Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι Τούρκοι άφησαν πίσω στη Λιβύη 11.000 μισθοφόρους!


Περισσότερους από 11.000 μισθοφόρους από τη Συρία έχει αφήσει στην Λιβύη η Τουρκία σύμφωνα με δημοσίευμα του Sky News Arabia.

Πιο αναλυτικά από το σύνολο των 12.835 μισθοφόρων από τη Συρία που επιβίωσαν από τον πόλεμο στην Λιβύη η Τουρκία έχει αποσύρει μόλις 1.226 αφήνοντας πίσω 11.609 μαχητές από τη Συρία των οποίων το μέλλον είναι αβέβαιο.

Υπενθυμίζεται ότι οι μαχητές αυτοί μεταφέρθηκαν παράνομα στη Λιβύη από την Τουρκία με μεταγωγικά πλοια και με μεταγωγικά αεροσκάφη τύπου Α400Μ και C-130H για να στηρίξουν τον Στρατό του συμμάχου της Άγκυρας Σάραντζ.

Οι μαχητές αυτοί θα έπρεπε να αποσυρθούν από τη Λιβύη με βάση της συμφωνία που επιτεύχθηκε από τις δύο αντιμαχόμενες πλευρές GNA και LNA τον Οκτώβριο του 2020 κάτι όμως που δεν έγινε τελικά με τις εκλογές να πλησιάζουν στη Λιβύη.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]