Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τηλεφωνική συνομιλία των συμβούλων εθνικής ασφάλειας ΗΠΑ – Ρωσίας!


Ο σύμβουλος εθνικής ασφάλειας των ΗΠΑ, Jake Sullivan Είχε τηλεφωνική συνομιλία πριν από λίγο με τον επικεφαλής του συμβουλίου ασφαλείας της ρωσικής ομοσπονδίας, Nikolai Patrushev!

Σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες, η ενέργεια αυτή είναι εξέχουσας σημασίας, διότι οι δύο πιο «σκληροί» των δύο κυβερνήσεων, των δύο υπερδυνάμεων δηλαδή, βρίσκονται σε άμεση επικοινωνία την οποία μάλιστα δεσμεύτηκαν να διατηρήσουν και να επαναλάβουν!

Έχουμε γράψει επανειλημμένα ότι η προσέγγιση ΗΠΑ – Ρωσίας είναι υπαρξιακής σημασίας για την Ελλάδα διότι αποδυναμώνει τον ρόλο της Τουρκίας στην περιοχή. Σε περίπτωση που σταματήσει αυτή η προσπάθεια αναζωπύρωση του ψυχρού πολέμου ανάμεσα στις υπερδυνάμεις, ο μεγάλος ζημιωμένος θα είναι ο σουλτάνος. Ο οποίος μέσω λόμπι και δισεκατομμυρίων, προσπαθεί συνεχώς να δημιουργεί εντάσεις απέναντι στις δύο υπερδυνάμεις για να αναβαθμίζει την δική του γεωπολιτική θέση.

Κατά την διάρκεια της συνομιλίας τα δύο γεράκια, μίλησαν και για το ενδεχόμενο όχι απλά συναντήσεις, αλλά διενέργειας διευρυμένου συμβουλίου παρουσία των δύο προέδρων, Μπάιντεν και Πούτιν.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]