Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Περί Bill Gates και άλλων δαιμονίων


Μετά από την σχεδόν ολοκληρωτική μετάγγιση του γερμανικού επιστημονικού δυναμικού στις Η.Π.Α. την επομένη της λήξης του 2ου παγκοσμίου πολέμου, δεν μπορώ να βρω στην Ευρώπη του δεύτερου μισού του 20ου αιώνα και πιθανότατα και του 21ου, ένα τεχνολογικό αντίστοιχο του Bill Gates, που να μετέδωσε τις ιδέες του με όπλο έναν υπολογιστή και την νοημοσύνη του, όπως ο Γουτεμβέργιος, με πλήρη αξιοποίηση των διαθέσιμων πόρων, ανοίγοντας παράθυρα στο τελευταίο καλύβι των υψιπέδων του Θιβέτ. Στην Ευρώπη. Γιατί στις Η.Π.Α. μπορώ.

Στην πανδημία συγκρούσθηκαν δύο σχολές σκέψης.

Η σχολή σκέψης Gates, με γνώση του θέματος των Εμβολίων, με εταιρείες που ασχολούνται με πολύχρονες μελέτες και προσομοιώσεις πανδημιών και η σχολή σκέψης Trump. Η φιλελεύθερη σχολή της απόλυτης ελευθερίας της "αγοράς" σε καταστάσεις πολεμικές, όπου χρειάζονται συγκεντρωτικές κρατικές λύσεις που πρέπει να εφαρμοσθούν από ένα ΕΤΕΡΟΓΕΝΕΣ ΜΩΣΑΪΚΟ ΓΙΑ ΛΑΟ. Η συνταγή της καταστροφής.

Τι πρότεινε εξ αρχής στον Trump που αυτός απέρριψε διαρρήδην;

Άμεσο ολικό lockdown 10 εβδομάδων για να προετοιμασθεί το σύστημα και τα νοσοκομεία, σφράγιση εξωτερικών, διεθνών και εσωτερικών, ομοσπονδιακών συνόρων, μαζικότατους κατά εκατομμύρια ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΟΥΣ ελέγχους στις ομάδες πρώτης γραμμής, στους υπερήλικες, στους ηλικιωμένους με νοσήματα κλπ., μαζική παραγωγή της ευρεσιτεχνίας self swab, στυλεών ατομικής λήψης δείγματος, για να λάβει τέλος η δυσάρεστη εμπειρία λήψης από τον φάρυγγα και την μύτη και να απελευθερωθούν ανθρώπινοι πόροι της πρώτης γραμμής, ΚΡΑΤΙΚΟ κεντρικό ανεφοδιασμό όλων των Πολιτειών με υλικά, μάσκες, στολές, αναπνευστήρες και τα σχετικά και όχι όπως έκανε ο Trump που ανάγκασε τις Πολιτείες να προκηρύσσουν διαγωνισμούς, αλλά δημιουργώντας νέα ή επιτάσσοντας υπάρχοντα εργοστάσια μετατρέποντας την παραγωγή τους και επίσης δημιουργία πολλών ΚΡΑΤΙΚΩΝ μονάδων παραγωγής πολλών και διαφορετικών εμβολίων, αφού ήταν δεδομένο πως οι ιδιωτικές εταιρείες ΟΥΤΕ θα μπορούσαν ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ να επωμισθούν αυτό το βάρος.

ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ.


Ζήτησε επίσης το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ. Την αναγκαιότητα παραγωγής δισεκατομμυρίων εμβολίων για έναν πλανήτη του οποίου οι άνθρωποι κατά εκατομμύρια ταξιδεύουν, μεταναστεύουν, αλλάζουν χώρες, περιοδεύουν ως τουρίστες συνεχώς. Είπε επίσης και επιβεβαιώνεται πως ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΕΥΡΥΤΑΤΗ ΑΝΟΣΙΑ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ. Μίλησε για βελτίωση της κατάστασης το νωρίτερο μετά από 18 μήνες και ήδη έχει περάσει ένας χρόνος όπου ουδείς γνωρίζει πότε θα αρχίσει να καταλαγιάζει το μένος της επιδημίας.

Η σχολή σκέψης Gates νίκησε κατά κράτος και ας μην εφαρμόστηκε στις Η.Π.Α.

ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τον κατηγορούν διότι επιδιώκει έλεγχο της υπεργεννητικότητας του Τρίτου κόσμου, ειδικότερα της Αφρικής, με μεθόδους οικογενειακού προγραμματισμού. Αυτούς τους στόχους τους προωθεί μέσα από τα ιδρύματά του, έχοντας δηλώσει ότι "ο οικογενειακός προγραμματισμός ελέγχου και μείωσης των γεννήσεων στον Τρίτο κόσμο είναι το σωστό, το ορθολογικό και το δίκαιο".

Λέει κάτι διαφορετικό για να καταλάβω από αυτά που κάθε εχέφρων δυτικός σκέπτεται σήμερα όταν βλέπει τα μιλιούνια των Αφρικανών και των Ασιατών να πλακώνουν από κάθε τριτοκοσμική γωνιά;

Έχουμε μέλλον ως Δύση εάν αφεθούν κι άλλο να ανηφορίζουν κατά δω;

Δεν βιώνουμε και μεις και ολόκληρη η Δυτική Ευρώπη τις συνέπειες ενός ανεξέλεγκτου πολλαπλασιασμού που ευνοείται από τον ΟΗΕ, ο οποίος με το ένα χέρι τροφοδοτεί τα δυτικά κράτη με 'αναλώσιμα' θεσπίζοντας "Παγκόσμια Σύμφωνα Διευκόλυνσης της Μετανάστευσης" και με το άλλο χέρι διαμεσολαβεί ή και απευθείας χρηματοδοτεί πακτωλούς άνευ ελέγχου και χωρίς ούτε στο ελάχιστο να έχει καταπολεμηθεί η τριτοκοσμικότητα που ανατροφοδοτείται συνεχώς από την υπεργεννητικότητα;

Ποιο είναι το συμφέρον ημών, ως ιθαγενών συνειδητοποιημένων Δυτικών Ευρωπαίων, αν όχι η ενίσχυση κάθε ιδέας και προσπάθειας ελέγχου και μείωσης του τριτοκοσμικού υπερπληθυσμού που ανατροφοδοτεί την ένδεια, τις ξεχασμένες ασθένειες, την πλημμελή έως ανύπαρκτη επιμέλεια και φροντίδα των παιδιών; Ποιο είναι το δικό τους συμφέρον στις χώρες τους;

Δεν παραδειγματιζόμαστε από την δημογραφική πολιτική της Κίνας, που εφαρμόζεται και επί του πληθυσμού της και επί των τουρκογενών Ουϊγούρων λόγου χάριν, τα δικαιώματα των οποίων έγιναν μόδα τελευταία.

Εκτός του Ερντογάν, φωνάζουν οι διεθνιστές ανά τον κόσμο και διαμαρτύρεται και ο Πομπέο, σε σημείο που να κάνει τον Guardian να αναφωνεί "the Right defends Ouighurs- η Δεξιά υπερασπίζεται τους (μουσουλμάνους) Ουϊγούρους".

Ο Μ. Πομπέο μπορεί να μιλά εκ του ασφαλούς χάρις στην γεωγραφική απόσταση που χωρίζει τις Η.Π.Α. από την Κίνα. Δεν θα δυσανασχετούσε ίσως στην προοπτική δημιουργίας ενός Ουϊγουριστάν στην σημερινή αυτόνομη βορειοδυτική κινεζική επαρχία, την Ξινγιάνγκ, έκτασης του 1/5 της συνολικής χερσαίας κινεζικής επικράτειας, όπου κατοικούν τα 12,2 εκατομμύρια Ουϊγούροι της Κίνας, οι οποίοι μετά από δεκαετίες δεν μιλούν καν την επίσημη γλώσσα, τα Μανδαρινικά και των οποίων οι γυναίκες θεωρούνται από το ΚΚΚ "μηχανές παραγωγής μωρών" και όπου το ΚΚΚ εφαρμόζει κάθε γνωστό και μη γνωστό μέτρο ελέγχου των γεννήσεων.

Αλλά ο Πομπέο είναι ο Πομπέο.

Εμείς είμαστε άλλο διότι ένα τουρκογενές Ουϊγουριστάν θα είναι πολλαπλασιαστής ισχύος της τουρκικής ισχύος, πόσο μάλλον που στα νησιά του Β.Α. Αιγαίου είδαμε και Ουϊγούρους να αποβιβάζονται.

