟΦ:

Περιστατικά μυοκαρδίτιδας και περικαρδίτιδας έχουν αναφερθεί πολύ σπάνια κατόπιν εμβολιασμού με τα Comirnaty (BIONTECH/PFIZER) και Spikevax (MODERNA BIOTECH SPAIN, S.L) mRNA εμβόλια έναντι της COVID-19.

Τα περιστατικά εμφανίστηκαν κυρίως εντός 14 ημερών μετά τον εμβολιασμό, πιο συχνά μετά τη δεύτερη δόση και σε νεότερους άνδρες.

Τα διαθέσιμα δεδομένα δείχνουν ότι η κλινική πορεία της μυοκαρδίτιδας και περικαρδίτιδας μετά τον εμβολιασμό είναι παρόμοια με την πορεία της μυοκαρδίτιδας και περικαρδίτιδας στον γενικό πληθυσμό.

Οι επαγγελματίες Υγείας πρέπει να είναι σε εγρήγορση για τα σημεία και συμπτώματα μυοκαρδίτιδας και περικαρδίτιδας.

Οι επαγγελματίες Υγείας πρέπει να συμβουλεύουν τους εμβολιασθέντες να αναζητήσουν άμεση ιατρική φροντίδα σε περίπτωση που νιώσουν πόνο στο στήθος, δύσπνοια ή αίσθημα παλμών.

Ποια είναι τα συμπτώματα που θα πρέπει να μας ανησυχήσουν

Τα συμπώματα που έχει ο ασθενής και μπορεί να υποδηλώνουν τις συγκεκριμένες παρενέργειες είναι: πυρετός, πόνος στο στήθος, μυϊκοί πόνοι, δύσπνοια, κόπωση, ταχυκαρδία και οίδημα στα πόδια.

Εάν παρατηρήσετε τέτοια συμπτώματα μετά και την δεύτερη δόση του εμβολίου, καλό θα είναι να μιλήσετε άμεσα με τον γιατρό σας.

 






Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Και για τις "επιβεβαιωμενες" παρενεργειες του "ασφαλους" και ταυτοχρονως ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ εμβολιου ποιος θα λογοδοτησει;

    Μονο αυτες ειναι οι παρενεργειες που θα πρεπει να προσεχθουν;


    Καθηγήτρια ΜΙΤ: «Θα έχουμε επιδημία νευροεκφυλιστικών ασθενειών τα επόμενα χρόνια από τα εμβόλια mRNA»

    https://www.ksipnistere.com/2021/07/mrna.html

    Γιατί ανησυχεί για αυτοάνοσα νοσήματα και για την ασθένεια CJD;
    Κρίσιμα ερωτήματα θέτει η καθηγήτρια του ΜΙΤ Stephanie Seneff αναφορικά με τις μακροπρόθεσμες επιπτώσεις των εμβολίων για τον κορωνοϊό, κυρίως εκείνων που χρησιμοποιούν την τεχνολογία mRNA δηλαδή της Pfizer και της Moderna.
    Σε εργασία που συνέταξε από κοινού με τον καθηγητή Dr. Greg Nigh και με τίτλο με τίτλο: «Χειρότερα και από ασθένεια; Αναθεωρώντας κάποιες πιθανές ανεπιθύμητες επιπτώσεις των εμβολίων mRNA για τον COVD-19» η Seneff κρούει τον «κώδωνα του κινδύνου» καθώς βλέπει ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα τα εμβόλια αυτά να προκαλέσουν τα επόμενα 10 με 15 χρόνια ένα κύμα αυτοάνοσων και νευροεκφυλιστικών ασθενειών.
    Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, «μας περιμένουν πολλές εκπλήξεις στα χρόνια που έρχονται».
    Η Dr. Seneff αναφέρει πως τα εμβόλια mRNA θα προκαλέσουν μελλοντικά συμπτώματα σε όσους τα έχουν λέβει παρόμοια με αυτά του Πάρκινσον.
    Όπως λέει:
    «Αυτοί που ισχυρίζονται ότι το mRΝΑ δεν εμπλέκεται με το DNA κάνουν λάθος.
    Η πρωτεΐνη-ακίδα είναι το πιο τοξικό μέρος του ιού και παραμένει στον οργανισμό και αφότου ο ιός έχει φύγει από τον οργανισμό. «
    Μεταξύ των πιθανοτήτων που προβλέπει η καθηγήτρια του ΜΙΤ είναι μια αύξηση στην ασθένεια Creutzfeldt-Jacob (CJD) παρόμοια με αυτών των «τρελών αγελάδων».


    «Υπάρχει μια επιδημία της νόσου του Alzheimer η οποία προσβάλλει όλο και περισσότερα άτομα νέας ηλικίας. Η απρόσεκτή και τυχαία εφαρμογή των εμβολίων θα ενισχύσει την τάση αυτή» αναφέρει μεταξύ άλλων τονίζοντας ιδιαίτερα τους κινδύνους από την πρωτεΐνη–ακίδα που περιέχουν τα εμβόλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο κάθε σκεπτόμενος και με κριτική σκέψη και σύνεση πολίτης, ας χρησιμοποιήσει τον εγκέφαλό του, ώστε να μην πέσει θύμα των κυβερνητικών εκβιασμών και να απέχει από τα εμβόλια φονιάδες.

    Τώρα, σύμφωνα με το «Nature» και τους «Τάιμς της Νέας Υόρκης», έρχονται ενδείξεις από διάφορες χώρες που φαίνεται να επιβεβαιώνουν τους φόβους ορισμένων επιστημόνων: Η Δέλτα είναι πιθανότερο να μολύνει τους εμβολιασμένους και στη συνέχεια να εξαπλωθεί μέσω και αυτών.

    Στοιχεία από τεστ Covid-19 στις ΗΠΑ, τη Βρετανία και τη Σιγκαπούρη δείχνουν ότι οι εμβολιασμένοι που μολύνονται από τη Δέλτα μπορούν να έχουν τόσο ιικό φορτίο στη μύτη τους όσο και οι ανεμβολίαστοι. Αυτό σημαίνει πιθανότατα ότι, παρά την ΔΗΘΕΝ προστασία των εμβολίων, οι εμβολιασμένοι μπορεί να περάσουν τον ιό σε άλλους.

    Οι περιπτώσεις μόλυνσης των εμβολιασμένων λέγονται «breakthrough», επειδή ο κοροναϊός έχει διασπάσει την ΔΗΘΕΝ ανοσιακή προστασία του εμβολίου. Σύμφωνα με τον ιολόγο Ντέηβιντ Ο’ Κόνορ του Πανεπιστημίου του Ουισκόνσιν-Μάντισον, «οι άνθρωποι που έχουν ιό Δέλτα και συμβαίνει να έχουν μόλυνση breakthrough, μπορούν να διαθέτουν πραγματικά υψηλά επίπεδα του ιού, συνεπώς μπορεί άθελά τους να τον εξαπλώσουν σε άλλους».

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]