Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Άμεση αποχώρηση των μισθοφόρων από τη Λιβύη


Το ζητούν Αραβικός Σύνδεσμος, ΟΗΕ και Ευρωπαϊκή Ένωση

Ο Σύνδεσμος Αραβικών Κρατών, ο ΟΗΕ, η Ευρωπαϊκή Ένωση και η Αφρικανική Ένωση ζήτησαν την “άμεση και άνευ όρων αποχώρηση όλων των ξένων δυνάμεων και των μισθοφόρων” από τη Λιβύη, στο τέλος τηλεδιάσκεψης στην οποία μετείχαν οι Πρόεδροί τους.

Σε ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα στο τέλος της συνάντησης της αποκαλούμενης ομάδας “Κουαρτέτο Λιβύης”, η οποία διοργανώθηκε από τον Αραβικό Σύνδεσμο, οι συμμετέχοντες ζήτησαν επίσης “πλήρη εφαρμογή του εμπάργκο όπλων” που έχει επιβληθεί στη Λιβύη από το 2011 και το οποίο παραβιάζεται τακτικά από τότε.

Ο ΟΗΕ εκτιμά σε σχεδόν 20.000 τον αριθμό των ξένων στρατιωτών (κυρίως από την Τουρκία) και των μισθοφόρων (Ρώσων, Σύρων, Σουδανών και υπηκόων του Τσαντ) που έχουν αναπτυχθεί στη Λιβύη.






Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]