Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τουρκία απειλεί ΗΠΑ: Η βάση του Ιντσιρλίκ είναι τουρκική ιδιοκτησία

Η αεροπορική βάση İncirlik στην επαρχία των Αδάνων είναι μια τουρκική στρατιωτική βάση και είναι ιδιοκτησία της Τουρκίας, φέρονται να δήλωσαν στο κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu, αξιωματούχοι του υπουργείου Άμυνας της χώρας.

"Η βάση İncirlik είναι μία από τις βάσεις της Πολεμικής Αεροπορίας μας που ανήκουν στις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις. Είναι μια τουρκική βάση και η ιδιοκτησία της, μαζί με όλες τις εγκαταστάσεις της, ανήκει στην Τουρκική Δημοκρατία", ανέφεραν.

Η δήλωση έρχεται προφανώς σε μία προσπάθεια να απειληθεί η κυβέρνηση των ΗΠΑ, μετά την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Αρμενίων. Το κλείσιμο της βάσης είναι μία εκ των ενεργειών που θα μπορούσε να κάνει η Άγκυρα, ώστε να εκδικηθεί βραχυπρόθεσμα.

Οι αξιωματούχοι του Υπουργείου Άμυνας σημείωσαν επίσης ότι η Τουρκική Δημοκρατία "επιτρέπει στην κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών να συμμετάσχει σε κοινά αμυντικά μέτρα στις εγκαταστάσεις των Τουρκικών Ένοπλων Δυνάμεων στο İncirlik", υποδηλώνοντας ότι η Τουρκία μπορεί να σταματήσει να "κάνει χάρη" στις ΗΠΑ.






Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]