Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η ισλαμική τρομοκρατία των «μοναχικών λύκων» γονατίζει την Δύση


Η υποταγή στον τουρκικό επεκτατισμό, έχει ολέθρια αποτελέσματα για τους πολίτες δυτικών χώρων.
Μέσα σε λίγα εικοσιτετράωρα είχαμε δύο δολοφονικά χτυπήματα σε δυτικές πόλεις.

Στο Κολοράντο των ΗΠΑ ένοπλος εισβάλλει σε σουπερμάρκετ και δολοφονεί 10 αθώους περαστικούς. Πρόκειται για τον Al Aliwi Alissa, 21 ετών από την Συρία. Είχε λάβει την αμερικανική υπηκοότητα, ενώ είχε συλληφθεί για βιαιοπραγία του 2018. Τακτικός επισκέπτης ισλαμικών ιστοσελίδων, όπως προέκυψε από τον λογαριασμό του στο facebook. Και όμως τα ρεπορτάζ των μεγάλων αμερικανικών μέσων αποκρύπτουν την σχέση του δολοφόνου με την ισλαμική προπαγάνδα και προτάσσουν συνέντευξη του αδερφού του, που επιχειρεί να τον βγάλει «τρελό». Σενάριο προσφιλές στα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης που προσπαθούν να αποκρύψουν ισλαμικά χτυπήματα εντός δυτικών χώρων, διότι η επίσημη πολιτική ακριβώς αυτών των χωρών στηρίζει την ισλαμική τρομοκρατία σε χώρες όπως η Συρία, η Αίγυπτος, η Λιβύη και αλλού. Διατηρούν στενές σχέσεις με την Τουρκία που θεωρείται πλέον η κοιτίδα της ισλαμικής τρομοκρατίας παγκοσμίως. Υιοθετούν την τουρκική προπαγάνδα περί «ισλαμοφοβίας», ρητορική που χρησιμοποιούσε κατά κόρον ο σφαγέας του Κολοράντο.

Παίζουν λοιπόν το χαρτί της ψυχοπάθειας για να κρύψουν την συνεργεία τους στα εγκλήματα των ισλαμιστών τρομοκρατών σε τρίτες χώρες, αλλά και την συνεχή ατιμωρησία της Τουρκίας που ηγείται της ισλαμικής τρομοκρατίας.


Η σφαγή στην Σουηδία

Ο ισλαμιστής δολοφόνος Tamim Sultani, μαχαίρωσε 8 αθώους περαστικούς στην πόλη Βετλάντα της Σουηδίας. Φωνάζοντας μάλιστα ο «Αλλάχ είναι μεγάλος». Ο Tamim Sultani, 22 ετών όπως ισχυρίζεται, πήρε άσυλο ως ανήλικος πρόσφυγας από το Αφγανιστάν το 2016. Στις φωτογραφίες φυσικά φαίνεται πολύ μεγαλύτερος, άλλωστε δεν είναι η πρώτη περίπτωση που μετανάστες από το Αφγανιστάν και το Πακιστάν εμφανίζονται με πλαστά χαρτιά για να λάβουν το ευεργετικό καθεστώς του «ανήλικου πρόσφυγα».

Την ώρα που τα θύματα του δίνουν μάχη για τη ζωή τους, με τρία από αυτά να βρίσκονται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, τα ΜΜΕ της Σουηδίας παίζουν το χαρτί των ναρκωτικών. Ότι δήθεν, βρισκόταν υπό την επήρεια ινδικής κάνναβης όταν έκανε την τρομοκρατική ενέργεια.

Δηλαδή, έναν τρομοκράτη δολοφόνο που εισέβαλε με πλαστά στοιχεία παράνομα στη χώρα και έσφαξε οκτώ αθώους φωνάζοντας «ο Αλλάχ είναι μεγάλος», προσπαθεί να τον βαπτίσουν ως χασικλή!

Η αυτοκτονική πολιτική της Δύσης απέναντι στην ισλαμική τρομοκρατία και την Τουρκία, δημιουργεί ήδη ποταμούς αίματος. Εάν οι λεγόμενες πολιτισμένες χώρες δεν ξυπνήσουν έγκαιρα και συνεχίσουν να λειτουργούν με βάση τα οικονομικά συμφέροντα των ελίτ, θα καταρρεύσουν εκ των έσω.






Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]