Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Υβριδικός πόλεμος


Η κεντροαριστερή πλεύση της Ν.Δ. και ο αβρός εναγκαλισμός της με την Ακροαριστερά, θυσιάζοντας ανενδοίαστα, ως οιονεί κυματοθραύστη, τους άνδρες της Αστυνομίας, ανεχόμενη πολυπληθείς πορείες, συνιστά ανυπερθέτως ένα βαθύτατο ρήγμα στη δημοκρατία και πλήγμα προς τους θεσμούς, πολλώ δε μάλλον διαρκούσης της κρισίμου περιόδου της πανδημίας, όπου πανθομολογουμένως διακυβεύεται η δημόσια υγεία, ανεξαρτήτως της εργαλειοποιήσεως αυτής κατ’ εντολήν των επίδοξων υπερεθνικών διευθυντηρίων επανεκκινήσεως του κόσμου, καταλύοντας τα παραδοσιακά έθνη-κράτη, καθώς και τη συμπαγεία της ταυτότητας των αξίων της ευρωπαϊκής ενοποιήσεως, χρησιμοποιώντας ως εφεδρεία αποσταθεροποιήσεως και πολιορκητικό κριό προς κιβδηλοποίηση των εθνών την ανέλεγκτη και άναρχη μετανάστευση.

Από τον Χαράλαμπο Β. Κατσιβαρδά

Η εγκαθιδρυμένη παγκοσμιοποίηση κείται επί θύραις, ενώ ημείς εξανδραποδιζόμεθα ακουσίως εις συστηματικές ασκήσεις υπακοής και εθισμό προς την απόλυτη υποταγή και εξάρτηση από ένα ολοκληρωτικό υπερκράτος, όπου το Σύνταγμα κονιορτοποιούνται ιταμώς, δίκην της βαθμηδόν επελαυνούσης καινοφανούς Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Εν τω πλαισίω αυτώ, η παρούσα ψοφοδεής κυβέρνηση συναινεί πανηγυρικά, πράττουσα κατά παραυτουργία με την εθνομηδενιστική Αριστερά, εις την ολοσχερή παραχάραξη της ελληνικής Ιστορίας και του διαχρονικού μας εν γένει πολιτισμού, επισπεύδοντας αμελλητί και άνευ χρονοτριβής τον βίαιο ακρωτηριασμό μας.

Η μονομερής και μεροληπτική ανοχή της κυβέρνησης προς τους οπαδούς ενός ισοβίτη, που έχει μονοπωλήσει, ειρήσθω εν παρόδω, την επικαιρότητα, ενώ ο Τούρκος έχει πλήξει κατά συρροή την εθνική μας κυριαρχία, καθώς και η συνέργειά της ως προς την προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ περί αστυνομικού κράτους, την ίδια στιγμή όπου ασκούνται απηνώς προς φιλήσυχους Έλληνες πολίτες ποινικές διώξεις διά τη μη δήθεν συμμόρφωσή τους προς την ενέργεια της ιατρικής πράξεως περί της «μασκοφορίας», δημιουργεί εύθραυστες ισορροπίες εις τον πυρήνα της κοινωνίας, η οποία κοχλάζει ένεκεν της καταφώρου αυτής αδικίας.

Πέραν των ως άνω γεγονότων, βιώσαμε ως χριστιανοί ορθόδοξοι μια βάναυση προσβολή της πίστεώς μας διά του απαραδέκτου σχισίματος της εικόνας της Θεοτόκου σε μια πορεία «γνωστών αγνώστων», μια ανίερη και βέβηλη πράξη περιύβρισης της ζώσης ορθοδόξου παραδόσεώς μας, δομική και αναντίλεκτη σταθερά της εθνικής μας ταυτότητας (κατά το άρθρο 3 του Συντάγματος, αλλά και την προμετωπίδα αυτού, όπου μνημονεύεται απεριφράστως ο Τριαδικός Θεός», και δη εν όψει της Εθνικής μας Παλιγγενεσίας, όπου οι ήρωες του 1821 θυσιάστηκαν με αυταπάρνηση υπέρ πίστεως και πατρίδος, δίχως όμως εις την κραυγαλέα αυτή περίπτωση η Πολιτεία να λάβει θέση διά να μη θίξει τους «αθέους» του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι αποποινικοποίησαν την κακόβουλη βλασφημία και την καθύβριση θρησκεύματος (άρθρο 198-199 Π.Κ.) με τον ν. 4637/2019, με αποτέλεσμα να μην υφίσταται ποινικώς κολάσιμο αδίκημα για την ηθικά επιλήψιμη αυτή πράξη.

Εν κατακλείδι, ζούμε έναν πρωτοφανή υβριδικό πόλεμο, όπου η Ελλάδα μεταλλάσσεται και δεν ανήκει πλέον εις τους Έλληνες.

Newsbreak






Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]