Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ερντογάν: «Σύντομα θα εκτοξεύουμε δορυφόρους από το έδαφός μας»


Διεθνές κέντρο εκτόξευσης δορυφόρων στο διάστημα, φιλοδοξεί να καταστήσει την Τουρκία ο Ταγίπ Ερντογάν, όπως αποκάλυψε στη διάρκεια του χθεσινού υπουργικού συμβουλίου. «Στις 8 Ιανουαρίου στείλαμε τον δορυφόρο μας Turksat 5A από την Αμερική στην τροχιά του. Πρώτα ο Θεός το επόμενο καλοκαίρι θα εκτοξευσουμε τον 5Β», είπε ο Τούρκος πρόεδρος.

Όπως σημείωσε ο Τ. Ερντογάν, «έχουμε αρχίσει εργασίες για το στήσιμο μιας εγκατάστασης μικρο-δορυφόρων στην χώρα μας», για να προσθέσει πως δεν είναι πολύ μακρινό το μέλλον όπου «θα στέλνουμε τους δικούς μας δορυφόρους και αυτούς των φίλων μας, από τις δικές μας εγκαταστάσεις».

Στην ίδια ομιλία, ο Τ. Ερντογάν έκανε αναφορά στις προθέσεις του και για αλλαγή του Συντάγματος της χώρας, με την αντιπολίτευση να έχει εκφράσει ήδη τους φόβους της ότι θα ενισχυθεί το «προσωποκεντρικό» σύστημα διακυβέρνησης της γείτονος χώρας.

«Έχει φτάσει ο καιρός για εργασίες για ένα νέο Σύνταγμα», σημείωσε ο Ερντογάν, επαναλαμβάνοντας πως η κυβέρνησή του εργάζεται εντατικά για την ευημερία των Τούρκων και την προώθηση των συμφερόντων της χώρας, εντός και εκτός συνόρων.






Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]