Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Υγειονομικό Άουσβιτς


H υποτίμηση της Πολιτείας ως προς τη μάζα των πολιτών, όπως μας αντιμετωπίζει η παρούσα κυβέρνηση, καθίσταται λίαν απτή, ιδίως με τον στυγνό εκβιασμό εξ αφορμής της πανδημίας, διά της επιβολής «ξύλοις και ροπάλοις» μιας ιατρικής πράξεως, όπως καθίσταται ο υποχρεωτικός εμβολιασμός, καταλύοντας τον πυρήνα του ελεύθερης ανάπτυξης της προσωπικότητάς μας, η οποία εν τούτω έγκειται εις την ελεύθερη διάθεση της υγείας μας και δη επί εμβολίων τα οποία ευρίσκονται εις πειραματικό στάδιο. 


Από τον Χαράλαμπο Β. Κατσιβαρδά

Με τον λυσσώδη αυτόν στυγνό τρόπο, αντί μιας πλήρως εμπεριστατωμένης και υγιώς πλουραλιστικής ενημέρωσης, η κυβέρνηση εκβιάζει εξαρτώντας την άσκηση της εργασίας, ενσπείροντας τη διχοστασία εις τους κόλπους της κοινωνίας, προκρίνοντας τα πιστοποιητικά φρονημάτων υγείας υπέρ των εκλεκτών της εμβολιασμένων και κατά των περιθωριακών μιαρών ανεμβολίαστων. Η σχιζοφρενής αυτή παράκρουση διακριτικής και ρατσιστικής μεταχείρισης, με το στίγμα του νομιμόφρονα εμβολιασμένου και του στασιαστή ανεμβολίαστου, διασαλεύει την κοινωνική ειρήνη, υποσκάπτει εκ βάθρων τα θεμέλια πάσας πολιτισμένης κοινωνίας καθώς και διαταράσσει άρδην τη συμπάγεια του κοινωνικού ιστού.

Το μείζον ζήτημα, το οποίο αναφύεται, καθίσταται ζήτημα νομικού πολιτισμού, όπου απολύτως αυταρχικά και πραξικοπηματικά καταλύεται παν δικαίωμα αυτοπροσδιορισμού (καίτοι πλήθουσες διατάξεις του Συντάγματος και των διεθνών και ευρωπαϊκών συμβάσεων κατοχυρώνουν τη συναίνεση προς μία ιατρική πράξη κατόπιν σφαιρικής πληροφορήσεως).

Εν προκειμένω ασκούν αφόρητη απειλή περί του εμβολιασμού, με το ψευδεπίγραφο επιχείρημα του καθήκοντος, της αλληλεγγύης και της δημόσιας υγείας, ως προς την αόριστη περιστολή της πανδημίας. Εφόσον τίθεται ζήτημα της δημόσιας υγείας, για ποιον λόγο θεσπίστηκε το ποινικό ακαταδίωκτο της επιτροπής λοιμωξιολόγων και θωρακίστηκαν ποινικά διά πράξεις και παραλείψεις τους, τι φοβούνται άραγε, για ποιον λόγο λοιπόν οι δήθεν αυτόκλητοι υπερασπιστές της δημόσιας υγείας αποσείουν εκ των προτέρων τις ευθύνες τους, ενώ αποφασίζουν πατερναλιστικά και διαπρυσίως ερήμην μας, δίδοντας τις κατευθυντήριες γραμμές εις το οιονεί σιδηρούν παραπέτασμα της κυβερνήσεως να καταλύσει οιαδήποτε μορφή ατομικής ελευθερίας;

Η πόλις εάλω, η κυβέρνηση διά των εν διατεταγμένη υπηρεσία τελούντων έμμισθων φερεφώνων της καθεστωτικής τηλοψίας διαχέει αντιεπιστημονικά τον φόβο, η Δικαιοσύνη εκδίδει αποφάσεις «ήξεις αφήξεις», αποψιλώνοντας οσημέραι επί μάλλον και μάλλον τη λειτουργική διασταυρούμενη ανεξαρτησία της, και οι αυθέντες ακαδημαϊκοί διά βιομηχανικής παραγωγής συγγραμμάτων δημοσίου δικαίου ή περί του δικαίου της πανδημίας καθαγιάζουν την εισαγωγή μας προς την άνωθεν πολιτικώς επιβεβλημένη νέα εγκαθιδρυθησομένη ψηφιακή πραγματικότητα, αρρήκτως συνδεδεμένη με τη διαρκούσα δαμόκλειο σπάθη του ιού. Η κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωσιν «ναζιστικής-φασιστικής-σταλινικής» επίνευσης ολοκληρωτική πρακτική διαχωρισμού των ανθρώπων, δημιουργώντας ένα καινοφανές Αουσβιτς ή ένα όζον απαρτχάιντ, καταβαραθρώνει παν ψήγμα δημόσιου επιστημονικού διαλόγου, δημοκρατικού πλουραλισμού καθώς και διεθνές κεκτημένο νομικού πολιτισμού μακράν.

