Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Από των Σκοπίων την Σκοπιά, των Εβραίων τον εμβρασμό, στις εμμονές βλακείας!!!

Τα άγχη των δεισιδαιμονιών

Πριν από κάποιες μέρες είχαμε εδώ δημοσιεύσει το : Σκοπιανό: Η βλακεία κινεί κυβερνήσεις όπου εκτέθηκαν απόψεις άλλου τύπου και λόγου! Το ίδιο βέβαια μοτίβο διατηρείται και εδώ , στο δραματογράφημα αυτό, σε αντιδιαστολή με το πρώτο που ήταν ευθυμογράφημα!
Βλακείες ή ψυχολογικές εμμονές βέβαια υπάρχουν σαν πρακτική σε Κατευθυνόμενες – με τον ένα ή τον άλλο τρόπο - Εθνικές Συνειδήσεις και από κάθε λαό του κόσμου!
ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΑ ΣΥΓΚΥΡΙΑΚΑ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ σε κάποιους Λαούς και μέρη του Κόσμου!

Σε αντιδιαστολή με τους Σκοπιανούς/κατοίκους της FYROM, που δεν έχουν πάνω από 1000 χρόνια Ισορία και προσπαθούν βλακωδώς ψυχολογικά να την πλατύνουν για να σταθούν ως εξουσία και επικράτεια, οι Εβραίοι βλακωδώς ως κυβέρνηση και εξουσία εμμένουν σε 3 συνταγές: ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΔΕΙΣΙΔΑΙΜΟΝΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΤΟΥΣ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥΣ! Αυτά βέβαια εκτός από την άκρατη λατρεία τους –πολύ περισσότερο από κάθε άλλο λαό– στα υλικά αγαθά και το χρήμα! (βλέπε Μωυσής: Χρυσός Μόσχος…) και ασφαλώς στην έμμονη προσμονή τους (και μέσω των προφητειών τους) σ’ ένα ΣΩΤΗΡΑ ΠΟΥ ΜΟΝΙΜΑ ΠΡΟΣΜΕΝΟΥΝ! ΩΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΙ Ή ΑΝΤΑΞΙΟΙ ΤΟΥ (το αξίζουν –θα πουν κάποιοι– όμως αυτό άραγε;)
Και το χειρότερο απ’ όλα αυτά είναι ότι κυρίως στον σύγχρονο Χριστιανισμό, που αποτελεί φυσική απόρροια και συνέχεια του Ιουδαϊσμού, μετέδωσαν τις δεισιδαιμονίες και προκαταλήψεις σε μεγάλο βαθμό! Πριν 1,5 μήνα περίπου είχαμε γράψει σχετικά με το θέμα αυτό: 1 December 2008 Δεκάδες Προφητείες για Καταστροφές στις Η.Π.Α.! (και μην ξεχνούμε, ως προς την διάδοση και αναπαραγωγή τους, πώς τα μεγαλύτερα συγκροτήματα που ελέγχουν εκεί και όχι μόνον τον Τύπο/ΜΜΕ είναι Εβραϊκών συμφερόντων!)
Η Ιστορία των Εβραίων είναι γεμάτη από αλυτρωτισμούς, πάθη, βιαιότητες, καταλύσεις κράτους, εξορίες, εχθρότητες και αντιπαλότητες! Είναι Ο ΜΟΝΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΕΜΠΝΕΕΙ ΦΛΟΓΕΡΑ ΜΙΣΟΣ ΕΧΘΡΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ ΤΟΥΣ, αλλά ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΏΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΕΧΘΡΟΥΣ! Αν θέλει κάποιος λαός να αντιπαλέψει τους Εβραίους πραγματικά, τότε θα πρέπει να μελετήσει σοβαρά την Ψυχολογία τους μέσα από την ΙΣΤΟΡΙΑ τους, δηλαδή την ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ!
Η εμμονή αυτή των Εβραίων μέχρις άκρων, λόγω των δεισιδαιμονιών τους, τους οδηγεί σε λύσεις, πράξεις και ενέργειες αδόκιμες ή και ανήθικες για άλλους λαούς.
ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΜΠΝΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙ ΔΙΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ, ΞΕΧΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΛΑΟ!
Όμως αυτό τους κάνει και από την άλλη ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΝΑ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥΣ, ούτως ώστε ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΥΝ, ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ, ΝΑ ΠΑΡΑΚΙΝΟΥΝ Ή ΝΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ με κύριο σκοπό την ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΟΡΜΩΜΕΝΗ ΑΥΤΟΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ ΤΟΥΣ! Αυτό έχει ως συνέπεια να προκαλούν και να παθαίνουν!, να σπείρουν δυστυχία (Παλαιστίνιοι) και να παίρνουν (Βαβυλώνιοι κλπ., Χίτλερ Ολικαύτωμα, Επιθέσεις μαχητών κ.α.)
Δηλαδή οι Εβραίοι φοβούνται την αυτοδιάψευσή τους και αντιπαλεύουν ψυχολογικά (ΙΝΤΕΡΝΕΤ) και φυσικά (πχ Ηρώδης, Φιλισταίοι, Παλαιστίνιοι, Λωρίδα Γάζας κλπ…) όποιον διάκειται αντίθετα στην δεισιδαίμονα και προφητικά αγόμενη στάση ζωής τους! (Με σκοπό άλλοτε να εκπληρώσουν και άλλοτε να αποτρέψουν… ΤΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΣΕΣ, ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΦΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΔΟΜΕΝΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥΣ)!
Συμπερασματικά απ’ όλα τα παραπάνω:
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΟΠΟΥ ΓΗΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ, Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΣ! -Πέρα και έξω από δεισιδαιμονίες και προκαταλήψεις- ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ!
DR ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΓΙΑΝΝΑΔΑΚΗΣ MD, PHD
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]