Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τα θερμοκήπια του εγκλήματος


Δεν υπάρχει τομέας, δημόσιος και ιδιωτικός, που να έχει μείνει απρόσβλητος από την σήψη, η οποία είναι ολική, όχι από έξω έως το μεδούλι, αλλά από το μεδούλι προς τα έξω.

Ο χώρος της « επικοινωνίας»

Στον καλλιτεχνικό χώρο η σήψη δίνει και παίρνει (το θέατρο είναι ιδανική ομπρέλα, διότι περικλείει όλες τις άλλες καλλιτεχνικές δραστηριότητες), στα τηλεοπτικά μέσα είναι το καθεστώς και το προβαλλόμενο νυχθημερόν από τα ψυχαγωγικά πάνελ πρότυπο, ενώ και ο χώρος των αρρένων εκπαιδευτικών κυρίως της πρωτοβάθμιας αλλά όχι μόνο, -δάσκαλοι, καθηγητές, προπονητές μαθητών- είναι άλλο ένα καταφύγιο, θερμοκήπιο και δίοδος εξωτερίκευσης διαστροφών.

Σχολεία

Σύμφωνα με την εγκληματολογία, πολλοί ειδεχθείς εγκληματίες επιλέγουν το επάγγελμα του εκπαιδευτικού για να βρίσκονται κοντά σε παιδιά.

Προς το παρόν στην χώρα εκτός άλωσης κατορθώνουν και μένουν τα νηπιαγωγεία, ίσως όμως όχι για πολύ. Ως νηπιαγωγοί είθισται να διορίζονται γυναίκες. Η φυσική αυτή τάξη δεν επιτρέπεται να ανατραπεί. Είναι μια σοφή νομοθετική πρόνοια η οποία κρατά από την εποχή Μεταξά, αντίστοιχη της ανάθεσης της επιμέλειας των παιδιών στην μητέρα και όχι στον πατέρα, προκειμένου περί διαζευγμένων γονέων. Κάτι ήξερε ο παραδοσιακός συντηρητικός νομοθέτης.

Οι γονείς χάρις στην πανδημία, έχουν ωστόσο και ένα πολύτιμο όπλο στα χέρια τους κατά της παιδοφιλίας αρρένων «εκπαιδευτικών». Είναι το όπλο της τηλεκπαίδευσης, που ελαχιστοποιεί την υπερτιμημένη «δια ζώσης» διδασκαλία, με τον δάσκαλο/καθηγητή απλώς σε ρόλο coacher σε ανοιχτές συνεδρίες διδακτικής προπόνησης ολόκληρης της τάξης. ΤΊΠΟΤΑ ΚΑΤ ΙΔΊΑΝ! Το δε ιδιωτικό φροντιστήριο μάλλον έχει ολικά αντικατασταθεί από την εξ αποστάσεως φροντιστηριακή διδασκαλία. Το επάγγελμα του εκπαιδευτικού είναι προ πολλού ληγμένο, όταν έχεις ένα ΜΙΤ να δίνει πτυχία εξ αποστάσεως. Απλώς στην Ελλάδα το καθηγηταριό είναι άλλη μία από τις αγκυλώσεις που την εμποδίζουν να προοδεύσει.

Η οικογένεια

Δυστυχώς όμως, ούτε ο χώρος της οικογένειας είναι στεγανός έναντι αυτής της πανούκλας. Μάλιστα εντός της οικογενειακής εστίας εκδηλώνονται τα ειδεχθέστερα περιστατικά, ακριβώς διότι είναι ο χώρος όπου κάποιος θα θεωρούσε ότι προάγεται η ψυχοσωματική υγεία των παιδιών. Αντί το υπουργείο Παιδείας να καθιερώνει μαθήματα αποδοχής της διαφορετικότητας (ομοφυλοφιλία) σε παιδιά δημοτικού και γυμνασίου, καλύτερα θα ήταν να σχεδίαζε ίδρυση Σχολών Γονέων υποχρεωτικής φοίτησης ανά την επικράτεια.

Ο εσωτερισμός

Στην διάχυτη έκλυση μεγάλη συμβολή έχουν οι μυητικές εταιρείες, οι μυστικιστικές και αποκρυφιστικές λέσχες με χιλιάδες παρακλάδια σε όλη την Ελλάδα, είτε στην «αθώα» μορφή του προσηλυτισμού σε αποπροσανατολιστικές πρακτικές κατάκτησης «εσωτερικής αρμονίας», είτε ως πειραματική αναζήτηση του «μεταφυσικού» με λήψη παραισθησιογόνων, «διαλογισμό» και «χορευτικές» εκδηλώσεις, είτε στην απροκάλυπτα εγκληματική μορφή του εσωτερισμού, τον αποκρυφισμό-σατανισμό. Η ιστοσελίδα της Εκκλησίας της Ελλάδος αναρτά τακτικά τον ενημερωμένο κατάλογο των νεοεποχίτικων και άλλων αιρέσεων. Οι εταιρείες, οι σύλλογοι και οι «κύκλοι φίλων του Εσωτερισμού» που περιλαμβάνονται σε αυτήν την λίστα, θα πρέπει να είναι πάνω από 400.

Η εκκλησία τι κάνει;

Το περίκλειστο κράτος των παιδόφιλων με μίτρα στην Μεσευρώπη, με τις αλλεπάλληλες και πολυάριθμες καταδίκες ιερωμένων, υψηλόβαθμων και χαμηλόβαθμων, εξ αιτίας παιδοφιλίας, δεν χρειάζεται διαπιστευτήρια. Πρόσφατα ο Ποντίφικας δήλωσε ότι οι ομοφυλόφιλοι είναι και αυτοί πλάσματα του θεού. Η αγαμία των κληρικών και οι μονομερείς μοναστικές κοινωνίες είναι δύο κρίσιμοι τομείς όπου είναι δυνατή η υπόθαλψη τάσεων και η πρόκληση εμπλοκών, οι οποίες δεν προάγουν ακριβώς την ψυχική, πνευματική και σωματική αρτιότητα, δεν προστατεύουν το σώμα της εκκλησίας από μολύνσεις και δίνουν λαβές για κριτική, που ρίχνει σκιές στο κοινωνικό της έργο. Είναι παραδοξότητα αυτό από μια θρησκεία (συνολικά) η οποία ευλογεί την ένωση του άνδρα και της γυναίκας για την δημιουργία οικογένειας και την τεκνογονία και κατατάσσει τον γάμο στα ιερά της μυστήρια.

Ανατολικός Τομέας
Antinews






Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]