Newsbreak






Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. ...αρνούνται να εμβολιαστούν, αλλά θα απαιτήσουν νοσηλεία.
    αγκαγκαούγκανα που θα έπρεπε να ζουν σε ζούγκλες...αλλά ακόμα και οι πίθηκοι θα τους έπαιρναν στο ψηλό

    Τσαρλατάνοι, επίδοξοι πολιτικοί, κατ’ επάγγελμα αντιδραστικοί, θρησκόληπτοι και επαναστάτες συγκροτούν ένα ετερογενές συνονθύλευμα, που θέτει σε κίνδυνο την πορεία της χώρας απέναντι στο ολοένα και πιο επικίνδυνο υγειονομικό περιβάλλον.
    Η ιστορία επαναλαμβάνεται ...

    Δημοσιοκάφροι που στήριζαν ΣΥΡΙΖΑΑΝΕΛέητους τώρα μας το παίζουν δημοκράτες δικαιωματιστές

    Ρε άησταδιάλα επιτέλους, εσείς θα χαρείτε αρκεί να πέσει ο μητσοτάκης κια ας καταστραφεί η ελληνική οικονομία και υγεία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ ανωνυμο 8 Ιουλίου 2021 - 7:46 π.μ

      Σου 'χω νεα,που θα σε κανουν να βγαζεις κρυο ιδρωτα :

      ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ! Φονικές παρενέργειες των εμβολίων αναγνώρισε ο ΕΜΑ (Ευρωπαϊκός Oργανισμός Φαρμάκων) ...

      http://greeknation.blogspot.com/2021/07/blog-post_42.html


      ΥΓ: μη μου πεις οτι και αυτοι ειναι συριζανελ κτλ!!!

      Διαγραφή
  2. Οσο περισσότερο μας εκβιάζουν οι φαύλοι πολιτικάντηδες όλων των αποχρώσεων με τους συνενόχους τους δήθεν ειδικούς, και συνεχίζουν την τρομολαγνεία μέσω των ΜΜΕξαπάτησης και επιβάλλουν παράλογα μέτρα, αποδεικνύουν εμπράκτως σε όλους μας ότι είναι ύαινες, απάνθρωποι αδίστακτοι τύραννοι, που εξυπηρετούν σκοτεινά σχέδια εξολόθρευσης του πληθυσμού, ενώ οι ίδιοι ωφελούνται με πολύ χοντρές μίζες και κυβερνητικές χρυσοπληρωμένες θέσεις και ζούν σε μία δήθεν ευδαιμονία που ζέχνει σαπίλα, χωρίς ποτέ να ενδιαφέρονται για το γενικό καλό των πολιτών. Μπορούμε να αντισταθούμε σύσσωμοι με μαζική αποχή από τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς και συνεχείς δυναμικές διαμαρτυρίες για να προφυλάξουμε τις ζωές μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όσοι αφελείς και υποταγμένοι υπήκοοι του συστήματος τρομοκρατήθηκαν από την προπαγάνδα των εγκληματιών πολιτικάντηδων και άγνωστων στην διεθνή επιστημονική κοινότητα τάχα ειδικών, όλων καλοπληρωμένων υπηρετών της ΝΤΠ, έκαναν ή θα κάνουν τα ύποπτα εμβόλια, θα αντιμετωπίσουν και τις φονικές συνέπειες των εμβολίων. Οι σκεπτόμενοι πολίτες των οποίων ο εγκέφαλος λειτουργεί, παρατηρεί και κρίνει με σύνεση και νηφαλιότητα, υψώνουμε όλοι μαζί την φωνή μας και συμμετέχουμε στα συλλαλητήρια και τις διαμαρτυρίες πού αρχίζουν από σήμερα πανελλαδικά εναντίον των υποχρεωτικών εμβολιασμών που με εκβιασμούς προσπαθούν να επιβάλλουν. Το σύστημα είναι λίγο πριν την κατάρρευσή του και δείχνει ανελέητα τα δόντια του, όπως το φίδι που χτυπιέται λίγο πριν το τέλος του. Συνέλληνες, ψηλά το κεφάλι με δύναμη, αντίσταση και μαχητικότητα μέχρι να έλθει η πολυπόθητη κάθαρση και η εσχάτη των ποινών για τους εγκληματίες κατά του Ελληνικού λαού. Πιστεύουμε ότι πλησιάζει να επικρατήσει σύντομα το Φως έναντι του Σκότους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]