Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ναζί και ισλαμιστές χρησιμοποίησαν οι Γερμανοί για να σφάξουν τους Σέρβους


Η δύση «λησμόνησε» το ναζιστικό τους παρελθόν και συνέχισε το έργο του Χίτλερ

Το βρώμικο μυστικό της Γερμανίας που οργάνωσε μεθοδικά την διάλυση της Γιουγκοσλαβίας με χιτλερικό πρότυπο, έρχεται στην επιφάνεια. Ο Πρόεδρος της Κροατίας Ζόραν Μιλάνοβιτς ανακοίνωσε σήμερα στο Ζάγκρεμπ ότι το Κροατικό Κοινοβούλιο λαμβάνει απόφαση να απαγορεύσει τον ναζιστικό χαιρετισμό των Ουστάσι. 30 ολόκληρα χρόνια μετά την σφαγή των σέρβων της Βοσνίας, όπου πρωτοστάτησαν οι ναζί Κροάτες Ουστάσι και οι ισλαμιστές τρομοκράτες της Al Qaeda, στο πλευρό των Βόσνιων μουσουλμάνων.

Και όμως τότε, ο γερμανικός μηχανισμός προπαγάνδας που μόλυνε ολόκληρη την Δύση, παρουσιάζει τους σέρβους ως κακούς και αιμοδιψείς, προκειμένου να δικαιολογήσει την εθνοκάθαρση που διέπραξε εις βάρος τους. Εθνοκάθαρση που ήταν η άμεση συνέχεια του χιτλερικού εφιάλτη, με τους ίδιους πρωταγωνιστές. Ναζί και ισλαμιστές. Ό,τι ακριβώς έκανε ο Χίτλερ, το συνέχισε η δήθεν πολιτισμένη Δύση με την απαραίτητη προπαγάνδα.

Πρώτα έπεσε το προσωπείο των ισλαμιστών, όταν ο Μπιν Λάντεν έριξε τους δίδυμους πύργους. Ποιος θα ξεχάσει όμως τα διθυραμβικά αφιερώματα εκείνης της εποχής, που χαρακτήρισαν τον Μπιν Λάντεν ως ήρωα της Δημοκρατίας, και τις ορδές του που έσφαζαν και βασάνιζαν γυναίκες και παιδιά, ως μαχητές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων!

Τώρα ήρθε η σειρά της αποδόμησης των Κροατών ναζί δολοφόνων. Μετά τον αγώνα της εβραϊκής κοινότητας της Κροατίας, που απαιτούσε την απαγόρευση του ναζιστικού χαιρετισμού των Ουστάσι. Όλοι έκαναν ότι δεν έβλεπαν, μέχρι που ο πρόεδρος της Κροατίας ομολόγησε στο κοινοβούλιο την αλήθεια.

Κάποτε, μετά το έγκλημα πολέμου της Σεμπρένιτσά, που μετά την μεγάλη αντιφασιστική νίκη ακολούθησε μία αδικαιολόγητη σφαγή αιχμαλώτων, ίσως μάθουμε και για την γενοκτονία της Κράινα και των άλλων περιοχών όπου οι Σέρβοι κατασφάχτηκαν μέχρις ενός. Όπως έγινε και στο Κοσσυφοπέδιο.

 






Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]