Με τα 'ανταλλακτικά και τα αναλώσιμα' να έχουν αποκτήσει πλέον αυτόνομη κίνηση, το οικοδόμημα της Δύσης τρίζει εκ θεμελίων και αυτό που τον 19ο και τον 20ο αιώνα θα ήταν απλώς μεμονωμένη ευγονική παρέμβαση, μετά από τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο εφαρμόστηκε ως αποτέλεσμα λογικής επεξεργασίας από την πλειοψηφία των κατοίκων της Ευρώπης και της Αμερικής. Οι δυτικές οικογένειες με δύο εργαζόμενους γονείς συνειδητοποίησαν ότι έπρεπε να γεννούν "τόσα, όσα". Τόσα παιδιά όσα αντέχει η τσέπη τους. Η επιλογή έγινε πλειοψηφικό ρεύμα για όσους δεν ήθελαν τα παιδιά τους ξυπόλυτα στις λασπουριές.

Στον αντίποδα αυτής της τάσης εντός του δυτικού κόσμου στέκει η επιλογή της πολυτεκνίας, υπαγορευμένη από θρησκευτικές πεποιθήσεις κυρίως, ουδέποτε όμως αυτό έγινε σταθερή και μόνιμη εθνική πολιτική των δυτικών κρατών, για να την ενισχύσει. Οι φιλελεύθερες δημοκρατίες απλά θεωρούσαν ότι τα 'ανταλλακτικά και τα αναλώσιμα' που θα χρειάζονταν οι μηχανές τους θα μπορούσαν να τα βρίσκουν ανέξοδα από τις χώρες του τρίτου κόσμου. Είναι η επιλογή της ορθοδοξίας και του καθολικισμού, είναι και του ισλάμ σε θρησκευτικό όσο και σε πολιτικό επίπεδο ("θα σας κατακτήσουμε με τις κοιλιές των γυναικών μας") είναι και του Τρίτου κόσμου, ο οποίος δεν έχει τις πολυτέλειες για αυτού του είδους τους προβληματισμούς. Απλώς αναπαράγεται.

Αυτή είναι η σύνθετη πραγματικότητα που απηχούν ιδέες όπως του Gates, και που θα όφειλε να ενστερνισθεί κάθε ιθαγενής Ευρωπαίος, ιδίως από χώρες που συνορεύουν με την Αφρική και την Ασία, εάν θέλει η ήπειρός του να μην αποτελέσει πολύ σύντομα ένα ιστορικό απολίθωμα.

Ανατολικό Μπλοκ
Antinews






Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Το ανατολικο μπλοκ δυστυχως αντιφασκει και απο αυτη την αντιφαση αποδεικνυεται ποσο απατεωνας ειναι ο "λαοσωτηρας" Gates !!


    Απο την μια διαβαζουμε:

    "Ζήτησε επίσης το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ. Την αναγκαιότητα παραγωγής δισεκατομμυρίων εμβολίων για έναν πλανήτη του οποίου οι άνθρωποι κατά εκατομμύρια ταξιδεύουν, μεταναστεύουν, αλλάζουν χώρες, περιοδεύουν ως τουρίστες συνεχώς."


    και απο την αλλη:

    "Τον κατηγορούν διότι επιδιώκει έλεγχο της υπεργεννητικότητας του Τρίτου κόσμου, ειδικότερα της Αφρικής, με μεθόδους οικογενειακού προγραμματισμού. Αυτούς τους στόχους τους προωθεί μέσα από τα ιδρύματά του, έχοντας δηλώσει ότι "ο οικογενειακός προγραμματισμός ελέγχου και μείωσης των γεννήσεων στον Τρίτο κόσμο είναι το σωστό, το ορθολογικό και το δίκαιο"."


    ...και το αυτονοητο ερωτημα που προκυπτει:

    Πως απο την μια απαιτει δισεκατομμυρια εμβολια για να σωσει ΟΛΟ τον κοσμο και απο την

    αλλη απαιτει ΜΕΙΩΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ;

    Ο ιδιος ομως παραδεχεται ακομη χειροτερα πραγματα!!!

    Bill Gates: Μπορεί 700.000 άνθρωποι να πάθουν βλάβη από το εμβόλιο – Οι κυβερνήσεις να αναλάβουν την ευθύνη

    https://www.ksipnistere.com/2020/04/bill-gates-700000.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]