Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Βόμβα από την Πρόεδρο Ελλήνων Γιατρών του Λονδίνου

«Δεν θέλω να κάνω το εμβόλιο, δεν υπάρχουν πληροφορίες»

"Δεν υπάρχει καμία ενημέρωση των γιατρών" καταγγέλλει

Η Πρόεδρος Ελλήνων Γιατρών Λονδίνου, Κυριακή Σονίδου, καταγγέλλει ότι δεν υπάρχει επαρκής ενημέρωση στους γιατρούς της πρωτοβάθμιας περίθαλψης.

Η κ. Σονίδου, μιλώντας στο Mega για την προετοιμασία της διάθεσης του εμβολίου για τον κορωνοϊό στη Βρετανία, χαρακτήρισε εν αιθρία την απόφαση του Μπόρις Τζόνσον να ξεκινήσουν οι εμβολιασμοί: «Δεν έχουμε καμία ενημέρωση από το κράτος» υποστήριξε, τονίζοντας ότι οι αρμόδιοι φορείς δεν έχουν δώσει ούτε μελέτες, ούτε στοιχεία αλλά ούτε έχουν προχωρήσει σε κάποια εκστρατεία ενημέρωσης.

«Σε αυτή την φάση δεν θα ήθελα να κάνω το εμβόλιο παρόλο που οι υγειονομικοί ήμασταν πρώτοι, τωρα έχουμε πολύ μικρό εμβολίων και δεν θα εμβολιαστούμε. Δεν έχω επαρκείς πληροφορίες για μένα και τους ασθενείς μου, θα ήθελα να περιμένω. Θα ήθελα καλύτερη ενημέρωση» δήλωσε η κ. Σονίδου.

 





Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]