Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ρωσία: Απαγόρευσε την είσοδο για 40 χρόνια σε 122 ξένους διαδηλωτές


Το ρωσικό υπουργείο Εσωτερικών απαγόρευσε την είσοδο στη Ρωσία για 40 χρόνια σε 122 ξένους πολίτες, που συμμετείχαν στην μη εγκεκριμένες διαδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Μόσχα, ανακοίνωσε ο διευθυντής της Κύριας Διεύθυνσης του υπουργείου Εσωτερικών που είναι αρμόδια για ζητήματα μετανάστευσης Ντμίτρι Σεργκιένκο, μεταδίδει το ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Interfax.

Ωστόσο ο Ρώσος αξιωματούχος δεν διευκρίνισε σε ποιες συγκεκριμένες διαδηλώσεις διαμαρτυρίας συμμετείχαν οι ξένοι πολίτες, λέγοντας ότι από τις αρχές του 2021 έχει υποβάλει δέκα αιτήσεις για πολίτες που θεωρούνται ανεπιθύμητοι και για τους οποίους υπάρχουν στοιχεία ότι συμμετείχαν σε εξτρεμιστικές και τρομοκρατικές δραστηριότητες.

Τον Φεβρουάριο, γράφει η εφημερίδα Novaya Gazeta, μετά την μετατροπή της ποινής του Αλεξέι Ναβάλνι από αναστολή σε φυλάκιση, κατά την διάρκεια των διαδηλώσεων διαμαρτυρίας οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον πολίτη της Γαλλίας Σιρίλ Ντανιέλ και τον πολίτη της Συρίας Μοχαμάντ Ζααράφ. Ο Ντανιέλ είχε δηλώσει τότε στο Interfax , ότι δεν συμμετείχε στις διαδηλώσεις , αλλά βρέθηκε τυχαία στον χώρο των διαδηλώσεων. Εν συνεχεία το δικαστήριο του επέβαλε ποινή φυλάκισης 7 ημερών , ενώ στον Ζααράφ επεβλήθη πρόστιμο 15.000 ρουβλίων.






Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Μπράβο Βλαδίμηρε Πούτιν που διώχνεις τα ΞΕΝΑ καλοπληρωμένα επικίνδυνα μικρόβια και φίδια από την αυλή της Ρωσίας. Είσαι ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΗΓΕΤΗΣ, δεν επιτρέπεις σε εγχώριους και διεθνείς ΕΦΙΑΛΤΕΣ να μολύνουν και να προδώσουν τα Ρωσικά εθνικά συμφέροντα. Ο Ελληνικός λαός σε θαυμάζει και προσεύχεται να έλθει σύντομα με κάποιον τρόπο στην πολιτική ηγεσία της προδομένης Ελλάδας μας ένας αντίστοιχος Πούτιν για την συνέχεια του Ελληνισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]