Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αυτογελοιοποιούμενοι Ιανοί


24 Ιουνίου 2010.
Βομβιστική επίθεση με δέμα που στάλθηκε μέσω των ΕΛΤΑ.
Σκοτώθηκε ο υπασπιστής του τότε υπουργού της Κατεχάκη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη που άνοιξε το δέμα.
Ο υπουργός, αυτονοήτως, αντέδρασε ανθρώπινα, με βαθειά θλίψη, οργή και αγανάκτηση.

Δεν μπορώ να διανοηθώ κάποιον τόσο χυδαίο που να του έλεγε «είναι αδικαιολόγητο να αντιδράς, είσαι εγκληματοφοβικός».

Δεν μπορώ να διανοηθώ κάποιον τόσο στυγνό που να του έλεγε «δεν έγινε κάτι ιδιαίτερο, θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα».

Δεν μπορώ να διανοηθώ κάποιον τόσο κυνικό που να του έλεγε «μην ανησυχείς, οι δολοφόνοι ξέρουν σημάδι».

Ο υπουργός Μιχάλης Χρυσοχοΐδης αντέδρασε σαν άνθρωπος.

Οι άλλες είναι αντιδράσεις στη σφαίρα μιας βαριά αρρωστημένης φαντασίας.

Αν τολμούσε κάποιος να ξεστόμιζε τέτοιες ύβρεις, θα εισέπραττε την οργισμένη χλεύη της κοινωνίας, θα τον απομόνωναν όλοι οι δημοσιογράφοι για να μην πέσει το επίπεδο του δημόσιου διαλόγου σε επίπεδο ανεξέλεγκτης ανωμαλίας.

Εκτός και αν η εγκληματική οργάνωση του ευρωπατριωτισμού, δηλαδή η ισχνή μειοψηφία του καθεστωτικού πολιτικού προσωπικού και της κομμουνιστικής ολιγαρχίας, επέβαλε την κρασπεδοποίηση του επιπέδου του δημόσιου βίου για να περάσει, μέσα σε αυτό τον τεχνητό βόρβορο που η ίδια δημιούργησε, τα νομοθετικά εθνικά και κοινωνικά ανομήματα που εξυπηρετούν τα ιδιωτικά της συμφέροντα.

Πριν από 10 χρόνια, όταν πρωτομπήκαμε (δηλαδή όταν μας πρωτοέβαλαν χωρίς να μας ρωτήσουν, με τη βία) στο σύστημα δανειακών/μνημονίων, ήταν ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ να ειπωθούν ακόμα και ακραίες, περιθωριακές ομάδες, αρρώστιες σαν αυτές που λένε σήμερα αβάδιστα-αβίαστα οι κυβερνητικοί Πέτσας, Πρωτοψάλτε, ακόμα και ο υπουργός που ένιωσε στο στενό του περιβάλλον την ψυχολογική βία του εγκλήματος.

Έχουν μεταμορφωθεί σε άλλου τύπου υπάρξεις, έχουν ξεπέσει σε σημείο που αδυνατεί ο μέσος εγκέφαλος να αντιληφθεί. Γιατί; Διότι η πτώση τους αυτή ήταν αναγκαία για να συνεχίσει η εγκληματική οργάνωση του ευρωπατριωτισμού το εθνοαποδομητικό της έργο, την κοινωνική φαβελοποίηση, τη μετατροπή της αστικής δημοκρατίας σε χώρο περιφερόμενων homo homini lupus.

Δεν σου επιτρέπεται να εστιάσεις στην παροχή πολιτικής προστασίας της εγκληματικής οργάνωσης του ευρωπατριωτισμού σε βιαστές παιδιών. Αυτό δεν (πρέπει να) έχει σημασία.

Πρέπει να εστιάσεις στο χαστούκι ενός (κλώνου των υπηρεσιακά καθοδηγούμενων οργάνων δημιουργίας προβοκάτσιας) στον κάθε Μακρόν. Αυτό είναι επίθεση στη δημοκρατία. Γιατί δημοκρατία δεν είναι να αποφασίζει η πλειοψηφία αλλά να αποφασίζουν 222 ότι θες να πεις ΝΑΙ όταν εσύ έχεις πει ΟΧΙ. Έχουν μπερδέψει τη δημοκρατία με τον φασισμό.

Δημοκρατία σε περιβάλλον φαβελοποίησης δεν μπορεί να υπάρξει.

Η δημοκρατία προϋποθέτει αστική τάξη, όχι ακραία ανισότητα και αδυναμία ανέλιξης.

Όμως με δημοκρατία δεν θα μπορούσαν να περάσουν τις δανειακές/μνημόνια για να διατηρήσουν το ρόλο τους ως εκκαθαριστές της εταιρίας που αυτοί οι ίδιοι πτώχευσαν με το πλιάτσικο που έκαναν.

Γι’ αυτό το έριξαν στα απανωτά πραξικοπήματα και, όπως κάθε άλλο καθεστώς που σέβεται τον εαυτό του, σε προπαγάνδα αλλαγής ορισμών.

Δημοκρατία, κατ’ αυτούς, είναι να κυβερνούν προσωπικά αυτοί.

Αν δεν κυβερνούν αυτοί, δεν είναι δημοκρατία.

Αν η όποια βίαια επίθεση στρέφεται ενάντια σε οποιονδήποτε εντός της πλειοψηφίας, είναι εγκληματοφοβικό να αντιδράσεις, αυτά θα μπορούσαν να συμβούν στον οποιονδήποτε, άλλωστε οι εγκληματίες ξέρουν σημάδι.

Αν η όποια βίαια επίθεση στέφεται εναντίον κάποιου εντός του ευρωπατριωτικού μικροκλίματος, είναι επίθεση στη δημοκρατία.

Σα να το κάνουν επίτηδες, να πείσουν πως το εθνικό πρόβλημα δεν είναι αυτοί προσωπικά, αλλά το πολίτευμα που οι ίδιοι έχουν καταλύσει.

Τέτοια λυσσαλέα προσπάθεια, ικεσία θα έλεγε κανείς, για να ωθήσει την πλειοψηφία των πολιτών να προστατέψει το Σύνταγμα από αυτούς που το έχουν καταστήσει με τη βία ανενεργό, πραγματικά δεν την καταλαβαίνω.

Σκέφτομαι το «πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί μπορεί να συμβεί» και σκιάζομαι για το τι θα ακολουθήσει.

Ευτυχώς που υπάρχουν φωνές σαν του επίτιμου Αρχηγού ΓΕΣ στρατηγού Ζαζιά που δείχνουν το δρόμο για τις επόμενες εκλογές χωρίς τις ανωμαλίες που επιζητεί με τη συμπεριφορά της η εγκληματική οργάνωση του ευρωπατριωτισμού.

Δεν είμαστε εγκληματολάγνοι, δεν εργαλειοποιούμε πολιτικά τη βία για να επιβάλλουμε καθεστωτική εξουσία, όπως κάνουν τα άκρα.

Είμαστε δημοκράτες, όχι φασίστες.

Anaconda
Antinews






Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]