Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τουρκικό ΥΠΕΞ: Η Ελλάδα είναι ασφαλές καταφύγιο τρομοκρατών


Μέσω επίθεσης προς την Ελλάδα, εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Τουρκίας προσπαθεί να αποδείξει ότι η Τουρκία μάχεται εναντίον της τρομοκρατίας και του Ισλαμικού Κράτους.

Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Τανζού Μπιλγκίτς, μέσω tweet που απευθύνεται στον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια είπε ότι η Τουρκία είναι η μόνη χώρα του ΝΑΤΟ που αγωνίζεται ενάντια στο DAESH (ISIS) και αμέσως επιτέθηκε: "Η Ελλάδα είναι ένα ασφαλές καταφύγιο για τρομοκρατικές οργανώσεις με επαίσχυντο παρελθόν επ' αυτού. Η συνεχής συκοφαντία της Ελλάδας προς την Τουρκία είναι ένδειξη της ανασφάλειας και του βάρους της ενοχής", έγραψε.






Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]