Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τσαβούσογλου για το sofa-gate: «Οι θέσεις ρυθμίστηκαν σύμφωνα με τα αιτήματα της ΕΕ»!


Για το επονομαζόμενο και «sofa-gate», το σκάνδαλο του καναπέ δηλαδή, έκανε παρέμβαση ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου ρίχνοντας ακόμα περισσότερο λάδι στη φωτιά για τα όσα εξέθεσαν την ΕΕ κατά την επίσκεψη των ηγετών της Ένωσης στην Τουρκία.

Ο Τούρκος ΥΠΕΞ σχολιάζοντας την εικόνα με τον Σαρλ Μισέλ να κάθεται δίπλα στον Ταγίπ Ερντογάν και την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν να μένει… άγαλμα ψάχνοντας τη δική της θέση και τελικά να καταλήγει στον καναπέ, είπε ότι η ρύθμιση των θέσεων έγινε σύμφωνα με τα αιτήματα της ΕΕ!

«Οι μονάδες πρωτοκόλλου και των δύο πλευρών συναντήθηκαν πριν από τη συνάντηση και η ρύθμιση των θέσεων έγινε σύμφωνα με τα αιτήματα της ΕΕ. Στις τελευταίες διμερείς συνομιλίες, που πραγματοποιήθηκαν στο προεδρικό συγκρότημα, τα αιτήματα της πλευράς της Ευρωπαϊκής Ένωσης ικανοποιήθηκαν. Θα ήθελα να δηλώσω ότι τα αιτήματα της ΕΕ ικανοποιήθηκαν και υλοποιήθηκαν. Αυτή ήταν η επιθυμία τους», τόνισε ο Τσαβούσογλου, ο οποίος σίγουρα ήξερε τι θα πυροδοτήσει με τη δήλωσή του αυτή!

«Δεν θέλαμε να κάνουμε καμία δήλωση επί του θέματος, αλλά είδαμε ότι προκάλεσε αντίδραση στο εξωτερικό και οι άδικες κατηγορίες εναντίον της Τουρκίας άρχισαν να εξαπολύονται γρήγορα και άγρια. Δεν είναι η πρώτη φορά που δεχόμαστε ξένους επισκέπτες, η παραδοσιακή τουρκική φιλοξενία είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο. Σε αυτήν τη συνάντηση, όλα ήταν σύμφωνα με τους γενικά αποδεκτούς διεθνείς κανόνες και το κανονικό πρωτόκολλο … Συναντήσαμε όλες τις απαιτήσεις από την πλευρά τους», εξήγησε ακόμα σε δημοσιογράφους.






Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]